Ako funguje Badoo zoznamka?

17. júl 2023

Viete mi niekto povedať ako teraz funguje Badoo? Správy sú nejak spoplatnené, alebo? Je mi divné iba to, že som mala asi desať vzájomných sympatií a napísali mi dvaja 🤔 Žeby čakali na mňa kým napíšem prvá? Načo tam potom sú?

kacusik69
17. júl 2023

udajne muzi maju spoplatnene spravy (ci to tak byvalo vzdy, neviem) tak zrejme selektuju komu napisu

miriamik77
18. júl 2023

ja uz takymto zoznamkam neverim - vlastne uz ani nemam za potreby na ne chodit 😂 ale to bolo roky dozadu, co som tam bola registrovana, vymazala som to. vtedy to vsak takto nefungovalo podla mna, nic spoplatnene nebolo. aspon myslim. pisali vkuse aj ti, co som nechcela, samozrejme 😀

hankm
18. júl 2023

@autorka ak si mala zhodu tak pisat mozu bez poplatku. Polpatok je iba ak chces ousat niekomu s kym.zhodu nemas. K tym tvojim 10 zhodam, muzi to casto beru kombajnom, teda likuju zaradom bez toho ci sa im.dotycna paci alebo nie. Mozno ozaj tie uplne mimo sympatii nedaju like. A ked aj maju zhodu tak sa rozhodnu ci im dotycna stoji za napisanie. Bezna vec, ze ani zeny kde nastala zhoda a muz sa ozve tak neodpisu. Suma sumarum, peripetie online zoznamiek. Je to skor o nahode ako o realnom zoznamovani. Loteria. A teda ty ako zena, budes mat stale nepreberne mnozstvo moznosti. Ako s tym nalozis je iba na tebe.

autor
18. júl 2023

@hankm aha... No ja som tam mala za dva dni 890 záujmov a z toho sa mi "páčilo" iba 10chlapov a oni nič, tak som to radšej vymazala... 🤦😂

autor
18. júl 2023

@miriamik77 ja som to už vymazala a radšej teda ostanem dokonca života sama 🙈

vanilkovazmrzka
18. júl 2023

A naco tam si ty, ked nenapises nikomu? ;)

autor
18. júl 2023

@vanilkovazmrzka tak ja čakám, že mi napíše chlap ako prvý, ja sa nebudem vtierať aby hneď od začiatku čakal, že bude neviem čo

kacusik69
18. júl 2023

autorka, ja som tam bola registrovana 3x - ale prisaham ze absolutne bez ocakavani, prve dva razy som to po tyzdni zrusila… treti krat to vyzeralo na rovnaky scenar, no vydrzala som tam o nieco dlhsie lebo zrovna v den ako som si povedala (napriek tomu ze som naozaj ocakavania nemala, ani nie som zoznamkovy typ hoci ich neodsudzujem) ze to “balim” a to najma z dovodu ze drvivej vacsine slo samozrejme len o to jedno, pripadne pisali zadani (ktori viem realne ze boli zadani) mi napisal jeden s ktorym sme aktualne zacali siesty rok vztahu 🙃 je sice fakt ze v realnom zivote mame aj spolocnu kamaratku, ale my dvaja sme sa nepoznali a tak prakticky badoo nas dalo dokopy… neviem ako to tam chodi teraz, aki su tam muzi teraz, ale urcite by som nevesala hlavu a netrapila sa tym ze budes do konca zivota sama… neviem kolko mas rokov, no ver ze skor ci neskor toho praveho najdes 🍀

Inak tiez som nepisala nikomu prva 😉

hankm
18. júl 2023

@autorka pravdepodobne si si vybrala tych 10 top muzov, a oni zase maju hromadu podobnych zsujemkyn ako si ty a teda teraz si vybersju oni a nie ty 😁 a zda sa, ze si mimo ich zaujmu, su v poradovniku zeny atraktivnejsie... prirodzeny vyber. Ono problem zoznamiek, je prave v tom, ze kazdy ma tendenciu si vyberat to kvalitnejsie, atraktivnejsie, kedze v tomto pripade rozhoduje iba vizualna sympatia, aj ked vie, ze siaha na vyssiu ligu a to rovnocenne castokrat ostava nepovsimnute a tym padom aj sanca na uspech klesa. Ako, to ze si muzi chcu zaslulozit je zaklad, naco by tam vobec isli? 😁 a popri tom niektori aj ako bonus k tomu su radi ked sa z toho vykluje vztah. Myslim si, ze aktualne, online zoznamky uz presli tak signifikantnou inflacnou fazou, ze co raz dalej ich realna funkcnost rapidne klesa. Mnoho zien to velmi rychlo zabali, ako autorka, alebo si tam iba onanuju ega aky je o nich zaujem...aj ked vlastne nie je, max tak coitus 😁 ale 890 ❤️ za dva dni potesi kazdu zenu 😁 instantna polievka endorfinov. Ako instagram. Mrochta s vycapenymi lajdakmi a miliarda ❤️ no isto po nej vsetci tuzia ako po manzelke 😆 hej, hruby a urazlivy jazyk 😁

