18-ročná a 47-ročný

29. máj 2023

Moja 18 ročná neter prišla domov so 47 ročným chlapom a priznala sa rodičom že sú spolu 2 roky takze keď ona mala 16 a on 45. Aký je vas názor? Jej rodičia zúria, ja mam zmiešané pocity… čo vidí 45 ročný chlap na 16 ročnej? A ona na ňom?

pribinak
29. máj 2023

Nepovedala by som nič. Dobila by som ho ako hada.

deti95060810
29. máj 2023

he he... a "mladý" zať si mohol s budúcim svokrom rovno potykať, vypiť pár poldeci a pozrieť futbal.... 😝
a možno zistili že boli spolužiaci kdesi na učňovke.... 😉

pribinak
29. máj 2023

Ešte dodám, že dúfam že admini sa nudia a toto je vymyslená téma

lalu_sk111
29. máj 2023

to, co on na nej je jasne...co ona na nom? Mozno pocit, ze je s niekym, kto sa o nu postara.. Aky mala vztah s ocom?

deti95060810
29. máj 2023

@lalu_sk111 ona na ňom? možno love...😉

sergejj
29. máj 2023

To si neviem ani predstavit. To cakal ze ho privitaju? 😀 co vidi on na nej je jasne. Mlada, pekna, stavnata, neskusena, uzka, ocividne hlupa. Ale co vidi ona na nom? Nech je aspon milionar inac to nechapem. 🙂 rodicia nech si daju magnezium a persen. 😉

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
29. máj 2023

@sergejj magnezium a persen? Toto je dôvod na celu fľašu vodky a balenie lexaurinu

lienka.7
29. máj 2023

@autorka hľadá otecka alebo možnosť dediť? 🤣🤣🤣🙈🙈🙈

lavender94
29. máj 2023

Čo vidí on na nej? Že sa dá ľahko manipulovať, v podstate keď sa dali dokopy tak bola stále ešte dieťa svojim spôsobom. Ďalšia vec je, že on môže byť totálny trulo nedozrety, ktorý sa zasekol v dospievaní niekde po dvadsiatke a vlastne si hľadá seberovnu, lebo ženy jeho veku o neho ani nezakopnu. Oboje celé zle. Čo vidí ona na ňom? Mladí v jej veku sú poväčšinou ešte totálne deti. Zároveň si myslím, že u takto mladých dievčat tam je nejaky komplex z detstva, vníma ho podvedome ako svojho ochrancu, náhradu za otca. Treba dievčaťu CITLIVO vysvetliť, že toto nie je dobré. Ale ono je to hrozne ťažko, ona si vôbec neuvedomuje, že v tomto prípade vek fakt nie je len číslo. Asi ideálne poriešiť HAK nech nie je šance že si s ním spraví decko, lebo bude mať natotal dodrbany život. Myslím si, že časom ju to prejde, sama si uvedomí, že ten chlap je len obyčajná nula. Ale treba sa zamyslieť do hĺbky nad tým. Prečo ju to tiahne k starším mužom? Pretože psychicky vyrovnané dievča toto proste nerobí.

gabika0825
29. máj 2023

Podľa mna vymyslená téma. Naco to riešiš ty tu na mk keď to ani nie je tvoja dcéra? Je to tvoja neter. Ty ju vychovávaš? Keby si jej matka ešte pochopím založenie diskusie, ale predpokladám že ju nevychovávaš a ani s ňou nežiješ.

