Ako by ste vnimali, keby sa 22 rocny chalan stretava so zenou 40nickou kamaratsky, pokecat? Dana zena je vydata, maju deti. To by vsetko nemuselo byt nic zvlastne, ale nepride vam uz cudne, ked sa ho ta kamoska vraj len zo zvedavosti spytala na jeho sexualny zivot? Co si o nej mysliet?
Zacala som randit s tym chalanom…
@liz_lemon
40 ročná sa kamaráti s 22 ročným? bud je chalan vyspelý, alebo neviem, o čom by sme sa bavili. Ten chlapec iba začína žiť a 40-tnička má už úplne iný pohľad na svet a mohol by jej byť synom. Macronov vzťah vydržal, ale takých je veľmi málo, že si rozumejú.
Aky ma chalan vztah s mamou?
Odkial sa poznaju? Ja mam skoro 50 a v praci stretavam aj takychto chalanov. S niektorymi pokecam aj o zivote, niekedy aj o ich sukromi ale vzdy je to take, ze obrazne "mama-dieta". Niektorych poznam roky, prisli po skole, randili, ozenili sa, maju deti...
Viac by mi vadila v tvojom pripade 30tka ako 40tka. 🙂
Podľa mňa nie si normálna... venuj sa radšej rodine...
A preco by sa nemohli kamosit? Uz otazky intimneho charakteru celkovo zavisia od toho, ci sa o tom bavili aj predtym, mnohi kamosi, kamosky preberaju aj taketo temy..
Ak sa poznaju dlho, tak asi taketo debaty su u nich normalne.. ak by boli len kratko kamosi, bolo by to zvlastne..
Je zas dobre, ze sa rozpravate vy dvaja otvorene.
A co jej vlastne odpovedal?
U nás sa tomu hovorí : " na starym bicygľu ša najlepši naučíš jazdic " .. 🤔
Mužov sused mal 20, keď si našiel 40 ročnú babu , a boli spolu pekne dlho , niekoho priťahujú staršie a keď ta 40ka dobre vyzera 🧐
Ved sa ho na to spytaj. 40r zena velakrat vyzera tak dobre, ze sa paci aj mladsim muzom a za seba (mam 41) mozem povedat, ze ak ma muz pritahuje, moze mat aj 25 aj 65..jednoducho to nie je o veku, ale o chemii. Takze moze byt medzi nimi viac, ale aj nemusi. Ja si napriklad s mladsimi muzmi rozumiem, ale je to len v kamaratskej rovine, nejake prilis intimne debaty spolu nevedieme. Takze mas to 50:50. Neostava ti nic ine, len sa ho spytat..
Podľa toho, čo sa ho vlastne spýtala. Ak sú fakt dobrí kamaráti a pýtala sa ho iba všeobecne, neriešila by som. Ak by vyzvedala bližšie informácie ohľadom jeho výkonu v posteli, nabudúce by som prišla na kávu k priateľovej kamoške aj ja.
Ze je to jeho vec.
Ak randi s tebou, najskor je ta 40 rocna len kamoska. Asi by si nezacinal s tebou, keby siel po nej.
A ani by ti nespominal, o com sa bavia.
Dobri kamosi kludne porozoberaju rozne temy. I vztahove, i o sexe. Kludne i detaily. Neznamena to hned, ze uz sa vidia spolu v posteli. Nebud v strese.
Mam aj mladsich znamych, obcas sa rozhovor zvrtne i k tomuto. Dokonca sa obcas podozvedam i nejake to tajomstvo z ich spalne. Ale zeby to chcelo znamenat nieco viac, to nie.
Navyse, ak by teda ona aj niekam tym smerovala, je to len o jeho ochote mat o to s nou tiez zaujem. A ak by mal on ochotu, vies, co to znamena - ze on ta nie je hoden.
Tak ja mam kamarata o 13 rokov mladsieho a chemia medzi nami funguje super 😉 😊 . To nie je o veku aky mame v obcianskom, vsetko je to o tom ako staro sa citime. Ja sa citim stale ako pubertiacka, chalan je vyzorom aj vyspelostou zasa trocha popredu. Takze medzi nami ten vekovy rozdiel nevidno. Takze vsetko je mozne, aj mozno nejaky vztah nevztah medzi nimi.
a ty si v akom vztahu k tymto dvom ludom?