Ako dať najavo chlapovi záujem?

1. apr 2021

Ahojte, poraďte ako dať chlapovi najavo záujem o neho. Naša komunikácie je super, bez problémov hovoríme o všetkom. Od varenia, čo kto robíme, čo nás baví až po sex. Je to jediný človek, s ktorým nemám problém otvorene hovoriť čo sa týka sexu všetko. U neho je to tak isto.
Problém je len v tom, že to nevieme ani jeden posunúť ďalej. Stále čakáme kto spraví ten prvý krok. Obaja sme dospelí, slobodní...

lindous
1. apr 2021

Prvý krok k čomu ? Ku vzťahu ? Je možné, že mu to takto nezáväzne vyhovuje a preto ten prvý krok zatiaľ nespravil ... ak sa viete otvorene rozprávať o všetkom, tak sa ho otvorene spýtaj aj na toto, že ti je s ním príjemne a ako to medzi vami vidí on, náznaky pochopiť nemusí a ty budeš mať v hlave milión otáznikov 😅

deti95060810
1. apr 2021

keby mal záujem - prvý krok by už spravil on...
ale ak ozaj máš záujem, pozvi ho na prechádzku do prírody, menšiu túru, ....snáď sa už potom rozhýbe aj on

autor
1. apr 2021

@lindous nám to v podstate vyhovuje obidvom takto, neriešime vzťah, ale nejaká iskra medzi nami preskočila už dávno, len obidvaja tapeme ako navrhnúť sex 😁

monro
1. apr 2021

ako dlho táto Vaša komunikácia trvá?

c_est_la_vie
1. apr 2021

Navrhnúť sex? Sex sa podľa mňa nenavrhuje, sex sa stane keď je atmosféra a predchádza tomu nejaké napätie ( bozky, dotyky).

nafka0483
1. apr 2021

Nehovorite bez problemov o vsetkom, kedze nehovorite o tom aky vztah je vlastne medzi vami - ci kamaratsky, ci partnersky. Tiez ocividne nehovorite o svojich pocitoch a planoch, lebo inak by uz jeden z vas spomenul co od toho ocakava, ci to chce posunut dalej a pod.
Takze ak mate naozaj taku otvorneu komunikaciu a o vsetkom sa viete porozpravat, tak sa porozpravajte kto to ako vidi, co k sebe citite alebo necitite, ci mate alebo nemate zaujem a podobne.

nafka0483
1. apr 2021

Aha, ukazalo mi dalsie komentare, cize je to nezavazne a ide len o sex. Tak to pri takej otvorenej komunikacii ked rozoberat aj sex tiez uz davno mohlo padnut ci chce ci nie, nejake navrhy uz davno mohli byt. Ved sa najblizsie opytaj.

lindous
1. apr 2021

Ahaaa, tak to som nepochopila z toho prvého príspevku 😅 no tak potom presne ako tu už bolo povedané, proste treba navodiť atmosféru, začať aj keď len letmými dotykmi, dvojzmyslami, uvidíš ako sa chytí 🙂 ale z vlastnej skúsenosti ti musím povedať, že pozor na to... keď sa k takémuto kamarátstvu prirdruží aj sex a nie je vydiskutované, čo kto od toho vzťahu presne očakáva, tak minimálne jeden nakoniec skončí utrápený ... tie pocity sa z kamarátstva popri sexe ľahko prehupnú do vážnejších a nemusí to byť obojstranné ... nie v zlom, prepokladám, že vieš čo chceš a robíš, len pripomienka, že kamarátstvo s výhodami s dobrými kamarátom je sakra risk a veľa vecí sa môže pokaziť

autor
1. apr 2021

@monro sme kamaráti skoro štyri roky a niekedy mám pocit, že sa poznáme už dlhšie 😃 je to prvý človek s ktorým si máme vždy čo povedať. Obaja sme si v živote prešli sklamiami a práve preto to nechceme posunúť ďalej

autor
1. apr 2021

@nafka0483 určite to nechceme posunúť ďalej, každý máme svoj život a zatiaľ na tom nič meniť nechceme, čisto kamarátsky vzťah je medzi nami, i keď už padli aj nejaké návrhy

autor
1. apr 2021

@nafka0483 už boli, len stále to nevieme aj napriek tomu posunúť ďalej

autor
1. apr 2021

@lindous ide len čisto kamarátsky vzťah, myslím že aj z jeho strany. Raz sa sklamal a bojí sa, že sa to zopakuje.

karpina
1. apr 2021

Ak by mal chalan naozaj záujem váš kamarársky vzťah posunúť do ineho levelu, tak by to urobil ovela skôr, nečakal by 4 roky. Skôr by som sa obávala, aby neodzvonilo vášmu kamarátstvu, ak by si začala váš vzťah smerovať inam, ako teraz funguje.

lindous
1. apr 2021

No a sex čisto kamarátsky vzťah zväčša zničí, nie hneď ale po čase.. Aspoň z mojej skúsenosti a aj z môjho okolia.. Kiežby som mohla vrátiť pár nocí hlúpych rozhodnutí.. Kamarátstvo sme síce dali zase dokopy, ale chcelo to veľa úsilia aj času a aj tak to už nikdy nebude také isté.. Nehovorím, že to musí byť aj tvoj prípad, ale zatiaľ nepoznám takýto príbeh s dobrým koncom

nominativ
1. apr 2021

A oplatí sa ti tak dobrý kamarátsky vzťah ničiť sexom? Chlapa na sex nájdeš na každom rohu, keď už máš niekoho pri sebe, s kým si tak rozumieš a nechceš nič viac... Ibaže by si vlastne chcela viac. Pretože to, čo opisujes plus sex je už vlastne vzťah.

