Afrodiziakálne produkty

svetliii
9. nov 2022

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s nejakými afrodiziakálne produkty - tablety, kvapky a pod. ktoré u vás fungovali? Ďakujem

lulaby1982
9. nov 2022

Ak budete dobrá milenka nepotrebujete žiadne sunty na to ,aby ste boli spolu intímne . Hovorilo sa ,že španielske mušky,alebo ustrice treba jesť,zensen a moja obľúbená materská kasicka, z toho rastie libido , len nie dlho a veľa, ona slúži v prvom rade na regeneraciu tela po úrazoch, operáciach , športovci to berú . Naj je predávaná od včelára injekčných striekackach, stojí 20 euro caasto hmota a skladuje sa v chladnicke.

Naučte byť dobrou milenkou,naučte sa techniky zvádzania a všetci v rade budú stáť. Najväčšie afrodiziakum je mozog a libido, chtic , handry , župany, baldachiny, a iné erotické pomôcky sú ako instantna polievka , plana, a slabá. Ak je muž zdravý a má kvalitnú milenku pri sebe nemusí jesť modré pirule .

tenerifka
9. nov 2022

Ak ta tvoj chlap nevzrusuje, nic ti nepomoze, len ho vymenit

lenka567899
9. nov 2022

@tenerifka 🤦‍♀️

hivanik
9. nov 2022

Gingo biloba prekrvi nielen studené nohy 😊

raiper34
10. nov 2022

Odporúčam Damianu ;) je to bylinka prevazne na ženské libido, ale na mňa to pôsobilo tiež, bol som milo prekvapený, cítil som sa ako 16 ročný a to takéto veci na mňa väčšinou nefungujú 🙂