Ako by ste reagovali?

5. júl 2022

Keď sa s chlapom (sex.dlhodoby partner) dohodnete na stretnutí v daný večer,síce len predbežne, ale predsa a keď príde deň d,tak zacne zrazu vymýšľať s tým,že nie večer,ale presun na hneď rano lebo nestíha to a hento a únava a práca a neviem čo? Mali by ste ešte na neho chuť alebo by ste mu dali najavo,že si večer spravíte program po svojom a s ním sa už to spomínané rano nebude konať lebo sa vám nebude chcieť....?

klarolinne
5. júl 2022

Tak ja si osobne myslím, že človek nie je stroj a ani chlap nie je povinný stále chcieť.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. júl 2022

@klarolinne jasné chápem,skôr som myslela na to všeobecne,koho z týchto dvoch by mala táto situácia mrzieť viac? Ak sa to dá takto povedat

dadis
5. júl 2022

Vsak asi nieco mal 🤷‍♀️. Nie ste frajeri, ak si sa uz rozhodla s nim len spavat, mala by si to tak brat. Ja by som to nezvladla..takze sa ti ani necudujem, ze takto salies, salela by som rovnako 🙈..normálne to ukonci a najdi si niekoho, co s tebou bude chciet travit cas a bude ta mat rad

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kitycat
5. júl 2022

Nema ta to co srat.. Je to tvoj buchac, moze a nemusi slovo dodrzat

janewithane
5. júl 2022

Nechápem čo riešis, samozrejme ze sa mu mohli veci pomeniť, tak sa skúsil s tebou dohodnúť. Záleží na tebe ci sa ti chce, či sa ti dá.. to sa fakt pýtaš na fóre co by sme urobili? Nevieš čo cítiš?

lindous
5. júl 2022

Ani jedného by situácia nemala mrzieť, on z akýchkoľvek dôvodov nechcel/nemohol večer a ty ráno, nič viac nič menej, stane sa, nájdete iný termín na stretnutie.. Oboch vás to očividne bezdôvodne a neoprávnene nahnevalo (alebo ako si mam vysvetliť, že "bol z toho celý prekvapený") ... Ale ani jeden by ste to podľa mňa nemali riešiť, obzvlášť pri takomto type vzťahu, kedy človek musí proste na 100% tolerovať, že nie je prioritou v živote toho druhého

majlo1234
5. júl 2022

Presne, zdielam nazor nado mnou, ved ked ti to nevyhovuje v case, kedy navrhuje on, tak odmietnes. To plati aj pre neho.

autor
5. júl 2022

@lindous ibaže ten termín hľadáme aktuálne dva mesiace. A po tomto premarnenom ja už chuť ozývať sa nemám a zrejme ani on.

moonlight1210
5. júl 2022

Ste sexualni partneri a chovate sa ako emociami ovladani milenci.

Proste mu nabuduce nehovor, ze rano nemas zase ty chut a to si vecer radsej zariadis sama.
Akoby si mu chcela dat najavo, ako ho nepotrebujes, lebo ta nastval.

Ste partneri spolu pre sex. V podstate obchodny pakt. Ziadne city.
Tak sa chovaj ako spravny obchodnik. Miesto davania najavo toho, ci hentoho, nech vidi, kto vo vztahu ma ake miesto, povedz, ze rano zialbohu casovo nevyhovuje tebe a navrhni mu novy den.

syslik81
5. júl 2022

koho by to malo mrziert viac? no asi ze teba ked si k..a na telefon .. a este aj zadrmo .. nechaj ho tak a najdi si normalny vztah a ak ti to z neakeho dovodu vyhovuje..tak pocitaj s tym,ze on nieje povinny prist kedy to vyhovuje len tebe ... hold nedas ty da ina ..

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sella38
5. júl 2022

Ja vobec nerozumiem co riesis. Tak si najdi ineho, ktory vzdy skoci ako zapiskas a budes spokojna. Nemas k nemu cit/vztah,tak musi byt jednoduche ho proste vymenit.

autor
5. júl 2022

@sella38 pracujem na tom,ale zatiaľ to nie je také jednoduché skĺbiť do jedneho chlapa všetky moje preferencie,čiže lepšie niečo ako úplne nič (zatiaľ)

syslik81
5. júl 2022

Snazis sa presvedcit samu seba ze si nad vecou a ze ty rozhodujes co kedy bude..ale niekde sa mylis..inak by si nepisala tuto temu ... 😉

54tinka54
5. júl 2022

V prvom príspevku píšeš že sa dohodnete a potom príde deň D a on to zruší. A v príspevku nižšie píšeš že termín nenavrhujes a ozyvas sa mu keď máš chuť aktuálne. Tak ako to je?
Lebo je rozdiel ked sa spoločne dohodnete že napr o 3 dni večer a je rozdiel ked ty ho v deň ked máš chuť kontaktujes, aby prišiel večer v ten daný deň.
Keď je to tá druhá možnosť tak sa ani nečudujem že proste on nemôže práve vtedy ked si ty zmyslis že chceš sex.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
betulinka1
5. júl 2022

Tak asi mu program spravila manželka.

zdenkastanka
5. júl 2022

Tak ked nemas rano chut na sex tak co tu riešiš???🙈🤷‍♀️napisem ze rano nie a hotovo.... boze🙈ci sa bojis ze ked ho ty v to rano odmietnes tak potom bude dlhšia pauza od vasich sex stretiek alebo ze si hned najde na sex druhu?ak je to len o sexe tak nech ich ma aj 5 nie?aj tak ich ma🤣

zdenkastanka
5. júl 2022

Teraz citam ze termín hladate 2 mesiace
... fuuu dievca hladaj druhy objekt ... tento je bud s extra nizkym libidom alebo ich ma rozohratych viac a len ty vypadavas stale z hry🤷‍♀️