Ako často je normálne sexovať?

3. nov 2022

Ahojte,prosím povedzte mi,koľko krat je podľa vás normalne sexovat v 10 ročnom vzťahu za týždeň. obidvaja sme 30 a mame kvoli tomu časté hádky.dakujem

sense
3. nov 2022

Normalne je tolko, kolko to vyhovuje danemu paru. U niekoho 1x tyzdenne, u ineho 1x denne

petamich
3. nov 2022

podla mna neexistuje "normalny pocet sulozi za tyzden" - pre niekoho 1, pre ineho 7 a pre niekoho 20, normalny je taky pocet, ktory danemu paru vyhovuje (idealne obom ucastnikom)

ropucha6
3. nov 2022

Podla mna je normalne to, co vyhovuje obom 🤷‍♀️

heidy222
3. nov 2022

Jedna psychologická štúdia na túto otázku odpovedala: 1 až 2 krát do týždňa sa spája s najlepšou spokojnostou vo vzťahu. Väčšina ľudí čo som si robila mini výskum má skutočne túto frekvenciu

autor
3. nov 2022

Ja chápem ze pre každého inak,ale chcem vedieť konkrétne čísla jednotlivcov, aby som si to vedela porovnar

mandzula
3. nov 2022

@autor nevystupuj ako anonym, daj svoj prckalendar a potom pytaj ten nas.🙂

hipuska
3. nov 2022

Tak u nás muz chcel.kazdy deň, ja nie..dohoda bola každý druhý

petamich
3. nov 2022

cize potrebuje jeden z vas tomu druhemu otrieskat o hlavu, ze ini sulozia castejsie alebo menej casto? pomoze vam riesit situaciu, kde je zrejme jeden nespokojny, ked povies muzovi vidis Milan zeny na koniku sexuju viac/menej? ked myslis

s_o_n_i_k_e
3. nov 2022

neviem si osobne predstaviť sexovať každý deň, asi by som ani chuť nemala :D a to som žena a milujem sex, každý máme svoje záujmy, prácu, muž robí na smeny, keď je chuť ideme na to, milujeme sa a to je hlavné 🙂 ako dievčata píšu každý to má inač 🙂 niekedy sme viac krát za týždeň spolu, niekedy ani raz 🙂 je to život 🙂) hádať sa pre sex a robiť si tabuľky a porovnania druhých vzťahov mi však príde na hlavu, lebo každý má iný život 🙂

h2o2
3. nov 2022

Keby muž nechodil do práce tak by chcel pred raňajkami po raňajkách pred obedom po obede pred večerou po večery a celú noc. Našťastie máme malé deti inak by sme odpadli od únavy🤣. Takže minimalne raz za deň.

54tinka54
3. nov 2022

Pre niekoho je normálne sexovať aj viackrát do dňa 😀 toto sa nedá zovšeobecňovať.
Musíte sa spolu porozprávať, každý povie svoju predstavu ohľadom frekvencie sexu a potom nájdete zlatú strednú cestu, tak aby ste boli spokojní obaja 🙂

autor
3. nov 2022

@s_o_n_i_k_e aj mne to príde na hlavu ale uz neviem ako dosiahnuť aby ma nenutil každý den

mokion
3. nov 2022

Na zaciatku to nebolo viac ako raz za tyzden. Po 15 rokoch vztahu raz za rok. Chlapovi to nechyba, ja som si zvykla. Ak je to teraz zle, je to na dobrej ceste byt este horsie.

mistymay33
3. nov 2022

U nás je rozdiel aj to, či sme na dovolenke, alebo či máme pracovné povinnosti. Lebo cez normálny pracovný den, si neviem predstaviť sexovať viackrát denne.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrejka1974
3. nov 2022