verkaveverka
29. máj 2023

Chodila som so 45-ročným, keď som mala 21. A vôbec to nebol milionár, ale chudák, čo sa prezentuje ako dobrovoľník a investigativec (čím ma vtedy zlákal), mnohí ľudia ho v jeho bubline ho obdivujú, v skutočnosti sa ku mne správal hrozne, mala som kvôli otcovi nizučku sebaúctu, vsimala som si len svoje nedostatky, foter na mna neplatil výživné, nezaujímal sa, on to vedel a v podstate všetko, čo som mu o sebe povedala, zneužíval proti mne, keďže vedel, že foter bol na mna lakomý, začal byt aj on, rada som nosila vyššie topanky lebo mne to proste príde sexi a mám v nich dlhšie nohy a on vkuse jak nejaký predátor, že či mám komplexy z výšky a pod., jednoducho zazeral a sledoval, s čím ešte nie som spokojná, dokonca sa zabával na spôsobe, akým krajam maslo. A vravím, na verejnosti je to vážený človek. On bol ten strašiak, ja ta pekna, dokonca to niekedy aj povedal, ale v skutočnosti sa ku mne správal ako k strašiakovi a on sa staval do tej role, že môžem byť vôbec rada, že ma chce. V podstate to bol len taký situationship, lebo sme spolu nežili, vedela o tom akurát jeho najbližšia rodina, ktorej sa to tiež nepáčilo. To som vam napísala len negatíva, boli tam aj pozitíva samozrejme, ale oveľa menej. Nebolo to o sexe, lebo bol impotent, jednoducho sa chcel mnou chváliť na verejnosti, ze zbalil mladú babu, zvýšiť si tým sociálny status. A hrozne rad sa ľutoval, dával plané sľuby. Ked zistil, že mi začína dopínať, ghostol ma a ani ja som ho už nemala chuť kontaktovať. Prešli 3 roky a bola som sama, lebo dlho som sa musela dostavať z toho čo som s nim zažila, vzdelávala sa ohľadom vzťahov, mužov, sebaucty a všetkého. Dospela som a vidím u seba veľký posun v sebaucte, v štandardoch, hraniciach, vo všetkom. A je mi až zle, keď si spomeniem na to, co mi robil a co som mu ja hlúpa vtedy tolerovala. V prvom rade si to tvoja neter musí uvedomiť sama. Čím viac budú rodičia tlačiť, alebo ju za to haniť a urážať, či zakazovať, tým viac to ona môže vnímať ako “zakázané ovocie” a tým viac sa bude snažiť byť s ním.

espeo
29. máj 2023

Pedofil?

autor
29. máj 2023

@deti95060810 nemá peniaze, je obyčajný robotník

autor
29. máj 2023

@pribinak áno, na koniku je všetko vymyslené

autor
29. máj 2023

@lalu_sk111 s otcom majú a vždy mali super vzťah, preto je to prekvapujúce… a spoznali sa na pokecu

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
29. máj 2023

@evamarek77 chlapa som ešte naživo nevidela, ale dali fotku na FB a je mi zle. Krásne mladé dievča a obézny plešatý potetovany chlap.

autor
29. máj 2023

@gabika0825 táto platforma kde sa tu nachádzaš drahá Gabika sa vola FÓRUM. a mame možnosť tu anonymne diskutovať. Keď sa ti nepáči nečítaj a nekomentuj.

autor
29. máj 2023

@lavender94 ja neviem naozaj dufam že je to nejaká fáza a dostane rozum a nájde si rovesníka. Nemá žiadne traumy a mala normálne pokojne detstvo. 🤦🏼‍♀️

pribinak
29. máj 2023

@espeo pedofil nie, 16 či 18 ročná ma už dávno vyvinuté druhotné pohlavne znaky, taka je už nezaujímavá pre pedofilov

jesenzima
29. máj 2023

No tak čo vidí 45 na mladej babe je jasné, opačne tomu nerozumiem a dúfam, že moja dcéra mi toto nikdy neurobí 😅

markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimi3008
29. máj 2023

Tak to kludne este jej otec moze byt starsi nez ten "pedofil"

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wayway
29. máj 2023

Myslim si, ze je chuda zmanipulovana a absolutne nevie, co robi. Narozdiel od toho pana, na ktoreho nenachadzam slov…

divokykonik
29. máj 2023

Moja bývalá spolužiačka má minimálne o 25 rokov staršieho už manžela, majú aj dieťa. Funguje im to už dlho, je šťastná. Nemám pre to samozrejme pochopenie, lebo fakt vyzerajú spolu ako otec s dcérou. Ale ako komu vyhovuje, tak má.

deti95060810
29. máj 2023

tiež poznám prípad, kedy sa otecko zahľadel do synovej spolužiačky z VŠ....
Takže ona cca 20r, on k 50 tke...
on sa kvôli nej rozviedol , s mladou kočkou sa zobrali, mali 2 deti....po čase sa presne tak isto správal k druhej manželke ako aj ku tej prvej - nemal ju za nič, nepomohol s ničím, žil si svoj život....

bezmena7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikpa
29. máj 2023

Hneď ma napne keď si ich predstavim, aká škoda pekného dievčata. Snáď dostane rozum skôr ako jej stihne spraviť decko.