Aké sú znaky/predpoklady na to, že bude partner podvádzať?

3. jún 2024

Ahojte. Tak mi napadlo, sú nejaké predpoklady na to ze bude žena/muz podvádzať ? Myslím také veci čo si všímať. Resp. Myslíte že ak niekto podviedol vo veku keď bol mladý, tak bude rovnaký aj v dospelosti ?

btus
3. jún 2024

Na toto sa nedá odpovedať. Neexistuje vzorec, podľa ktorého by si mohla ísť. Chlap/žena v mladosti môžu byť všelijakí a v manželstve budú úplne iní. Iní, môžu začať podvádzať po 20 rokoch manželstva. Nikdy nevieš.

janickacrazy
3. jún 2024

No tak sú také typy mužov, ktorí sú rodení sukničkári, obzrú sa za každou suknou, stále sa prihovoria nejakej žene v okolí, atd, veční baliči. Takí verní veľmi nebývajú, vačšinou aj dobre vyzerajú a sú sebavedomí. Aj ženy sú také niektoré, čo furt flirtujú, ale to vidíš na prvý pohľad. Potom je tu dalšia skupina, ktorá podvádza, ale na tých to nie je vidno, pretože sú bud viac sofistikovaní alebo je to tzv. tichá voda.

soldi
3. jún 2024

minule som s partnerom pocuvala vztahovy podcast o nevere. a tam hovorili, ze clovek podvadza, ked mu vo vztahu nieco chyba. ze 70% zien, ktore podvedu, tak to urobia, lebo su nestastne. Chlapom na to staci to, ze nie su uplne spokojni.
cize nie, na zaciatku vztahu sa to povedat neda, ale pokial sa niekto vo vztahu trapi, tak rastie sanca, ze to urobi.

klotildabazarik
3. jún 2024

Ked mu nebudeš vyhovovať sexuálne tak zacne😂

really8
3. jún 2024

Boze ja milujem tieto otazky😀 no vies co ak sa vola milan alebo nikola tak urcite podvedie. To je taky znak😀

7miriam77
3. jún 2024

Znaky a predpoklady neviem...no keď jeden z partnerov toho druhého nerešpektuje, neprechovava k nemu úprimne city, tak časom podvedie...lebo mu na vzťahu až tak nezáleží a stále bude hľadať ďalej

oli18
3. jún 2024

@really8 nejak vela naivnych vztahovych tem tu je dnes.

domkakvet
3. jún 2024

@janickacrazy presne sa stotoznujem s tymto nazorom, suknickari, ktorych vidis uz z dialky a ticha voda a este by som dodala, ked chlap nie je spokojny vo vztahu, ale to ide skor o dlhodobo nefunkcny vztah.

feb13
3. jún 2024

Vysoko rizikovy je chlap, ktory s tebou podviedol svoju byvalu... pravdepodobne casom nebude mat problem urobit to aj tebe.
Ja absolutne nerozumiem zenam, ktore zacnu so zenatym/zadanym muzom. 🤦‍♀️

fido69
4. jún 2024

@janickacrazy @domkakvet
Takže sa okruh neverníkov zúžil už len na všetkých mužov a všetky ženy. 🤔

feb13
4. jún 2024

Este by som na to isla aj z opacnej strany. Vernost vo vztahu je vzdy rozhodnutie (tak isto aj nevera je v konecnom dosledku rozhodnutie, bez ohladu na to, ci tam bol alkohol alebo ine). Takze hladaj znaky toho, ci je partner pevne rozhodnuty byt k tebe verny - resp. absenciu tychto znakov. A ci k tomu svedcia aj jeho vseobecne moralne hodnoty.

pochod
5. jún 2024

Veľké uši. Každý ušopleskáč ci ušopleskáčka ktorých som poznal podvadzali svojich partnerov 😥 takým sa vyhýbaj oblúkom

subartic
5. jún 2024

Tak keď muž mal veľa žien je skutočne naivné si myslieť že ja budem tá jediná kvôli ktorej prestane a doživotne sa bude pozerať pri sexe iba na vás . Budete jediná , ale jediná ktorá mu bude variť, prať a zbierať po ňom ponožky.

domkakvet
5. jún 2024

@fido69 preco myslis, ze na vsetkych, nie je kazdy suknickar, ani tichy a ani nespokojny vo vztahu, teda dufam 😀