9 mesiacov vo vzťahu a ešte sme spolu nespali

17. aug 2024

Ahoj, s priateľom sme sa stretli na zoznamke v novembri, od decembra spolu chodíme. Ide o to, že sme spolu nemali ešte sex, sme mladí, 24 roční, nemáme ani jeden skúsenosti. Ide o to, že keď už ideme na to, tak sa priateľ spraví a ani sa poriadne nič nedeje, potom sa už nedokáže znova "nabudiť" 😅 takže sme reálne spolu ešte nespali. Neviem , čo s tým, nemyslela som si, že v tomto veku budem ešte panna ešte aj skoro v ročnom vzťahu. Nemáte niekto nejakú radu alebo možno podobnú skúsenosť? Fakt netuším čo robiť

hankab
17. aug 2024

Nechapem, ako ze sa spravi, ked sa este ani nic nedeje? Akoze este si len das dole tricko a uz je hotovy?

januska12323
17. aug 2024

Keď nemáte skúsenosti je to normálne. Máte na to vhodné miesto a čas?

anjelicek26
17. aug 2024

To sa spraví do par sekúnd? No to nebude zrovna skvelý sexuálny život pred vami🫣Ani neviem,čo ti poradiť.

fido69
17. aug 2024

@autorka Nech sa spraví hoc aj na začiarku. To nie je problém. Daj mu krátku pauzu a spät do erotického zvádzania. Ste mladí, takže nové vzrušenie príde rovnako rýchlo ako jeho prvý orgazmus. 😉

lynda888
17. aug 2024

U niektorých chlapov je to bežné, ak nie sú ešte sexuálne aktívni. V prvom rade sa mu za to nevysmievaj.Nehovorim, že to robíš, ale pre istotu to napíšem. Môže to totálne v jeho hlave zablokovať všetko o čo za snaží a zničiť to jeho psychiku. Praktické rady: Keď máte predohru, nech sa najskôr on venuje tebe, lebo v opačnom poradí to naozaj dlho nevydrží. Ďalej nech skúša pri masturbácii, ako si oddialiť ejakulaciu. Pripadne keď máte sex a vie, že už prichádza orgazmus, môžte prestať, venovať sa chvíľu inej časti tela, a potom znovu pokračovať. Je to naozaj aj o tréningu. Ak by to trvalo príliš dlho, tak odporúčam vyhľadať lekára- môže to byť aj fyzicky problém. A spýtaj sa ho, či sa tak rýchlo spraví, aj keď masturbuje, alebo sa to deje len v tvojej prítomnosti. A mimochodom,myslím ze nie je hanba byť panna v 24ke. No a čo, keď nebola príležitosť a správny chlap, nemusela si mat sex s hocikym, len aby si ho mala.
A s priateľom veľa komunikujte. Možno ti to príde ťažké rozprávať sa o témach sexu, ale je to naozaj dôležité. A možno spolu prídete na to, ako tento problém vyriešiť. Myslím si , že jeho to trápi ešte viac ako teba.
PS: Ak počúvaš podcasty, vypočuj si nejaké diely Podcastu Sexualna vychova. Ja len ľutujem, že som to nepočúval pred XY rokmi keď som bola pubertacka.

pininka1
18. aug 2024

Je to bežné u mladých ľudí, stres, neskúsenosť, aj môj prvý sex s mužom takto dopadol a ešte veľakrát potom sa stalo, že sa urobil za pár sekúnd. Ale zas on bol schopný fungovať za pár minút zasa. Tu paradoxne pomaha ak si to chlap častejšie robí sám. Je to všetko v hlave, možno by mohol skúsiť aj nejaké tabletky, aspoň ako placebo efekt, myslím tie na erekciu.

iwesska
18. aug 2024

Nech sa skusi spravit pred tym,ako mate sex. Lebo ak ide na to totalne nadrzany,tak to potom takto vybuchne.

lubossi
18. aug 2024

@iwesska súhlasím. Ja som v tom veku mal podobný problém. Chvíľu predtým som sa ale spravil inde tajne a uz som vydržal aj 2 minúty súložit. :D
Po par desiatkach súloženia sa to začne zlepšovať

iceberg
18. aug 2024

Treba sa uvoľniť , minimalizovať stres , kľudne si dajte aj pohár vínka , a tak nato choďte ,a častejším praktizovanim by to malo byť lepšie , pokiaľ ten problém ale nebude niekde inde.

peknyvladko
18. aug 2024

Dajte si pred tym sampanske, ty sa par krat napij, on nech dotrubi flasu. Pomoze mu to.
(Skoro sa urobit moze aj z nervozity.)

lia1988
18. aug 2024

@peknyvladko dotrúbi fľašu 🤣 mega dobré slovné spojenie

hankm
19. aug 2024

Chce to skusenosti. Vela skusat, hrat sa. To ze hned po prvom kole nie je opat tvrdy je normalne, nie kazdy chlap ma takuto staminu. Davajte si dlhsie pauzy. Kludne napr rano ho urob a potom poobede poobede, vecer. Podla moznosti.

autor
20. aug 2024

Ďakujem za komentáre a rady. Niečo sme skúsili a bolo to už lepšie

janulka1802
20. aug 2024

Hádam to časom bude vedieť kontrolovať, lebo inak Ti nie je čo závidieť. Môj ex mal s tým problém. Nikdy sa to u neho nezlepšilo. Ja som si poriadny sex užila až s terajším manželom. Dovtedy to bola paródia ma sex.