45-ročná kamarátka sa zamilovala do skoro 30-ročného

30. máj 2022

Ahojte. Píšem za kamarátku. Je to bezdetný pár, ona a manžel, sú spolu 11 rokov a deti mať nemôžu. Nedávno sa mi zdôverila že jej manžel je na ňu príliš dobrý a láka ju nejaké nové dobrodružtvo. Proste sa zapozerala do mladšieho mäska, neviem presne koľko má rokov ale nemá ešte 30. Ona asi túži po dieťatku a jej muž je v tomto veľmi chladný. Viem že ani sám od seba nenavrhne sex. Čo by ste jej poradili? Kamarátka má 45.

anita6666
30. máj 2022

Že, uži si to.

k0l0b3zka
30. máj 2022

Ze ked do pekla, tak aspon na poriadnom konovi ;)

autor
30. máj 2022

@k0l0b3zka no ja by som asi 11 ročné manželstvo nezahodila :(

jaskolka
30. máj 2022

To je co za argument, že, muž je na ňu príliš dobrý a ona chce dobrodružstvo? Keby jej dal pár krát za týždeň "cez papuli" už by bola spokojná?
Tu sedí, že bolo koze dobre, tak šla na ľad tancovať. Nech si užije s mladym zajacikom stara raketa, potom manžel jej aj oprávnene pár strelí, pripadne ostane sama..
To bude dobrodružstvo ako lusk, len do toho..

rude_baby
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dzulli1980
30. máj 2022

Muž je na ňu príliš dobrý? Hej? ... tak nech sa mu s týmto zdôverí ... sprosté ženy niektoré ... a potom bude chodiť vyplakávajúci, keď ju zajačik využije a muž ju kopne do prdele.

pribinak
30. máj 2022

Kamoska je pripravená na rozvod? Deľbu majetku?
Tiež na komentare, že sa buchla do chlapa ktorý nemá ani 30?

45 ročná už ťažko zostane tehotná prirodzeným spôsobom. Ten 30cny chce dieťa so 45 ročnou? Chce s ňou vôbec vzťah? Nechce len zážitok?

Ja neviem, ale …

lily14
30. máj 2022

Hej a mladý určite s ňou bude chcieť dieťa🤣🤣

lubina
30. máj 2022

Ona sa zamilovala a co ten 30 rocny?? CHce sa viazat so zenou, ktora je o tolko starsia? Ona sa rozvedie, zahodi v podstate dorby zivot a mlady ju posle kade-lahsie lebo si tiez najde mlade masko.....no neviem, neviem...

autor
30. máj 2022

ja si tiež myslím že je to veľký úlet 👎 neviem čo čakala že jej poradíte

katarinka89
30. máj 2022

Och bože na starobu by mal byť človek už hádam rozumnejšie- ale to v tomto prípade neplatí......🤣🤣🤣 nech skôr vloží úsilie do vzťahu s manzelom- oživiť, zaľúbiť sa ešte raz do toho istého....nie toto.....odkaz jej, že je dobra trúba keď toto rieši a ešte ma dobrého muža.

siska53
30. máj 2022

Neverim, ze to vydrzi.. a ..ona sa zapozerala do mladeho a on do nej tiez???
A ze nerozumiem, preco ostala s muzom, ked videla a vedela, aky je .

luccija
30. máj 2022

Kríza stredného veku🙂radšej by som investovala čas do seba, hobby, kamarátky ako neperspektivny vzťah.Dalo sa to čakať, že príde nuda

majoranka24
30. máj 2022

Ty to neries, je to jej vec.

kamatopo
30. máj 2022

😂😂😂bože moja rovesníčka by si začala pomalí s mojím synom. Ak by jej to prešlo u manžela tak cezo mna nie🙈.

mandarinka555
30. máj 2022

Nemám problém, tak si ho vyrobím....

kittykat22
30. máj 2022

manzel je na nu prilis dobry - ale co sa tyka temy dietata tak je chladny a nema zaujem o sex? Tak to nie je moc dobre 11 rocne manzelstvo. Ani ma neprekvapuje, ze si niekoho nasla. Ich vztah sa nikam neposuva ako deti nemaju, o sex zaujem moc nema ... tak to mi nepripada ako nieco fantasticke.

zuzanka.zuzu
30. máj 2022

nuž... beňová to tiež dala so zajačikom (ale je pravda, že ona jedno tehotenstvo už mala za sebou, táto ešte nemá ani jedno, tu sa v 45r otehotnie ťažšie než 45r druhorodičke)

martina2ve
30. máj 2022

Ked si dobra kamaratka, tak sa nestaraj do toho. Je to jej vec, jej rozhodnutie, zbytocne sa nastrbia vztahy medzi vami, lebo nebude suhlasit ked jej to budes vyhovarat, ona si tak ci tak spravi po svojom..

drakvak
30. máj 2022

@majoranka24 Súhlasím 👍

nevenka
30. máj 2022

@katarinka89 ale tak zase "starobu" si predstavujem inak. Vsak ja budem mat v 45 este 6 rocne dieta, musim byt mlada 🤣.
Ale s tym ostatnym plne suhlasim 👍

zdenkastanka
30. máj 2022

Co by som jej poradila ?ze nech nevymysla hlúposti, ani s 30 rocnym nebude mat dieta.

A zahodiť 11 manželstvo... dobrá hlupana ..

brembo
30. máj 2022

Zajačik sa vyšantí,ona neotehotnie,muž na to príde,vykopne ju,zajačik zuteká. A bude šťastná.
Alebo nech vymení manžela za chlastača,čo ju bude denne mlátiť ako žito,pár krát ju znásilní a byde mať zážitok.
A taký vibrátor by jej nestačil?

ika11123
30. máj 2022

Na staré kolená sa zbláznila nech mu len nezničí život ... určite netúži mať decko z 45r 🙅

autor
30. máj 2022

@martina2ve ale veď kamarátka ma o to požiadala

autor
30. máj 2022

@brembo takto to asi nemyslela. Jednoducho sú už podľa nej dlho spolu a chcela ešte niečo zažiť kým bude vážne stará. Ale takto mi to nepríde rozumný nápad.

luccija
30. máj 2022

Ona teda túži po dieťati či ide o úlet?
Keď je muž chladný a nebaví ho sex či nenavrhne ho sám to ako vieš?🙂píšeš o sebe?
Kto má problém, že nevedia otehotnieť?
Ženy sú pri túžbe po dieťati schopné všetkého, takže viem si predstaviť, že to cíti ako poslednú poslednú šancu mať dieťa... v manželstve aj tak asi nie je spokojná...ak tam ide o to, že aspoň dieťa aj za cenu rozvodu ja by som to riskla.

vilma7
30. máj 2022

Ja by som jej povedala, že si mala užívať, kým bola slobodná.

brembo
30. máj 2022

ved jasné,že takýto scenár by nechcela. Ale lahko sa jej može prihodit to,že bude sama.

zdenkastanka
30. máj 2022

Dlho spolu??🙈🙈🙈a naco sla do manželstva ??nevravi sa nahodou ze byt spolu do smrti?samozrejme ked je to normálne manzelstvo nie alkohol týranie atd atd... je to len jej hlupy rozmar ktory moze sakra olutovat...