Ahojte ak niekomu vadí ze budem písať dosť otvorene tak ani nečítajte 🙂) viem že je to individuálne a ze veľké percento žien nedosahuje vaginalny orgazmus.. Ja som ho ešte nedosiahla tiež. Nerobí mi to nejaký veľký problém lebo sex s mojim partnerom ma baví veľmi aj bez toho ale chcela by som aj orgazmus.. Vobec neviem aké to je :( Partner sa mi venuje dostatočne vždy pred aktom. Robí mi to ústami prstami… proste vzrušená som dostatočne. Klitorialny orgazmus som dosiahla pár krát.. Mám pocit ze už nemám taký citlivý klitoris aj keď to mi príde hlúposť tak neviem 🙈 Čítala som ze sú rôzne cviky sťahovanie svalstva a pod. Myslite ze to pomáha ? S tým plánujem začať. Rozmýšľala som či to nemôže byt aj tým ze mám široké panvové dno pretože aj cvičím. Prosim ak máte nejaké rady a skúsenosti budem vďačná 🙂
Ešte jedna vec.. S partnerom nejsme tak dlho.. a priznávam nie som k nemu s týmto úprimná.. A vždy keď mi to robí ústami rukami atd.. tak mi povie ze som sa urobila a ze aj “striekam” akože áno je mi to veľmi príjemne ale či je to orgazmus to neviem.. On mi to robí naozaj dobre lebo sa v týchto ženských veciach vyzna, vie kde je bod G pritom mi tlači na podbrusko atd.. ale ja nemám pocit ze by to bol orgazmus..
@domka222 ha ha ha to je tragédia obrovská 🙏😃 normálne do školy by som sa mala vrátiť za takúto chybu 🙁 booze niektorí ľudia majú chovanie 15rocnych pubertiakov
@lenkula215 choď radšej "striekať"
@lenkula215 ale prosim ta,co sa ofukujes,ved je to sranda,neber sa tak vazne
Tak základom je úprimnosť. Na dosiahnutie tvojho cieľu bude potrebná vaša spolupráca a nemôžete spolupracovať, keď jeden z vás ani nevie, že na niečom pracovať ešte treba.
@lenkula215 Prilis nas tym lamentujes. Orgazmus je orgazmus..ci vaginalny alebo klitorialny. Ak nevies, ci mas orgazmus a partner ti hovori, ze si ho mala, tak si ho vtedy s najvacsou pravdepodobnostou NEMALA. Nie je mozne ho mat a nevsimnut si to. Skus sa bez partnera venovat sebe samej alebo pouzivajte pomocky, aby si dosiahla orgazmus pocas kazdeho sexu. Ja som ten vaginalny mala tiez ovela menejkrat, najcastejsie pri polohe, kde sa mi klitoris trel o partnera (ked som bola navrchu) alebo priamym drazdenim klitorisu pocas suloze. Necitim sa o nic menejcenna. Vlhky orgazmus dosahujem, ked mi partner drazdi bod G prstami. Mala som ho niekolkokrat, nikdy nie pocas styku alebo pocas oralneho sexu bez pouzitia prstov. To uz mam odsledovane 🙃. Aj to, ze k tomu striekaniu pride par sekund pred orgazmom u mna...tak mozno preto si tvoj partner myslel, ze uz si a potom ta nedokoncil 🤷♀️. No ale napisala som uz asi viac, ako som chcela. Ale je super, ze sa s partnerom o tom rozpravate, je to na dobrej ceste 🙂
@lenkula215 ak si už zažila klitorialny orgazmus tak sa zdokonaľuj v ňom. Klitoris nie je len bobček na vrchu ale je to taká trojnožka plná nervov. Máš šikovného manžela to je fajn. Nenapisala si že či máš orgazmus kvalitný aj sama keď si to robíš. Ak áno tak potom môže byt že niečo medzi vami nie úplne funguje. Už len to že si neúprimná pri tom voči nemu ti môže robiť menší blok. Jemu je to jedno on to nevie a je spokojný ale ty máš nejaký cieľ ktorý sa líši od reality. Preto sa zdover v prvom rade jemu. A nesústreďujte sa na výkon. Dnes vam to nevyšlo určite to vyjde nabudúce. Kašli na to orgazmus nie je všetko. No, kašlať na neho netreba ale netreba z toho robiť prioritu pri sexe. Aj to ti pomôže sa uvoľniť. Keď spoločne sa nebudete ponáhľať príde to samo. A nečakane. Pohoda klídek tabáček a do toho myšlienky na šťavnatú jebačku. Úzkosť tiež takéto veci brzdí. Teraz po korone vo vojne aj takéto veci ovplyvňujú sexuálny život.
Skúste nejaké sexuálne hračky. Pôjde to oveľa ľahšie. Áni on sa nenatrapi a aj ty budeš spokojná
najskor musiš najst svoj bod G a potom sa ti to podari. Musiš skušat rozne polohy a určite sa to podari
V prvom rade vezmi vibrator zisti velkost uhol čo ti robi a nerobi dobre a potom začni kamasutru, neviem kolko poloh striedate ale určite sa najde aspoň 1 pri ktorej to pojde
Vagonalny 🤣jedine vo vagóne