marco88
19. júl 2023

Neviem či majú aj dámy spoplatnené Badoo, ale keď chce muž na Badoo napísať dáme tak si musí kúpiť kredit. Vychádza to cca 5,5€ za správu jednej babe. Ďalšie správy s touto ženou sú už zdarma.
Zdarma je to iba vtedy, keď niekomu pošlem❤️ a ona odpovie ❤️
Potom sa už dá písať bez poplatku.

autor
21. júl 2023

@hankm pekne si si tu vylial všetky komplexy. Gratulujem 😀

foterlotor
21. júl 2023

Ja som odpozoroval, ze peknym zenam neviem napisat bez platenia 😀

hankm
23. júl 2023

@autorka preco neprides s nejakou hypotezou ty? Akurat to zahras na moje komplexy, kedze ti to nesedi to tvojoj predstavy?

tuzime_po_splynuti
31. júl 2023

Akurat tu dokazujes, aka si neskutocna sliepka. Trapas. A chudak ten, co ta stretne.

majka99999
31. júl 2023

No a co s tymi 2? Odpisala si im? Takze z 890 je 10 sympatii, 2 napisu a slecna nie je spokojna,
@hankm ma pravdu. V skutocnom zivote by ti snad mal stacit 1 muz so zaujmom o teba.

autor
31. júl 2023

@majka99999 áno odpísala som im a s jedným sa stretávam

autor
31. júl 2023

@tuzime_po_splynuti ďakujem 🙈

autor
31. júl 2023

@hankm teraz už mám takú hypotézu, že osud 🤔

hankm
2. aug 2023

@autorka osud je rydzo racionalny argument. Ty ozaj zijes cisto emociou bez stipky racia.

autor
3. aug 2023

@hankm tak tam možno neboli, alebo ako si napísal, až tak som sa im nepáčila

sono2
3. aug 2023

Tak, ja myslím, že ti hankm napísal ako to chodí z mužského hľadiska. Dokonca pekne zoštylizovane.
Môj názor

autor
3. aug 2023

@sono2 pekne zoštylizované? Tebe sa asi najviac páčila tá mrchota s lajdakmi že?

hankm
6. aug 2023

@autorka, sono2 iba citala s porozumenim, dokaze pochopit hyperbolizaciu, naopak od teba, ktora si sa chytila do pasce: Pre strom, nevidim les.

gta5man
25. dec 2023

Toto sa robilo na diskotékach že ženy mali vstupné zdarma a mužom spoplatnili… Pričom kamoška zarába 3x viac ako ja. Ak to robia aj na Badoo tak ženy píšte prvé. To neni vtieranie sa lebo potom aj ja by som mohol povedať že nenapíšem lebo budem za vtieravého. Každý kto sa pridá na sociálnu sieť, berie že mu/jej môžu vypisovať. Takže to nieje vtieravosť. A keď už viete že mužská strana to má spoplatnené, tak už viete že máte nápísať prvé aby ste zlacnili diskusiu mužom.

nazli24
25. dec 2023

@marco88 cize spravne chapem badoo? zena moze muzovi prva napisat a on uz ked mu ona napise moze s nou bez poplatku donemoty komunikovat ?
alebo moze aj chlap bez osrdieckovania napisat babe prvy ?
alebo musia si vymenit najprv tie srdiecka ? a az potom on jej moze zdarma napisat ?

marco88
26. dec 2023

@nazli24
Ahoj @nazli24. Keď chce muž napísať dáme ako prvý bez osrdiečkovania, stojí ho to €.
Po vzájomnom osrdiečkovaní si píšu obaja zdarma.
Neviem či vy píšete ako prvé a bez ❤️ zdarma.
Skús niekomu napísať a uvidíš.

nazli24
26. dec 2023

@marco88 aha cize musia sa osrdieckovat a potom si pisu zdarma uplne hocikolko chcu ano? bez penazi

marco88
26. dec 2023

@nazli24 Ano, keď sa obaja osrdiečkujú, tak si píšu zdarma.

sebha
30. aug 2024

sebha ahojte som peto a chcem sa zoznámiť pokecať s babami