Máme tu diskusiu o "najhoršiom rande" tak sa skúsme podeliť aj o to najlepšie 🙂♥️
@cyberk To je krásne!
😀😀😀 najhorsie som opisala, najlepsie, aj ked to moc nebolo rande radsej nie 😀 ale vyklulo sa z toho manzelstvo.
ja som vzdy bola skor praktik ako romantik a dostala som pozvanie na rande. Isla som (chlapec sa uz dkhsie snazil). cakal ma pred internatom VS, pristavene auto...sadli sme, odviezli sme sa do centra BB a zastali pred najluxusnejsou restikou. vo vnutri nas cakal prstrety stol, velka kytica kvetov a ja som uz len trpla co z toho bude 🙂 prisiel pripitok, potom casnik priviezol jedlo, ktore pri stole pripravoval - a vtedy to prislo, predo mnou sa objavil velky tanier a na nom cela grilovana ryba s vyplestenymi ocami - vystrelila som na wc ( neznasam ryby) a tie vyvalene oci...do dnes mi je zle pri tej spomienke. ako "bolestne" mi dal set s ceskym granatom v zlate...nie, nie je to moj manzel 🙂
@birika Ouuu tak toto je mega len ma trošku zaujíma prečo sa to skončilo 😁
@ivanka0645 ty sa nepodelíš?
Neviem čo má vlastne obsahovať najlepšie rande, dobre je asi to, ktoré prerastie vo vzťah..
Moje prvé rande s mojím teraz už mužom bolo pred 17timi rokmi.. bolo to vo veľmi blbom období môjho života, zomrela mi mama, všetkých som postracala, chodila som len do práce a domov.. po dlhom čase som stretla v MHD môjho dlhoročného kamaráta.. neviem prečo videla som ho v úplne inom svetle ako dlhé roky nášho kamarátstva predtým.. vymenili sme si čísla a potom ma pozval von.. šli sme normálne na "kávu" a prekecali celu noc o vsetkom.. nad ránom má odviezol do bytu, dali sme si pusu pred bránou, pozvala som ho hore a už nikdy neodišiel, bývali sme spolu od prvého rande 😅 takže to bolo dobré rande..
Mala som viac prvých rande, niektoré vyšli na pár mesiacov, či rokov, niektoré skončili hneď.. myslím že si pamätám väčšinu, ale žiadne nebolo ako z filmu, že by som napísala niečo viac ako prechádzka či posedenie nad čajom, alebo kino.. rátalo sa mi vždy to, ked sa mi chlapec páčil, očividne ja jemu a vedeli sme sa porozprávat..
@danica2711 Oh ja môžem písať knihu o najhorších 😁 ale pri tom najlepšiom musím veru porozmýšľať 😁 tak raz som pre chalana pripravila cestičku z ruží ktorá viedla do postele kde som bola ja nahodená a všetko ladilo do červenej ten sex stál za to 😂😂😂 ale to pripravila všetko ja.. Top bolo keď mi zazvonil telefón od toho istého chlapca že sa mám pekné obliecť a pred domom čaká taxík a on s kvetmi išli sme do mesta na obed a potom ma zobral do butiku kde mi povedal nech si vyberiem čokoľvek kúpil mi oblečenie išli sme ku mne bol fajný sex :D a večer sme strávili (v lete) vonku ma vzal na krásne miesto kde bolo vidieť celé mesto 🌆 a aj tam bol sex 😂😂 pre mňa je dobre rande = dobre jedlo, spoločnosť a mega sex!
@ivanka0645 lebo mi jeho sestra povedala, ze ma vztah s vydatou zenou v zamestnani, ale ze chce mna a s nou sa uz nestretava 🙂 som sportovkyna a nerada sedim na striedacke 🙂
@jana_eyre_2 Od prvého rande ste bývali spolu! Tak to je super 😅 ♥️
@ivanka0645 Jaaaj, Ivanka s kamaratom gayom gynekologom, ktory maturoval ako 23 rocny...
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/balenie-gynekologa/
Tazko verit aj toto
A uz je fuc🤭🤭🤭
@ivanka0645 moje najlepšie rande cez telefónnu búdku náhodne telefónne číslo o dva dni stretko a po 2 a pol roku svadba a už budeme v novembri spolu 30 rokov manželia
@ivanka0645 nečítaš náhodou príliš veľa lacných ženských románov? Lebo toto znie veľmi nepravdepodobne až smiešne
jooj vratit sa tak v case a zaspominat si, ako mladsia pubertiacka som zazila fakt pekne randenia 🙂
moje prve rande s teraz uz manzelom - bola halloweenska oslava v Dungeon pub-e, pili sme a hrali pri tom Mortal Kombat na playku, od vtedy nase kazde vyrocie chodenia, travime pitim vina a hranim tejto hry 😍