4 roky obsesívne premýšľam nad svojou sexuálnou orientáciou

19. feb 2023

Už asi 4 roky obsesívne premýšľam nad svojou sexuálnou orientáciou a neviem prestať.Ide o to,že nikdy som si o sebe nemyslela,že som na dievčatá a potom z ničoho nič som začala mať také myšlienky.A trvá to doteraz.A už ma to veľmi štve,pretože jedeň deň mám pocit,že som si istá,že v budúcnosti chcem chlapca a predstavujem si to s chlapcom a potom o pár dní mám myšlienky,že čo ak som predsa lesba a dokonca sa tak začnem cítiť.A nemám chuť experimentovať pretože mam pocit,že to moje trápenie nevyrieši,skôr zhorší.

dzulli1980
19. feb 2023

Treba vyskúšať, s kým Ťa to bude "rajcovať" viac, či s mužom, či so ženou ... inak sa podľa mňa na to prísť nedá.

katka700
19. feb 2023

Tak si možno bi, občas sa ti zapáči nejaká žena, občas nejaký muž, je to úplne normálne, nemáš čo riešiť 😊 Rieš vzdelanie, záujmy, prácu čo chceš v budúcnosti robiť. Život nie je len o sexe. Nauč sa byť tolerantná k sebe a ostatným. Či v budúcnosti budeš mať chlapca alebo dievča je jedno, dôležité je aby ste si rozumeli a navzájom sa rešpektovali a mali radi ❤️

estrella5
19. feb 2023

Prečo sa chceš silou mocou niekam zaškatuľkovať? Veď nemusíš byť presne hodená v nejakej škatuľke, či už hetero, homo alebo bi... Proste buď taká aká si... Ak stretneš muža, s ktorým budeš chcieť niečo mať (a bude to vzájomné), tak maj... A rovnako ak stretneš ženu, s ktorou budeš chcieť niečo mať (a bude to vzájomné), tak maj... Nesnaž sa silou mocou nálepkovať nejakou orientáciou. Zbytočne sa tým potom trápiš a frustruješ. Proste ži.

kacernakokse
19. feb 2023

Tak stále môžeš byť bisexuálka. Sexualita je spektrum a každý sme na tej čiare niekde inde. Treba vyskúšať. Ja som si myslela, že ma priťahujú aj dievčatá. Vyskúšala som, zistila som, že síce ano ale nie tak ako muži a že si neviem predstaviť mať so ženou vzťah. Proste sa na ne asi len rada pozerám 😁 proste to skús. Nemusíš hneď súložiť. Skús si so ženou dať poriadnu dlhú vášnivú pusu a uvidíš, čo to s tebou urobí.

autor
19. feb 2023

@kacernakokse s nikym som sa este nebozkávala

divokykonik
19. feb 2023

Budem úprimná 😂. Keď som bola po bolestivom rozchode, bola som taká sklamaná z mužov, že som si na zoznamke začala písať s babou (mala som pochybnosti či nie som na ženy), fakt do pohody babou a normálne sme mali aj rande. No ako trápne som sa cítila, to bolo 😂. Ale aspoň som mala v orientácii jasno, nebola ani pusa, ani nič a aj tak som vedela, že tudy cesta nevede. Musíš skúsiť, uvidíš. 🙂

lenjaona
19. feb 2023

Navstiv psychiatra on poradi ak teda nevies na koho si...

vilma7
19. feb 2023

Možno si aj aj. A dilema vyriešená .

adrestia
19. feb 2023

Píšeš, že raz myslíš na chlapcov a potom na dievčatá. To nie je žiadna tragédia. Z tvojich slov však nie je jasné, či chceš nejaký vážny vzťah alebo túžiš len po nezáväznej známosti.

autor
19. feb 2023

@adrestia do budúcna vážny vzťah. A nemyslím na dievčatá “takým” spôsobom. Ale len takým,že “čo ak som lesba?” ale predstavy nemavam

h2
19. feb 2023

Ak máš okolo 14 rokov, je to úplne normálne. Ak viac, ako 20, tak už ani veľmi nie, ale toľko určite nemáš, však?

autor
19. feb 2023

@h2 18

adrestia
19. feb 2023

Chceš mať v budúcnosti deti?

autor
19. feb 2023

@adrestia pravdepodobne áno

adrestia
19. feb 2023

Vieš, len veľmi málo lesbičiek chce mať dieťa. Myslím takých, ktoré úplne odmietajú mužov. Väčšina lesbických matiek má deti z predošlého vzťahu.

martinmmartin
19. feb 2023

Toto nema s pravou sexualitou nic spolocne. OCD intruzivne (vtierave) myslienky o sexualite su normalna podmnozina OCD poruch .
Vtieravé myšlienky, nutkania a obrazy sú nevhodné veci v nevhodných časoch a vo všeobecnosti majú agresívne, sexuálne alebo rúhačské témy.
tu si precitaj viac
https://hmn.wiki/sk/Intrusive_thoughts

autor
19. feb 2023

@martinmmartin a moze byt niekto lesba a mat hocd?

martinmmartin
19. feb 2023

Ocd sa prejavuje vtieravymi myslienkami ktore ti sposobuju najvacsi diskomfort ( nepohodu) o tom to je. Ak by si sa cotila maximalne neprijemne ohladom trolejbusov, budu sa ti vtierat myslienky na ne. Sexualita je proste horuca tema a tato porucha proste takto funguje. Hitparadu vtieravych myslinok ma uplne kazdy je to proste mozgova chemia. Ak ti to ale brani v kazdodennom zivote je cas to riesit odborne. Homosexualita je tema tohoto uplne bezna.

luccija
19. feb 2023

@martinmmartin ty si zdravotnik?mudro pises🙂autorka to, co Ti je neprijemne a bojujes s tymi myslienkami a bojis sa ich prinasaju Ti uzkost nechces na to mysliet a aj tak Ti to skace do hlavy a myslis na to.Je to len taka hra s tvojimi myslienkami, ale realna diagnoza, ked tomu budes venovat cas neviem to lepsie opisat.Ak by si bola lesba uz by si si davala stretko s dievcatami.iba si zmatena hormony, psychika, dospievanie…ked Ti to pride na rozum zacni cielene mysliet na nieco prijemne co budes robit cez vikend, dovolenku, co si kupis…

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz