Ahojte, bol by ochotný sa niekto podeliť aké pomôcky vám spestrili večer v spálni? Od kedy máme deti naš sexuálny život išiel do úzadia. Manžel bude mať za mesiac narodeniny tak chcela by som ho prekvapiť. Ďakujem 🙏🙏
Nabijacka na mobil co dociahne az do postele.
Pripínací strap-on vibrátor na pegging a lubrikačný gél.
Treti koment hned zhurta ze pegging. To sa manzel na narodeniny isto potesi. 😂
Ja ti napisem do spravy, lebo by ma tu nieken vymazali, ale aj exkomunikovali z cirkvi 😅
Aha, nenapisem. Napis ty mne.
Za mňa osobne je fajn vibračné vajíčko, vibračné krúžky, putá, pierka, lanká, pásky, masážne gély....to sú také veci že ich vieš použiť ako doplnok na milión spôsobov.
@koniarova Aj ja som si musela vyhľadať, celkom odvážna pomôcka hneď na začiatok 🙈 ale tak jeden nikdy nevie, možno by sa manžel potešil! 😅.
@tamitamitami
@solange7 nooo. Muž má s tým poslal do prdele. 😂😂😂
@koniarova Aspoň vie kam to patrí! 😂😂😂
@solange7 Ja som to pred časom navrhla priateľovi. Najprv sa zdráhal, ale nakoniec sa podvolil a potom povedal, že nič lepšie v živote nezažil. Tak ho občas s tým pretiahnem, nech si užijeme trocha zábavy a poriadneho vzrušenia.
@veronka1996 ale ved jasne, ides dievca! Proti gustu... 💪😀
@veronka1996 no vidíš, ako málo mu stačí ku šťastiu. 😂😁
No sexuálny život záleží od vašej sexuálnej energie ,a chuti experimentovať . Na spestrenie môžete použiť análny kolík, vibračný krúžok,masky, hojdačka(taká závesna hojdačka na ktorú si žena sadne), putá,atď. Ale sú to len doplnky celkovo ide o ten zážitok a pôžitok z toho sexu , buďte hluční , nehanbite sa , uvoľnite sa , riadne si vzdychajte a rozprávajte sa uchylne až škaredo pritom ako to robíte , je potom z toho omnoho silnejší orgazmus . Provokujte sa sexualne medzi sebou keď nieste v blízkosti svojej nech ťa chuť je väčšia keď človek príde dotoho .
Manželka objednala análny vybracny kolík a zatiaľ nám stačí už pozeráme po niečom ďalšom ale je to super .
Moja mama a svokra. Keď vezmú deti na noc k sebe, viac nepotrebujeme. Keď máme deti doma, sme radi, keď si nájdeme par minút dvakrát týždenne... Bez šance, aby som časovo stíhala ešte aj nejaké pomôcky.