Ahojte. Zvyknete sa porovnávať s inými ženami? Zvyknete sa cítiť aj menejcenno? Ako sa s tým potom vyrovnávate a čo Vám pomáha?
Áno a áno. Ale viem že sú ženy čo sa porovnávajú so mnou.. my sme jednoducho večne nespokojné🙂
Porovnavaj sa s takymi, ktore su pod tvojou urovnou a budes sa citit lepsie? 🤷♀️
Nezvyknem sa porovnavat. Neviem, asi som sa nejako vekom zmierila s tym, ako vyzeram, co vsetko viem, v com som sikovna a v com nie. Viem, ze existuju zeny, ktore su odomna krajsie, mudrejsie, sikovnejsie, sympatickejsie.. ale som so sebou spokojna. Nemam potrebu sa menit, len preto, aby som splnala standardy pre niekoho ineho.
Nie neporovnavam.
Ne, neporovnavam. Vážim si samu seba, som pyšná na všetko, čo som v živote dokázala. A to, že nemám napríklad miery 90-60-90 mi je preto totalne šumafuk.
ja sa neporovnavam. naco by to bolo dobre. ale inspirujem sa. bud sa snazim nieco zlepsit, posunut sa, tak sa pytam, poradim, zamakam alebo jednoducho uznam ze niekto je v niecom lepsi a je to v pohode. ale nemam z toho mindraky. kazdy sme vynimocny a lepsi v niecom inom.
Ako ked je nejaka fAkt šupa, myslim krasavica...tak klobuk dole... Muzovi zo srandy poviem "že tu by som pomilovala aj ja"... Ak cviçi, ma krasnu postavu tak sklanam klobuk ...skor sa snažim inšpirovat....ja som leniva, pažrava .... Keby mala ist robit sektetarku mužovi tak to by som nepredychala. Menejcennost v slovniku nemam ani zavist. Doprajem. Mam inak nastavenu mysel a to čo ma robi štastnou.
Nie neporovnavam sa, neriesim. Nemam cas na take veci.
Pride mi to zbytocne. Ved kazda z nas je ina, kazda moze mat ine kvality. Jana od vedla ma mozno dlhsie nohy, lepsiu plet a vyssi plat, ale v zivote je nestastna. Zameraj sa na seba a na veci co vies zmenit, ak ich teda chces zmenit.
Nie, neporovnavam. Načo? A ako vôbec? Co ja viem o cudzich zenach? Okrem toho, ak niektora vyzera fakt dobre, co to ma so mnou? Pomyslim si, ze aka kocka a to je vsetko 🤷🏼♀️
Áno, porovnávam, neviem si pomôcť... A veľmi často sa cítim menejcenno
Nie.
Som spokojna sama so sebou, poznam svoje prednosti, mam zdrave sebavedomie.
Jedna z najhorsich chyb tejto spolocnosti ked kazdy na kazdeho pozera porovnava zavidi a ziarli...dokonca i na krizovatke v dave clovek vidi ako sa clovek cloveku podoba a snazi podobat
Áno, ale nie výzor. Krásne ženy viem oceniť bez toho, aby som pochybovala o sebe 🙂
Co sa tyka vyzoru to nie. Ale porovnavam sa v tom kto co dosiahol. A to je tiez zle 😅
Nie neporovnávam, som zdravo sebavedomá a zároveň si uvedomujem, že nie som dokonalá, ale páčim sa sama sebe aj s nedostatkami.
Nie. Vobec. Mam zdrave sebavedomie.
Zvyknem. Pomáha veľmi manželove nastavenie, ktorý, keď riešim, tak kuká, že ty čo riešiš??? A prečo? Načo? To je taaaaaak faaaaaajn. Každému by som želala takéhoto chlapa, to je balzam na ženské sebavedomie.
Neporovnavam , ale keď vidím fakt, že peknú ženu co ma vydretu postavu tak poobdivujem,ale v dobrom. Tak isto keď nejakú stretnem, čo niečo dokázala nejaké super podnikanie rozbehnúť alebo tak. Tak v dobrom poobdivujem a pochválim, ale vyslovene, že ta má krajsie nohy, vlasy... to nie
Nie , len ked vidim pekne vlasy , tak v duchu pindam , ze nespravodlivé ( mam svojich 5) :D
Nie, nemám tú potrebu. Keďže pracujem v oblasti, kde kopec osôb nie je ani len zdravých (osoby s postihnutím) tak si vážim všetko čo mám (hlavne zdravie) a iné veci neriešim.
Véd každý sa môže zariadiť podľa seba a hlavne tak, aby nemusel závidieť iným.
Ak vidím krajšiu ženu, tak si poviem.. áno je krajšia ale viem, ze v inej veci som zasa ja tá lepšia, takže ma to prejde 🙂 rovnako ako keď vidím nejakú ženu, ktorá nemá napríklad hodnoty na takej úrovni ako som ja, tak som na seba viac hrdá 🙂 ale vždy je na čom pracovať.
Veľa krat si poviem aká je iná žena krásna, ale neporovnavam sa s inými ženami, ak by som chcela vyzerať lepšie, snažím sa niečo preto robiť;) .. som krásna taká, aká som 🥰
Neporovnávam sa, som jedinečná, som originál, nijaká tu nebola, nie a ani nebude.
Ja týmto vôbec netrpím ja sa skôr pozriem ze vau to ma dobre, často sa inšpirujem. Ale nezvyknem sa porovnávať som so sebou spokojná ale samozrejme viem ze mam nedostatky
vtedy sa na seba pozriem do zrkadla a vidim, aka som krasna. Uvedomim si svoje prednosti, v com vynikam a doda mi to ihned sebavedomie. Ak moje sebavedomie nie je naj partner to da pocitit (upozorni na to), a vtedy si to uvedomim ze zas mam take obdobie, a pracujem na sebe vtedy viac... konicky, viac sa hybem alebo zajdem na turu a hned sebavedomie naspat... ono staci ist viac do prirody nebyt tolko za tou technologiou, zit zivot a to pomaha obvykle 🙂