V tom veku sme to mali každý druhý deň určite nie každý deň a teraz dva krát do týždňa občas trikrat a to ja mám 48 a muz 54

s_o_n_i_k_e
3. nov 2022

Určite hodiť reč ako píše @54tinka54 za mňa je vzťah o kompromisoch a určite by som nerobila niečo čo vadí mojej polovičke, čiže hodiť reč a nájsť spoločný cieľ, aby sedel obom a ak nie tak papa 🙂 to je život

darius_a
3. nov 2022

My máme raz za tyzden.
Muž sa nejako výrazne nesťažuje tak asi stačí.
Ak nie, tak si vypomoze sam.
Nikdy ma nenútil.

mimka2019
3. nov 2022

Individuálne - a za mňa minimálne jedenkrát za deň, keby bolo po mojom tak to je aj viackrát 😂 a nechápem, ako ťa partner môže nútiť k pohlavnému styku...veď ak neberie a nerešpektuje tvoje NIE...tak o čom je ten vzťah? sú ľudia, ktorí to potrebujú často (ja) a sú ľudia, ktorí to potrebujú raz za týždeň...osobne poznám aj ženy aj mužov, ktorým to pravé po sexuálnej stránke nefungovalo a na tom stroskotal ich vzťah...žena nechcela každý deň, muž to chcel - našiel si bokovku ...alebo opačne - žena chcela a muž nie -vždy to skončilo podvádzaním 🤷‍♀️ treba harmóniu a hlavne sa o tom porozprávať...

googwife
3. nov 2022

3x za týždeň

lenka.25
3. nov 2022

Väčšinou každý deň , ale nám to vyhovuje obom , keď sa mi nechce , alebo nemám chuť , tak to muž normálne akceptuje a nerieši . On mna odmietol iba raz a to som bola zdutá asi týždeň, tak už asi či chce , či nechce , ide na to 😀 . Ale čo je normálne , je vysoko individuálne . Ale podľa mna , pokial nemá ani jeden z partnerov nejaký zdravotný dôvod , tak či sa mi chce , či nie , aspoň minimálne 1 za dva tyzdne by určite sex mal byť .

viestta
3. nov 2022

Ale ani keď tu budeš mat čísla od 500 cudzích párov, ten tvoj to ako.argument nevezme. U vás je problém úplne inde ako vo frekvencii sexu, aj keď to nevidíš. Pretože "nútiť" k sexu nie je v poriadku ani keby ta nútil raz za rok. U neho je to bezohladnost a mizerná akceptácia teba ako osoby. A to nie je len v sexe.

mikadooo
3. nov 2022

Ako kto🤷. Koľko ľudí toľko chutí, dôležité je, aby sa tí dvaja zhodli 😉. Takže namiesto hádok by sme mali skúsiť nájsť nejaký kompromis a nie dúfať, že niekto ti tu potvrdí tvoj názor a vyvráti manželov...

eva112014
3. nov 2022

@mokion Bože! A to ako? Príde k tebe na Vianoce a idete na to? Či ako? Úprimne? Môj, keď bol v zahraničí, po 2 mesiacoch, čo sme spolu neboli, my pripadal ako cudzí chlap. Bolo to také divné. Preto sa pýtam. Ty nemáš taký pocit?

kukulienka999
3. nov 2022

To je vysoko individuálne. U nás to vôbec nieje o nejakom pravidelnom režime, ani plánovaní. Niekedy to je každý večer a niekekdy raz za 2 týždne. Zalezi od toho, či je prítomná únava z deti, vyťaženost, náročné obdobie v práci atď… ak sme obaja v pohode tak to ide nejak automaticky aj každý deň-každý druhy, ale ak sa na to niekto z nas neciti nerobíme z toho tragédiu. 😁

nikpa
3. nov 2022

Ako dosiahnuť aby ťa nenútil každý deň? A ty si jeho sexuálna otrokyna, či čo? Keď nechceš tak nechceš. Treba si to odkomunikovať a spraviť kompromis. A hlavne sa nenechať do ničoho nútiť.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
oli18
3. nov 2022

To toto sa pyta 30rocna po 10 rocnom vztahu? To vazne? 🙉

kacenocka2
3. nov 2022

@mokion u nas to isté..sme spolu 15 rokov,mne to vôbec nechýba a manžel si zvykol🙆😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz