Ako ukázať mužovi o ktorého mám záujem že ho nepotrebujem ale chcem?proste že po ňom túžim ale nezbláznim sa z neho?🙂
@bambulienka25 to by bola z neho zblaznena alebo jeho manželka.
@hopsadobrandejsa nepovedala by som, ze to tak vnimaju aj zeny. "potrebujem ta" mne pride akoze: "som bez teba uplne neschopna" alebo "neprezijem bez teba" a to asi ziadna zena nema zaujem vysielat
Žena má byť lovena a nie loviť...(aj keď v dnešnej dobe už to je aj opačne)..môžeš mu vysielať signaly, že sa mu páčiš (nie stále a okato)
@bambulienka25 tak Ja som si predstavila doslova 🤣ty si asi myslela len velky vystrih push upka mini saty 😁ale to moze chapat ako vyzvu pre vsetkych alebo len jej vkus. Ocny kontakt usmev par slov a hnet mu trkne.
tiez sa v tom trocha stracam ako podla mna zalezi aj od toho, ci je slobodny a javy aspon ako taky zaujem o teba
Tak kazdy to vnima inak. Chtic a potreba su dve rozdielny veci.
Ja by som tiez chcel audi rs6, ale treba mi ho? Nie....je to proste tuzba.
Ked nieco potrebujem, nejedna sa len o tuzbu ale o uspokojenie mojej potreby.....ak je to mozne tak dlhodobo.
Pre mna je chtic kratkodobe uspokojenie, potreba dlhodobe.
Ze niekoho potrebujes automaticky neznamena, ze si neschopna.
Co? Seriozne, kto sa vo vas zenach ma vyznat ? 😄
@hopsadobrandejsa práveže nechcem len zábavu ale nechcem mu hneď ukázať že som z neho paf
@beabelisova áno je aj javí
@marcellka32 veď to do frasa
Ak si z neho paf, a on mam aspon minimalne EQ, tak uz to davno vie. Zeny ked su “paf” tak to velmi tazko zakryvaju.
@hankm nezovseobecnuj 😉 ja som bola pár krát paf a nikdy to ten muž nevedel.. až keď sa oň "vymackol".. ako to ale urobiť neviem, ja som taká povaha..
@jana_eyre_2 vynimku samozrejme existuju, gauss nepusti 🙂 povedzme, ze hovorim o “medianovych“ zenach 🙂
Co ma byt bude......tot vsio.
Nehraj hry proste. Ak ma o teba uprimny zaujem, je uplne jedno ci budes hrat nedobytnu alebo budes ukazovat svoj zaujem troska okatejsim sposobom nez to zeny obvykle robia. V oboch pripadoch zohrava rolu zaujem z jeho strany. Ak tam ziaden nie je, je uplne jedno co budes robit.....k nicomu nedojde.
Jedina nevyhoda co sa tyka hrania to na istotu alebo sa tvarit ako nedobytna je, ze nie vsetkym muzom to imponuje. Su muzi ktori miluju nahanacku a su ochotni byt odmietnuti aj 9-krat az kym na 10-krat nepocuju konecne ano a su zasa muzi ktory tvoje prve odmietnutie ist na rande vezmu ako definitivne rozhodnutie pretoze nechcu posobit dojmom, ze ta budu akosi obtazovat.
Ak ja zavolam zenu na rande a ona povie nie, beriem to ako nie a nevidim dovod skusat znova. Zena ktora ma zaujem by povedala ano. Nehladam v tom ziadne tajne spravy ci hlavolamy ktore treba lustit.
Nie je proste nie. Clovek ide skusit stastie o dom dalej.
@jana_eyre_2 Tak ste asi neboli tak "paf" ako to myslela.
@asia83 na svete je 7miliard ľudí a každý má iné vystupovanie a prežívanie emocii - a existujú aj ľudia ktorí nedavaju najavo svoje "paf"..
@jana_eyre_2 typujem ze si ten štyl ze tvoje “paf” sa prejavi minimalistickym usmevom ako Mona Lisa.😁ale mas pravdu nie kazdy chlap vzdy pochopi ze by mal u danej zeny sancu.A potom je naopak typ mužov ktory si myslia ze ked im zena zo slusnosti odpovie ze tym prejavuje svoj zaujem. 😂na takych treba len zatate zuby a mrazivy pohlad cez ich telo akoby boli duch. 😆
@miadi asi tak 😄
@jana_eyre_2
@miadi no veď to a či to stačí??🙄
Neviem aký je ten tvoj objekt záujmu typ muza, tak len podľa toho sa to dá určiť.. mne boli vždy blízki práve taki neprehnani muži čo svoje paf dávali najavo len jemne a vo výnimočnej situácii to priznali.. príde mi to omnoho viac príťažlivé ako nejaké extrémne ukazovanie citov..
Najdi strednu cestu - ked sa budes hrat na nedostupnu, tak sa na teba vykasle. Nikdy nevies ci nema ine zaujemkyne. A nie kazdy muz je drsny lovec, to je taky nezmysel casto prezentovany. Preco by mal muz dobijat zenu? Dnesne zeny sa tvaria nedostupne a to je rozdiel dobijat zenu ktora dava signal, ze muz ma sancu a zena ktora sa tvari ze ju to obtazuje.
Ja to beriem jednoducho - bud ma zaujem alebo nie. Nebudem sa vtierat.
Moja rada: davaj mu najavo, ze sa o neho zaujimas, zaroven si drz odstup. Ale nie dlho lebo ujde.
@foterlotor ale ako dať záujem a držať odstup?
Rozpravat sa s nim na vsetky mozne aj nemozne temy, davat mu rozvijacie otazky, pytat sa ho na jeho zaujmy, usmievat sa a najma ked ide okolo.
@kiwi3 neprežijem bez teba ani minutu
@hopsadobrandejsa toto je velmi zaujimave, ze po prvom nie tvoj zaujem skoncil.Ja mam stastie na mužov, ze ked ho vyhodis dverami pride oknom a da ti aj 10x tu istu otazku.S tymto sa stretavam uplne bežne.Balia ma taki taraji vačšinou
Raz v živote sa mi stalo, že som sa strašne rachla platonicky do jedneho chalana, lebo bol hrozne pekny a on, keď ma volal a oslovil, okamžite som ho odmietla, lebo som sa bala, musela som sa pripravit, upravit a namalovať.Takže sranda niekedy nie naozaj nie je nie
To zalezi na tom co konkretne chces.....vztah alebo len nezavaznu zabavu?
Aj muzom imponuje zaujem zien a viac ako chceni sa muzi chcu citit potrebni. Ak ho teda chces, ale nepotrebujes, to budi vo mne dojem, ze sa zrejme jedna len o zabavu.
Chcem ta sa skor pouziva v cisto sexualnom kontexte.
Potrebujem ta sa pouziva ked chces ayb bol dany clovek sucastou tvojho zivota......nielen na fyzickej urovni.