lucmirka124
1. apr 2021

Ja neviem ale nerozumiem velmi co vlastne chces? Posunut to dalej? Chcete mat vztah? Nechcete mat vztah? Bo ak sa aj dlhsie poznate a uprimne by to zrazu zaiskrilo uz ste posunuti.

nominativ
1. apr 2021

@lindous ano, tiež som si zničila nejaké skvelé kamarátske vzťahy a už to vlastne nikdy nebolo dobré.

kitycat
1. apr 2021

Myslim, ze ak by bol zaujem obojstranny uz by sa to stalo

dadis
1. apr 2021

ak s dotycnym nechces vztah , tak tiez radim nechat to tak a na sex si najst niekoho ineho, ak ti ide len o to. Tiez mam s tym skusenost, ze sa to kamaratstavo tymto pokazi. Ak chces vztah a on sa k tomu evidentne nema, tak je lepsie to cele ukoncit. Toto je potom take vajatanie - ty sa trapis a on nevie. A aj keby vedel...tak to bude take divne. A ak on chce vztah a stale sa nerozhybal, tak je divny on 😀

hopsadobrandejsa
1. apr 2021

Podla mna ocakavas od toho ovela viac nez len samotny sex.

Ak by si chcela len sex, povedala by si na rovinu, ze mas zaujem o stretavanie sa cisto na baze nezavaznej zabavy, ziadne vyvolavanie si ci spolocny program, proste len bohapusta j*****a.

Sama tvrdis, ze si velmi dobre rozumiete, ze sa o vsetkom dokazete otvorene poropzravat. Clovek ktory ma zaujem len o sex nechodi okolo horucej kase. Samozrejme, ze si chce s tym clovekom rozumiet, ale nie na takej urovni aku popisujes ty.

Suhlasim s dievcatami. Toto dobre nedopadne ak mas zaujem len o sex pretoze jeden z Vas do toho urcite padne a z nezavazneho sexu bude zlomene srdce.

Druha otazka znie, bavili ste sa aky mate obaja pohlad na nezavazny sex? Mozno je ten typ, ze nedokaze mat sex len tak pretoze ma obavy, ze neudrzi svoje pocity na uzde. Nie kazdy dokaze byt friends with benefits.

Ak sa k tomu nema, zrejme si nechce pokazit kamaratstvo. Ak chces len sex, opytaj sa ho na to, ale ber na vedomie, ze existuje 50:50 chance, ze sa to skonci dobre alebo aj zle.

unicornlady
1. apr 2021

Ak by ten sex nedopadol podľa očakávaní, tak potom čo ( trebárs on nervózny a nepostaví sa mu, alebo sa ťa bude dotýkať inak, ako by sa ti páčilo, alebo sa urobí prirýchlo...) ?
Tváriť sa, že sa nič nestalo a kamošiť sa ďalej?

hankm
1. apr 2021

@autorka uz ste sa zamotali. Nechaj si ho na debaty a mozno casom z toho urobite vztah. Ale vy dvaja nexavezny sex nehrozi. Takze s nim debatuj a sexuj inde a ked sa vam podari vztah tak bude. Uz to tu bolo naznacene, uz si totrochu idealizujes. Nezavazny sex je ideal s niekym koho az tak extra nepoznam a ked odide zo zivota, az tak ta to neovplyvni. Len zeny to viete robit presne naopak....

moonlight1210
1. apr 2021

nezavazny sex vacsinou nezvladne prave zena.

po par razoch za tym zacne hladat viac. lebo chce mat pocit, ze on to robi preto, lebo je: vynimocna, uzasna, hodna pozornosti, ucty, tuzi po nej, dala mu to co ziadna, ...
a odtial uz ma iba krocik k tomu, aby za vsetkym zacala vidiet vlastne vztah k nej.
namotala sa.
a ostala sklamana, ze zrazu ho vidi, ako stretol zenu, ktoru fakt chce a ju bez problemov posunie spat do kategorie kamoska (lebo vsak su len kamosi, nie?).

no a potom je velky problem sa vratit k startovacej linii a ostat tam, kde to vsetko kedysi zacalo. ale uz bez ocakavani a vedomim, ze si ta druha a budes ta druha.
zvycane sa to uz neda a zena opusti to priatelstvo frustrovana a sklamana (niekedy aj s neprijemnym pocitom, ze sa nechala pouzit).

maloktora zena zvladne nezavazny sex (priatelstvo s vyhodami).

navyse, ty uz si v podvedomom ocakavani, ze z toho nakoniec bude nieco viac. neklam si.
tak si usetri pekne priatelsvo. a sex a vztah hladaj u toho, ktory nema problem ist do vztahu priamo. ziadne chodenie okolo horucej kase, som sklamany, bojim sa, atd.
az sa fakt do nejakej zalubi, uvidis, ze nejake traumy z minuleho vztahu prestanu mat v sekunde akukolvek vahu.

anita6666
1. apr 2021

Ak za toľké roky si ešte nedokázal u teba "vydupat" sex,tak sa tak ani nestane. Si len kamaratka na vykecanie.

number19
1. apr 2021

Ak sa za 4 roky este nic medzi vami fyzicky nestalo (z jeho iniciativy) tak ste fakt kamarati.
Mam pocit, ze ty to kamaratstvo chces posunut dalej a to do vztahovej roviny. Nie som si ale ista ci to pojde, kedze doteraz nic.
Jedine otvorena debata, ak ta to velmi hryzie, ale potom je v tom aj velky risk ze sa vela pokazi.

tykat
2. apr 2021

Len pre istotu sa opytam...videli ste sa uz nazivo? Lebo ak 4 roky komunikujete nazivo a nic...tak bud sa mu nepacis ako zena alebo je gay.

madeline1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz