Milé žienky rada by som sa Vás opýtala nakoľko ma to dosť trápi , ako dlho ste s vašimi partnermi ( v spoločnej domacnosti) a ako často sex mate do tyzdna?
My sme s priateľom spolu 3 roky no byvame spolu teraz 4 mesiace a odkedy spolu byvame tak sex nemame tak často , akokeby on nemal ani záujem , sme mladí ľudia ja 20 on 25 a neviem som z toho smutná keď sme spolu len 4 mesiace v domacnosti a už teraz je to takto , tak čo to bude za pár rokov. Nejaké rady ?
a prečo hneď robíš anketu na tak intímnu a súkromnú tému...
a snim si sa o tom nerozpravala?..pred tym ako ste zacali spolu byvat ste ho mali ako casto?
@deti95060810 nerozumiem aký je problém rieši sa tu xx vecí a skoro každý je tu anonymne
A pomôže ti vedieť ako často má sex niekto iný? Každý človek na planéte je iný, to ako často mám sex ja nevyrieši vašu situáciu.. nie každý muž má vysoké libido, existujú aj asexuali ,ktorý sex nepotrebujú vôbec... Viem že to musí trápiť, najmä ak ty máš inú frekvenciu ako on.. ale myslím že jediná rada akú mám je úprimný polopatisticky rozhovor medzi vami dvoma aby on mohol pochopiť teba a ty jeho.. ak sa niečo nezmení a budeš stále nespokojná, nemyslím že to asi bude mať dlhé trvanie.. 😔 sex síce nie je najdôležitejši, ale vo vzťahu podstatný..
@lucia7933 no ja som chodila na internát a tak každý víkend keď sme sa videli , cca 3x do týždňa ked sme boli spolu častejšie , teraz ledva raz za 2 týždne
@jana_eyre_2 zaujímalo ma hlavne to ako to mali ostatné páry pri nasťahovaní sa spolu lebo sa teda zvykne stať že keď dvaja ľudia su spolu už každý deň tak to akokeby “opadne”
@jana_eyre_2 presne tak, tiež som toho názoru že sex nejakú tu váhu vo vzťahu má .. :/
20 rokov spolu, cca kazdy druhy den
@zobaka tak to je obdivuhodné ja si neviem predstavit ako na tom budeme my o 20 rokov , možno len na Vianoce takymto tempom😄
@strawberryxxx je to strašne individuálne. Hlavne sa porozprávajte vy dvaja. Z mojej skúsenosti ti môžem napísať takto. Priateľ pracuje v zahraničí. Dva týždne von jeden doma. Posledného pol roka bol doma na up. Keď bol doma menej, mali sme sex v priemere častejšie ako keď bol doma denne. Asi tak. Žijeme spolu takmer 5 rokov. Ale vravím vy dvaja si to vyriešte medzi sebou. Komu čo vyhovuje. To bude najlepšie.
@strawberryxxx to máš pravdu že sa tu rieši x vecí, ale je rozdiel akých vecí...
však uvidíš sama. koľko ti tu napíše mamičiek počet ....
@strawberryxxx určite s ním o tom pokecaj. Ak chodí do práce tak ma možno tam toho teraz veľa. A nemá na to chuť.
@strawberryxxx no ono poviem ti ze aj my sme to tak chvilku mali po nastahovani do spolocneho bytu...trosku ma to trapilo, potom sme sa o tom rozravali...a na koniec som zistila ze to bolo preto lebo on akurat nastupil do novej prace, vela stresu povinnosti a ze sex bol posledne na co vtedy myslel...cize u nas bola toto pricina napr 🙂 teraz sme spolu uz cez 6 rokov a su dni ked to je ako na zaciatku a su dni ked to tiez aj 2 tyzdne napr. nieje 🙂
@strawberryxxx ale zaklad je sa o tom porozpravat, nech vies kde je problem 🙂
Ďakujem Vám všetkým za vaše rady a skúsenosti , určite sa o tom porozprávame 🙂
@strawberryxxx no je to na zvazenie, urcite nechces pocut, ze ludia , co maju blizsie k 40tke sexuju furt, ked sa da ( dieta v skolke a hodinka je este casu nejako), vecer ked dieta zaspi ako dva kraliky. My teda nemame nejak sex jedine ked nas zlozi nejaka chripka alebo podobna pliaga. Ale tak asi mate doma ine nastavenie a toto musis prejst s partnerom. Ale 25 je zalostne malo na to, ze mat menej sexu , ako by clovek chcel. Co budete robit o 15 rokov? Vysivat decky na obrus?
@strawberryxxx 😂 uvidis, mozno si najdes niekoho, kto bude na tvojej vlne
Velmi rozne. :D Raz za 2 ci 3 dni. Potom raz za tyzden ci dva.. A potom aj 3m nic.. (po porode) ...su rozne zivotne situacie.. treba o tom hovorit.. Aby frekvenciu a jej dovody vedeli akceptovat obaja.
Ako nehnevajte sa na mňa, niektoré tu píšete, ako si tu slecna môže dovoliť otvoriť takúto tému a pýtať sa na Vasu skusenost. Véd keď sa Vás to dotýka, tak nepíšte. Po ďalšie, niektoré mamičky sa tu pýtajú v ktorom tyzdni/mesiaci/roku života Vam začali chodiť deti, lebo jej ešte nie (najlepsie take, ktore pisu ze ich dieta kasle, ako namiesto ze by isli k lekarom po radu).. tam všetky radili o svojich deťoch a nikoho nenapadlo, že každé dieťa je iné, nedá sa porovnať. Po ďalšie, mali by sme zakázať potom aj Dámsky klub ako program, ktorý tam otvorili dokonca túto tému so sexuologom, a jeho nezaujímalo, ze každý muž je iný, povedal ako by to cca malo byt. Pre niektorých je táto téma taboo, pre iných nie. Takže nehadajme sa tu a ak viete poradiť, tak poraďte (česť tuto výnimkám, ktore poskytli nazor😊)
A teraz k tebe. Máš 20 rokov, si mladá takže čakám, že nemáš toľko skúsenosti a pýtaš si radu (ano niektore ženy to radšej riešia s inými ženami, ako so svojimi muzmi) tak ja tu zopár dám..
- ano, určite by si mala skúsiť otvoriť túto tému s partnerom. Hoci sexuologovia tvrdia, že po case znizene libido môže byť spojene aj s tým, ze muž chápe ženu ako nie objekt záujmu,ale ako partnerku do života (po zluceni domacnosti), takže sex by nebol priorita. Avšak tam môže byť aj iný problém. Možno sa nieco zmenilo v jeho živote alebo ho niečo trápi, preto skúste sa o tom v kľude porozprávať. Nie je to hanba
- viem, že by si chcela vedieť priemer u nás, ale je pravda, že naše čísla (ako dlho sme spolu a ako casto) ti nepomoze. Je pravda, že toto je velmi individuálne. Vidim, ze ta to trápi ocividne, preto sa skúste vy dvaja o tom porozprávať ako sa cítiš ty a ako on, viem ze to pre ženu môže byť veľmi bolestivé, keďže chceme byť príťažlivé a potom začneme pochybovať aj samy o sebe.
PS: tiež sme mali toto obdobie a priznám sa pozerala som sa do zrkadla, kde môže byt u mna chyba. Po rozhovore s nim som zistila, že ho dlhodobo trápila práca a nevedel co ma spraviť. Samozrejme si stres niesol aj domov. Takze nám pomohlo, že sa mi vedel zdôveriť.
@strawberryxxx my sme spolu cez 1,5 roka, bývame spolu takmer od začiatku (vek 29,34) a sex by partner chcel aj každý deň, keď sa nepodarí tak aspoň každý druhý deň 🙂
Neboj moze to byt kludne aj menej ako raz za dva tyzdne😂😂 mozno ked pridu deti budes si musist precitat co znamena vyznam slova sex 😂😂😂
@strawberryxxx keď to vnímaš ako problém porozprávaj sa o tom úprimne, proste bohužiaľ každý ma inu potrebu , niekto si sex užíva a niekto to má vážne tak, že tú chuť dostane tak raz za mesiac alebo kľudne raz za dva
@strawberryxxx cez 20 rokov spolu a cca kazdy druhy den. Porozpravaj sa s nim. Vypisovanie na MK ti fakt nepomozeY
@strawberryxxx ja som vydata 14 rokov, sex mame 2-3x tyzdenne. cele tie roky rovnako. teda vynimajuc obdobia po mojich kyretoch, porodoch, atd. My sme nastastie "kompatibilni" v tejto oblasti, co zistujem, ze je dost vzacnost. Lebo bud zena chce a chlap nie, alebo chlap chce a zene staci 2x mesacne a potom vo vztahu prakticky trpia obaja.
@mjkmajka ďakujem ti pochopila si to správne a aj napísala stručne nie len pre mňa ale aj pre ostatné dámy tu 🙂 Je pravda začínam o sebe dosť pochybovať som mladé dievča takéto veci sa mi dokážu veľmi rýchlo zavŕtať do hlavy 😄 každopádne ďakujem za tvoju odpoveď
Žienky ja sa s partnerom jrčite porozprávam a to že sem napíšem ešte neznamená že tu hľadám aj riešenie , zaujímalo ma to celkovo ako to máte a či je naozaj vo väčšine prípadov pravda že keď sa dvaja ku sebe nasťahujú tak sa sex zmeni (zmenší sa frekvencia) takže tu prosím neútočte lebo ma to nezaujima opytala som sa Vás slušne a normálne , ďakujem 🙂
Nezmensila sa nam nastahovanim frekvencia, ani prestahovanim, ani svadbou. Vplyv maju na to choroby, stres z prace, unava a nedostatok casu vseobecne, kedze my nemavame sex 5 minut, ale davame si nanho dost casu, asi tak hodinu.