Aké ste mali požiadavky na vášho partnera?

14. júl 2022

Ake ste mali požiadavky na Vášho partnera? Čo musel spĺňať? Dávate prednosť výzoru alebo výzor Vás až tak nezaujíma, stačí Vám, že Vás priťahuje. Načo ste si dali pozor? Poprosím uprimne odpovede

0silvia0
14. júl 2022

stacilo, ked ma pritahoval, vyzor nebol az taky dolezity. Ja neznasam obkecavacov, namotavacov, frajerov, chvalenkarov a kurevnikov, takze som si na toto dala velky pozor. Aby to bol cestny clovek.

anjelicek26
14. júl 2022

Och tazko povedat, ale to, ze ma od zaciatku pomaly na rukach nosil dost pomohlo 😂 A je to tak prakticky dodnes, splni, co mi na ociach vidi a aj viac...preto sme spolu/manzelia uz vyse 18rokov...a teda aj pre ine veci 😂

juliet86
14. júl 2022

musela fungovat chemia. humor. podobne nazory na zivot. ciele. podobne nazory na vychovu priority peniaze poriadok travenie volneho casu. ze je dobry clovek.

1234321
14. júl 2022

Požiadavky som nemala žiadne. Priťahoval ma a veľmi ale veľmi bol ku mne dobrý, je mi vo všetkom oporou a funguje na 1000%. Keď som chorá tak cely čas sa stara o domacnost, vari, nakupuje. Mne vtedy nedovolí nič. A keď chorá nie som tak klasika delíme si prace…a u mna je základ, že sa dopĺňame. Nemohla by som v živote mat vedľa seba muža, ktorý by nefungoval v domácnosti. Keď čítam niektoré diskusie, ako sa tu ženy sťažujú a sú vyčerpane zo všetkého lebo sú na všetko samy, fuu. Masaker. A možno mám blbu povahu ale keby som videla, že muž nie je schopný umyt riady, povysavat, dať prať, no nebola by som s takým ani minútu.

0silvia0
14. júl 2022

este by som nedokazala byt s drzgrosom... toto je tiez velmi dolezite.

vikes
14. júl 2022

Bez chémie to nejde, chlap vám musí "voňať", v dôležitých veciach sa musíte zhodnúť (kde budete bývať, ako budete vychovávať deti, atď.) Ešte sú dôležité oči, čo je v nich vidieť, keď sa žena pozerá do očí "muža svojho života". A ako už spomenuli, humor"korenie života", je dobré mať podobný humor. Žena nemôže byť naivná na začiatku vzťahu, že však sa muž zmení po svadbe, po deťoch, nie nezmení.

emm_i
14. júl 2022

Ja si už dávam veľký pozor, môj ex bol výbušný a prejavilo sa to až v spoločnom bývaní a pritom sme boli kamaráti už 3 roky skôr. Až potom sa dali dokopy. Čiže pre mňa je dôležité všímať si človeka v kritických situáciách. Ako reaguje. Tiež hodnoty, postoje, morálne zásady. Či je úprimný a či sa dokáže o veciach a ťažších témach otvorene rozprávať už na začiatku. Zaujíma ma, či je citlivý a empatický. Či nie je vulgárny, pretože nadávky v bežnej reči neviem zniesť. A ako hovorí o rodine, o kamarátoch, lebo to veľa napovie, ako vníma vzťahy. A či vie dodržať slovo 🙂 A samozrejme, chémia.

dadula_15
14. júl 2022

Nemala som prakticky žiadne. Len som chcela aby ma miloval a bol mi verní. Ako očakávania sú proste, ale hnať sa za nejakou pozlátenou bublinou sa nie zakaždým musí vyplatiť a koniec koncov to ani nemusí byť to, po čom človek ozaj túži

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
masinka
14. júl 2022

Tak u mna bola podmienka vyssi, starsi, vzdelanejsi 😀 A musel mi vonat.

melanta
14. júl 2022

Tak výzor resp. chémia musí byť, veď to je to prvé, čím nás niekto zaujme. Chémia, to ako nám ten človek voní. Ale to podstatné je to, že sa s ním viem smiať, že sa máme o čom baviť, že máme rovnaký názor na financie, životné hodnoty, domácnosť, spoločný čas. Že vieme tráviť čas občas aj samostatne, že vieme robiť kompromisy ak treba. Že sa so mnou stará o domácnosť, lebo vie, že domácnosť je spoločná a nie je to iba úlohou ženy. Že sa postará o mňa, ak to bude potrebné. Nebola by som s lakomcom, nervákom, s vulgárnym človekom. Nebola by som s niekým, kto chodí pravidelne chlastať. Že je zodpovedný, drží slovo, že netrávi čas na internete a pri telke. A komunikácia je dôležitá. Ja napríklad nechápem to, koľko žien tu píše, ako sa s mužom nebavia, že od začiatku nemali spoločné koníčky, že od začiatku nefungovalo to alebo ono. Nerozumiem tomu, pracovať na vzťahu s niekým, s kým sme rozdielni a už v úvode niektoré veci nefungujú. A nerozumiem ani tej ženskej naivite, ktoré si myslia, že veď sa muž zmení.

