Ako byť pre muža atraktívna aj po rokoch?

29. sep 2024

Ahojte,
chcela by som sa inspirovat zenami a ich radami co robia v dlhodobom partnerstve aby boli pre svoje polovicky stale ziadane a sexi. Napr aj ako chodite doma oblecene ;) Davate si na tom zalezat?

Rada si vypocujem.rady muzov ako to oni vnimaju.

Tento rok oslavim s muzom spocnych 22 rokov. Vydavala som sa mlada a z lasky;)). Casom vsetko zovsednie, denna rutina okolo deti, praca a stale dokola ten isty kolotoc. Obcas ideme len sami na veceru, do kina. Mam pocit, ze to nestaci...

babydesire
29. sep 2024

Ja nerobim nic a aj tak stale slinta ako na zaciatku 🤣🤣🤣🤣 uz to bude 11rokov

biba_18
29. sep 2024

doma chodím všelijako. ale keď ideme von (aj do práce napr, chodíme spoločne máme spoločnú cestu) tak nechodím ako hastroš… športujem, aj spolu športujeme, starám sa o seba ale aj o neho čo sa týka kozmetiky… smejeme sa veľa spolu… dotýkame…

babydesire
29. sep 2024

Ale priznavam, ked ma byt intimny vecer, pripravim sa tak akoby som sla na prve rande, chcem aby vedel, ze si nasu lasku vazim, ze si jeho vazim, ze neni mojou rutinou a ze ta intimna chvila nas dvoch je pre mna rovnako dolezita, ak nie dolezitejsia, ako prve rande 🥰 Rada sa nanho pozeram, hovorim mu ako mu to pristane (v siltovke a tielku) ze je sexi...ze ho velmi lubim..

tramtada31
29. sep 2024

Starám sa o seba, malujem, farbim vlasy, udržiavam nechty aj na nohach. A doma nechodím vo vytahanom tricku. My mame doma strašne teplo, takze chodíme najčastejšie len v spodnom prádle😀

zuzanita1609
29. sep 2024

Tak my sme asi divní 🤭. Ževraj som najkrajšia v jeho vytahanom tričku,keď mu pomáham v záhrade,v garáži v jeho obľúbených montérkach a on mi zasa príde sexi,keď si oblečie veci na motorku,či tepláky a to tričko 🤭. Tam asi musí byť viac,asi byť nastavení na rovnakej vlne so všetkým...humor, čítanie myšlienok, riešenie problémov,erotika, podobné vlastnosti, podobné záujmy... nesnažím sa ho zvádzať,ono to ide tak ako od seba 😊. Ale je pravda,že povahovo sme si veľmi podobní. Čiže asi nie je pravda,že protiklady sa priťahujú. Ale je pravda,že za 10-15rokov to môže byť inak 😉

babydesire
29. sep 2024

@zuzanita1609 Suhlasim,,Porekadlo o protikladoch som uz tiez davno vysmiala..nieje to pravda..myslim si vsak, ze ani total rovnake osobnosti nieje uplne to prave orechove,,skor taka zlata stredna cesta,,, trosku toho a trosku onoho,,aby nuda nebola ☺️😉

babydesire
29. sep 2024

@zuzanita1609 no ja doma tiez nosim veci ktore by som si neobliekla mimo domu..a ked fnukam, ze sa mi uz nieco trha a uz sa to ani doma neda nosit, tak sa namna ziadostivo pozrie a s chutou gurmana sa spyta ci mi to moze roztrhnut 🫣🥴

ina2405
30. sep 2024

My sme šťastní za "rutinu", že sme všetci zdraví a neprežívamme žiadne katastrofy...Máme spoločný svetonázor, zhodujeme sa v zásadných veciach ale máme iné temperamenty, v tom sa dopĺňame. Ale čo sa týka príťažlivosti, obaja sa snažíme trošku držať vo forme. Čo je dôležité aj pre zdravie. A sme spolu stále radi, lebo pracuje dosť a času je málo.

damian85
30. sep 2024

Niekedy stačí trošku pochváliť. Mužské EGO nie je až tak odlišné od toho ženského. Tak ako ženy radi pozornosť , tak aj muži. Bohužiaľ mnohé na to zabudli. Nie len príjmať , ale čo to aj dávať. Nekritizovať za maličkosti , pochváliť aj za maličkosti a možno dať vedieť že je stred tvojho vesmíru je viac ako pusa ako vysávač a pevný zadok ako kameň. 😂 Mnoho zadaných mužov v mojom okolí sa nesťažuje na to , že ich žena nemá rada anál , ale na to že majú pocit , že pre nich nič nie je dobré. Že chcú kvety , ale ony dostanú len ponožky , že chcú pozornosť , ale večne kritizujú ich brucho , že ich porovnávajú s inými , ale samé iné nie sú.

hugoboss1923
30. sep 2024

Mám slabosť pre ženské obliny, široké boky a väčší zadok v tesných legínach. Bohužiaľ si veľa žien myslí, že väčšie telesné proporcie ich robia neatraktívnymi, ale v mojom prípade je opak pravdou 🥰

earlgrey
30. sep 2024

Byť pozitívna, usmievavá...čo tam po oblečení, dôležité je, čo z teba vyžaruje...

luciaruz
30. sep 2024

My sa uz 15 rokov tak hlboko milujeme, ze je totalne šumafuk, co ma ktory z nas na sebe a ako vyzera. Ale priznam sa, ze sa aj doma snažím vyzerat dobre. Ale zase muz sa vyjadril, ze ja som pre neho aj tak najdokonalejsia zena. A to mi pivedal po pôrode, ked som si pripadala ako vorvaň v objemovke

1ryba
30. sep 2024

My sme spolu oveľa dlhšie. Môžem chodiť vo vreci, s mastnou hlavou, s karpinami a muž je stále spokojný. Ešte mi povie, aká som pekná. No vďaka za neho.

babababka
30. sep 2024

40 rokov budeme spolu v novembri.Určite by som nezabodovala len postavou.pre nás je dôležitý spolu trávený čas a to čo sme prežili.Spolu sa smiať,prechádzky,pozeranie športu,knihy apod.A stále sa máme radi,ľúbime sa "jak kone".Aj keď mne skôr pretečú nervy,nadávam mu za všeličo,ale na 2.deň je to zabudnuté.Nový deň,nový začiatok.

kiki68
30. sep 2024

9 rokov u nas a stale sa snazim udrziavat, mat postavu, proste nejak sa drzat, on to iste. A stale nieco vymyslame v posteli. Ako fakt sa nenudime, minule sme si prenajali take studio na povedala by som sex a bdsm len pre seba, zalezi aky mate styl a vkus v tomto smere. Ale hlavne stale ked prejdeme jeden okolo druheho, tak tam funguje ta chemia. Muz ma stale pocit, ze je atraktivny pre mna, chceny ako partner a uziva si to, ja rovnako. Nebudem Ti tu radit, ze co, kazdy ma ine riesenie. My si teraz doma zariadujeme taku red room na tieto ucely. Proste stale sa niecim iba my dvaja spolu zabavame, vsade chodime spolu, ako dvaja policajti. Ja som z neho stale paf, aj po rokoch, len skackam ako zajacik okolo neho

peknyvladko
3. okt 2024

Staraj sa o seba, nebud tlsta. Neobliekaj sa ako troska. To by malo uplne stacit.