Ahojte, čo hovoríte na takýto vekový rozdieľ? Spoznala som ho cez internet, 2 roky dozadu som chvíľu bola s 33 ročným a všetko super.. dnes idem s ním na rande, mám strašný stres, či sa mu budem páčiť a ako sa správať :D ja som trochu hanblivejšia čiže sa bojím, že budem ticho.
Juj budeš sa mu páčiť, veľmi. Ten hľadá mladé masko, neskusenu a naivnu, nenáročnu a hlavne ochotnu
Však by ti mohol byt otcom
Tak 42 ročnému sa 20 ročná šťava bude určite páčiť 😀 iná vec je, ten vekový rozdiel ale to už musíš mať ty v hlave vyjasnené. Taký chlap ťa môže veľa naučit, veľa ti dať ale nečakala by som od toho perspektívy vzťah do budúcnosti, to vieš, hej?
Este si ho ani nezazila realne a uz riesis vztah…
Ty máš nejaké daddy issues?
mozes mi napisat spravu. Mam priatela s takym istym vekovym rozdielom 🙂
22 rokov je za mňa už veľa. Je to jedna generácia. Ja by som do takého vzťahu nešla, a vždy aj keď mi niekde napísal o 20 rokov starší muž, predstavila som si, že to môže byť otcov kamoš. Ble 😅🙈 ale teda, aj tak to závisí od teba. Aj keď ti tu všetky napíšeme, že nie, nepôjdeš s ním von? 🙂
U mňa by mal chlap stopku len tým, že hľadá takú mladú a nie rovesníčky, to mi je vrcholne nesympatické. Beriem, keby si jeho kolegyňa napríklad a preskočí chémia, láska si nevyberá, ale cielene na zoznamkách vypisovať mladým a hľadať, ktorá sa chytí, to je podľa mňa len o egu a že si myslí že je niečo viac.
@hazelgracegus presne tak. Laska nepozna vekovu hranicu. Tiez svojho priatela neberiem ako otca. Ani by ma to v zivote nenapadlo 🙄
Aby bolo jasné, neriešim hneď vzťah 😀 idem s tým do toho, že čo sa má stať sa stane. Možno to bude chvíľkové poblúznenie kto vie. Je rozvedený. Neviem či hľadá iba mladé baby, vraj mal vzťahy s rovesníčkami, my si skôr rozumieme, naše názory na hocičo sa stotožňujú.. ani sa nebojím veku, skôr či sa mu budem páčiť, nie som najchudšie dievča, mám boky, zadok, je milión krajších 😀 on je naopak chudý, ale zároveň odo mňa o dosť vyšší vraj. Vraj váha nie je všetko a nevadia mu kilá navyše, ale aj tak mám stresy 😀 viem, že som otravná ale potrebovala som sa rozpísať lebo zatiaľ som o tom nikomu nepovedala
@hazelgracegus tak poslala som mu len obyčajné fotky oblečenej postavy (nepýtal si ich, len som ich posielala aby vedel s kým sa stretne) a stále písal, nech si z toho nerobím žiadnu hlavu atď 😀 však jasné, uvidim naživo, myslím, ze keď sa mu nebudem páčiť tak to zistím aj bez toho aby dačo povedal
@hazelgracegus poznám.
Ale fakt nerozumiem čo môže 42 ročný chlap hľadať u 21 ročnej slečny.
Prečo chlap vo veku 42 nehľadá partnerku jeho veku, pripadne kúsok mladšiu?
Asi že di na takú ženu netrúfne. Lebo taka napr 35 ročná má ďaleko viac životných skúsenosti ako 21 ročná, má už nejaké požiadavky na chlapa, vie posúdiť či je životaschopný alebo ani nie, v 35 rokoch ju už nepije rožkom zato 21 ročnú úplne ľahko
@hazelgracegus áno samozrejme
Ak ho má odradiť tvoja postava, tak ti vôbec nemusí byť ľúto, o nič neprídeš, lebo takého chlapa, nezávisle od veku, pri sebe nepotrebuješ.. Ak niečo pokazí prvé stretko, tak skôr ten stres, neistota a zbytočne nízke sebavedomie.. Takže nádych, výdych a kľud, obleč si niečo v čom sa cítiš pekne a predsa len nejde o život.. A dávaj na seba pozor!! 😊
@hazelgracegus prečo? Veď je to pravda. 22 ročný muž môže byt otcom
.
Uvidis. Teraz je tazko cokolvek povedat, sak ste sa ani nevideli. Dobre si ho preklepni, kde pracuje, kde byva, co jeho rodicia, co jeho ex a pripadne deti z predosleho vztahu, preco im to neklaplo, ci este chce mat deti... pripadne i nazory na zivot, jeho konicky... aby sa to zhodovalo s tymi tvojimi. Zhoda je to vzacna, v malo pripadoch, ale moze byt... preco nie... cely cas maj na pamati, ze ty mas este vsetko pred sebou, este vela muzov bude mat o teba zaujem. Zatial co ak by si do toho sla s nim, nech je to naozaj nieco, co stoji za to
@hazelgracegus nebud taka vztahovacna, urazas sa za nic. Pritom @pribinak ma pravdu, tento pan moze byt autorke otcom. Tiez nechapem tieto generacne rozdiely vo vztahoch. 10 rokov ok...ale 22 rokov. Za mna nie.
@hazelgracegus dobre ty máš ružové okuliare, ja som realista
Ako vždy keď tu padne takáto téma, tak sa tu nájde polovica takých, podľa ktorých je to hrozné a budú hovoriť ako ho budeš čochvíľa prebalovať a polka takých, ktorým to v takomto vzťahu vyšlo... Vždy to záleží iba od dvoch konkrétnych ľudí... Ja by som do takéhoto vzťahu nikdy nešla, starší muži ma vôbec nepriťahujú, mám ale aj kamarátku, ktorá je vo vzťahu presne s takýmto rozdielom a sú šťastní už zopár rokov, majú dcérku a všetko ok zatiaľ.... Je to prvé stretko, tak neprebiehaj, o nič nejde, buď sama sebou a uvidíš ako to pôjde..