Ahojte ženy 😉 prv ako začnem niečo písať tak vás chcem poprosiť,aby ste si tie blbé komentáre o gramatike nechali pre seba...😂 Chcem sa vás opýtať možno je to blbosť ale aké máte skúsenosti stým že ja som v znamení Leva a partner v znamení Škorpióna... Neverím na znamenia až tak ,ale keď čítam že proste nemôže to nikdy fungovať ...je to pravda?
Neveris na znamenia, ale premyslas, ci to s priateľom ma zmysel lebo sa narodil v nespravny dátum??? 😀 ano, asi nie si pre neho veľká vyhra
@micuska11 ja som Vodnár a manžel je Škorpion, tieto 2 znamenia podľa astrologov nejdú vobec dokopy, my sme spolu už 11 rokov a ľúbime sa ako kone, samozrejme občas sa aj nezhodneme, je pravda, že Škorpioni sú veľmi vášniví, ale mne to nevadí, asi nie som úplne typický Vodnár, inak aj moj ex, s ktorým som bola 7 rokov bol Škorpion, takže mne sú asi súdení alebo čo 😇
@micuska11 vždy keď som čítala o znameniach,ktoré sa k sebe hodia som sa len pousmiala.....
podĺa znamení moji rodičia by sa k sebe mali brutálne hodiť,ideálna kombinácia..
realita?hadky dennodenne, uplne odlišne povahy, rozviedli sa.....
a poznam kopec parov, čo sa k sebe zas "nemajú"hodiť a sú šťastní....
takže podĺa mňa nepodstatné a ako ti už vyššie napísali, keď ho miluješ, nie je čo riešiť☺
@micuska11 z astrologickeho hladiska to urcite odovodnenie ma. Jedna sa o to, ze tketo znamenia vytvaraju 90 stupnovy uhol, co je najtazsie umiestnenie. Slnko je cela osobnost, ak dve slnka zovieraju 90 stupnov uhol, plus minus az 9 stupnov, jedna sa o neustaly suboj medzi dvoma osobnostami. Ak sa jeden narodil v posledne dni znamenia a druhy v prve, tak to urcite neplati. Vo vela pripadoch ale ano. Kedze slnko a mesiac su najdolezitejsie planety, je tento aspekt v blizkych vztahoch neprehliadnjtelny a sposobuje medzi dvoma ludmi neustaly boj. Na manzelstvo by som square dvoch slnk urcite neodporucala, ale ak k tejto situacii uz doslo, je mozne, ze sa jedna o jednu z uloh, co maju dvaja v tomto vztahu zvladnut. Proces je tazky, lebo nie ste spojenci, ale spolu bojujete. Takze vseobecne podla znameni sa odcitat neda nic, ale ked sa to da do tabulky a tonehovorime o horoskope z noveho casu, odcitat sa da velmi vela. Ale lev a skorpion maju velke sance na problemy, ako aj lev s bykom napr. Lev so skorpionom je v opozicii, to umiestnenie je o nieco lahsie.
@ciernysokol a čo Vodnár a Skorpion?
@janickacrazy vodnar a skorpion jeto iste ako lev a skorpion. Ale zase len pokial slnka zovieraju priblizne pravy uhol. Kruh ma 360 stupnov, znameni je 12,kazde ma rozpatie 30stupnov.mesiac ma priemerne 30 dni. Ak sa partner narodil 12den znamenia a vy tiez, zvieraju slnka 90 stupnov uhol. To len pre vypocet. Alebo nahodit do tabulky a clovek sa dozvie viac
@janickacrazy
Ja som byk, byvalyvodnar, dokonca tak, ze slnka boli v pravom uhle, mam to odzite, nikomu neodporucam. Dalsi square mi robi lev, ale tych do zivota vobec nepritahujem. Mam v okoli vela blizkych, s ktorymi mam slnko v trine, nase slnka zvieraju 60 stupnov uhol. S tymi ludmi veci funguju vcelku dobre.
Ja som v znameni panna a partner strelec .. 😀
Haha.ja som lev a manzel skorpion.fungujeme super,doplname sa a samozrejme sa vieme aj pohadat,ale rychlo sa zaza udobrime .a