pukina
14. júl 2022

Poziadavky mozem mat na kupu auta alebo inej hmotnej veci, ale keby mal splnat chlap vsetko co by som v zivote od neho chcela, tak budem zatrpknuta a navzdy sama 😂 Dolezite je aby medzi nami fungovala chemia a aby sme mali podobne/rovnake nazory na zivot.

selest
14. júl 2022

Musel byt pracovity, ziadny lenivec co caka na veducu poziciu a zatial ho zivi zena. To som mala dost prikladov z okolia.. Musel sa vediet postarat komplet o domacnost, o seba, a neskor o deti. A potom jasne aj vyzor, mila povaha atd

marsmykkok
14. júl 2022

Výzor nie, ja nemám vyhradený typ muža čo sa mi páči, musí byť chémia a sympatie. A musí pracovať (aj keď nemusí zarábať milióny, ale nezamestnaný nie) rovnako neznesiem kladný vzťah k alkoholu, musíme si byť navzájom oporou, nie drzgroš a nie moc výbušný keďže ja som taká citlivejšia a nechcem mať talianske manželstvo.

alexka89
14. júl 2022

No musím napísať že na 1.mieste určite výzor...a potom také veci aby mi nevypraval o svojich druhých vzťahoch aby nepodvadzal a nekradol peniaze ..aby nemal 300nepriznanych pôžičiek..potom keď sme sa už viac spoznali že aké to bolo keď už boli všedné dni doma či sme si mali aj vtedy čo povedať a nehľadeli na seba jak cudzí...či nám to bude klapať spolu v 1domacnosti

ruza123
14. júl 2022

U mna priorita jednoznacne humor, poznam vela “dokonalych” muzov ale su to pre mna suchari, absolutne mimo mojho zmyslu pre humor, nechapavi, brzdy proste..my s muzom sme povahovo dost rozdielni, mame talianske manzelstvo, ale humor nesmie chybat, to je teda zaklad vztahu..dalej je priorita aby muz nebol lakomec, suknickar, mamickar..aby bol pracovity a mal pekne zuby!

andrejka1974
14. júl 2022

Požiadavky asi žiadne pre mňa bol krásny hneď mal jednu vlastnosť bol priamy všetko povedal bez okolkov a pravdu rovno do očí málokto to znesie ale tak to má byť a preto tento rok už oslávime spolu 30 rokov manželských

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
euka210
14. júl 2022

Aby bol veriaci, nefajcil, nepil vela alkoholu...ostatne uz zariadili hormony a pritazlivost 😁 ...dobry, laskavy, vtipny

marca12
14. júl 2022

Ja dokazem fungovat iba s clovekom,s ktorym sa citim dobre,musi to byt usmievavy clovek,bezstarostny,pozitivny,ziadny chvalenkar,namotavac,alkoholik. Nastastie mam nos na zlych chlapov,takze takym som ani sancu nedala. Samozrejme musi prebehnut iskra,musi ma pritahovat a ked ma pritahuje,tak sa mi aj vyzorovo paci.

lenkacanigova
14. júl 2022

Vybrala som si šikovného pracovitého zrucneho,s rovnakým názorom na vychovu deti,a hlavne aby sa chcel somnou vo vzťahu posúvať ďalej, chutí mu čo uvarim

modrykonik1237
14. júl 2022

K tým všetkým vlastnostiam, ktoré ste tu popísali pridávam ešte "zodpovednost".

1ryba
14. júl 2022

Moje požiadavky - slušný, džentlmen, z dobrej rodiny, t.j. slušní ľudia, kde majú pekné vzťahy aj rodičia, nefajčiar, neholdujuci alkoholu, pracovitý, manuálne zručný, prispôsobivý, tolerantný, proste chlap s dobrou povahou. Taký si ma našiel.

timing
14. júl 2022

Ja som isla nato inak. Velmi dobre som sa poznala a vedela ake vlastnosti/ zlozvyky mi na frajeroch prekazali. Akonahle sa objavila dana "vec" blikala mi kontrolka, teda nezacinala som si s dotycnim. Snad to nevyznie povrchne.

Ziadny flakač,
Zodpovedny
Dochvilny,
Rodinny,
Ovlada time management rodiny, vie planovat,organizovat,
Postarat sa o mna a domacnost ked som chora,
Slusny slovnik- teda vie sa vyjadrovat plynule bez vulgarizmov
V spolocnosti som sa nemusela za spravanie, vystupivanie hanbit,
Ziadny lakomec, co necha zenu na materskej platit vsetko v domacnosti
Ziadny mamičkar
Ziadny chlap co zije v stredoveku s nazorom ze zena je skuzka v domacnosti a jej nazor je nedolezity a ma drzat usta,
Ziadny chlap co si rad vypije, bije, agresia
Chlap co ovlada aj manualne zrucnosti a nevolali by sme pre kazdu blbost robotnikov/ majstrov

Ako sa o zene hovori : aj do voza aj do koča. Tak taky ma byt aj muž

nixie144
15. júl 2022

Topánky a zuby veľa povedia o človekovi, potom úsmev a chémia. Musí mať vodičský preukaz, a keďže som skôr narodená, tak musel mať za sebou vojenčinu.