Zvláštny vzťah - platenie a sex

kvetina1990
29. jún 2024

Žienky. Takto pol roka mam vzťah s jedným chlapom. Milý, ukecany, spoločne témy a záujmy, rozumie si s mojou dcérou. Keď sme sa spoznali práve bol v cechach robil tam on ma živnosť. To bol november. V decembri došiel domov no sviatky. Nakoniec ostal do aprila. Ze tamten teraz nema prácu pre nich. V apríli šli do zahraničia tam boli od apríla 15 do 15 mája a od vtedy sú stále doma zase a dokonca ich ešte nevyplatili. To som zistila keď sme šli na 3 dňový pobyt a ma poprosil nech to platím cele ze im neprišli peniaze on mi to vráti keď dôjdu peniaze. Tie samozrejme do teraz stále nemá. Pýtala som sa a to akože nemáš nič odložené? Nedával si si bokom? Vraj teraz to tak vyšlo co boli doma tak platiť sociálnu atď. Ze sa mu to nestáva. Samozrejme keď bol doma a sme niekam šli alebo on k nám vždy niečo priniesol aj nákup keď som poprosila a nepýtal nič späť aj malej nosil. Ale keď sme boli u mňa a sme si niečo objednali tak vždy som platila ja za pizze atď on sa netrhal ze zaplatí on alebo ze on ma iba kartu ze hotovosť nenosi. Okej možno sa stane. Véd sme iba ľudia. Ale vadí mi aj to ze mu nevadí keď sme malo spolu vidíme sa max 2 krát do týždňa keď mám voľno alebo rannú v práci. Teraz som mala voľno 4 dní a on nič. Došlo mi ze vždy to ja iniciujem ze láska mam voľno prídi. Keď to neurobím nič. A hlavný bod stále nebol sex. Ako nechápem. Chlap vzrušený, tvrdý leží pri mne a nechce? Niekedy rozmýšľam ci nie je panic a sa bojí alebo co. Lebo nechápem... Celé cudne toto všetko. Cítiť ze ma ľúbi len neviem co si myslieť o tom všetkom. Som poučena z minulého vzťahu pri ktorom som pri tom chlapovi nemala nič poriadne a už takto nechcem skončiť. Dcérka je zaklad.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
doriiis
29. jún 2024

Proste s tebou iba trávi čas,ale nič vážne z tohto nebude.Urobila si chybu,že s typkom,čo sa s ním vydas pol roka si predstavila dcere.Debilina a nezodpovednosť.
To,že tento chlap,je neschopný tutko je druhá vec

vyrovnanaosoba
29. jún 2024

@kvetina1990 napíšem to hnusne, kopni ho do riti, tie peniaze už neuvidíš, nič z neho nemáš len výdavky navyše. Milého, pekného, dobrého a aj finančne gramotneho v jednom môžeš ešte stále nájsť.
A hlavne nepleť hlavu dcérke

egonsk
29. jún 2024

@kvetina1990 neviem ako staru mas dcerku, ale nech sa na neho moc nenafixuje, lebo tomuto ja moc dlhu buducnost nedavam. Nevyzera byt zrovna makacenko.

sevrin
29. jún 2024

Že bol v zahraničí a nemá peniaze, lebo "ich ešte nevyplatili", také kecy nech si nechá pre svoju starú mater. Jedného takého poznám a v partii inak ako parazit ho nevoláme.

sense
29. jún 2024

Ak si poucema z predchádzajúceho vzťahu tak veľmi rýchlo tento skončí lebo ani tu nebudeš mať nič poriadne z takého chlapa

marcellka32
29. jún 2024

Z tohto nič nebude, a ani by som nechcela... nekontaktuje ťa, nemá peniaze, nepracuje...

kvetina1990
autor
29. jún 2024

@marcellka32 ved toto kontakt je každý deň. Aj 2 krát do dňa spolu voláme. Stále mi píše. Ale žeby prísť tak nechápem. Už som si robila srandu že asi nemá na benzín alebo sa hanbí. Neviem.

egonsk
29. jún 2024

@kvetina1990 ... alebo zenuska nepusti ;)

kvetina1990
autor
29. jún 2024

@egonsk všetko je možné 🫣😁

la_dolce_vita
29. jún 2024

To ani nie je vztah, ale zvlastne kamaratstvo bez sexu, kde si ty ta vyuzivana..

januarova
29. jún 2024

@kvetina1990 to nie je muž do praktického života, pošli ho preč. Váž si seba a dcérku ☺️

muchotrafka298
29. jún 2024

Chlap, ktory pracuje v zahranici a nema ani cent? Od takeho ruky prec. Detto od niekoho, kto tvrdi, ze ho v praci nevyplacaju. Kto by robil zadarmo? Nic z neho nemas, len to, ze este okrem dcery sa mas starat este aj o chlapa, lebo nema financie? Toto by som ani nenazvala kamaratstvo, vztah uz vobec nie. Je s tebou, aby mal niekoho a nebol sam a velmi skoro zistil, ze ta moze vyuzivat, naje sa u teba, napije, pokupis veci.

dadka1997
29. jún 2024

Velmi zle si poucena z predchádzajúceho vzťahu.. si iba jeho hra, ale v tomto pripade nie na sex.. ale na tvoje peniaze.. a ako cítiš, že ťa lubi ? Veď ani sex ste nemali, to nehovorim že je sposob lasky, ale co take robi pre teba ?

kvetina1990
autor
29. jún 2024

@dadka1997 tiež nad tým rozmýšľam ze nič také veľké ešte. Malé gestá

beronsche
29. jún 2024

@kvetina1990 z tohoto vzťah nebude. Ak aj áno, tak ti nezávidím. Lakomy, a assexuálny chlap je fakt výhra, to ti poviem...
Prečo si chlapa, ktorého poznáš krátko, predstavila svojej dcére?
Už jej to nerob.

vyrovnanaosoba
29. jún 2024

@kvetina1990 malé gestá? Akože ti kúpi kvet z lidl? Alebo dcérke čokoládu? Alebo ťa potľapká po pleci? Alebo co su tie gestá?

kvetina1990
autor
29. jún 2024

@vyrovnanaosoba tak aj to keď som chcela nákup nakúpil a nepýtal za to nič. Pochváli ma ze dobre vyzerám, otvori dvere na aute, drží za ruku stále ci v aute, či vonku, vždy sa tuli. Vždy vraví ako ma má rád. Asi ma také drobnosti dostali.

janinah
29. jún 2024

Na tom všetkom mi najviac vadí,že je to lenivec lenivý...aby sa zdravý chlap povaľoval bez roboty a nemal peniaze? keby sa len po dedine v sobotu prešiel a ludom sa ponukol pokosiť,tak už má na ten pobyt...čím skôr sa ho zbavíš,tým lepšie.

lienka.7
29. jún 2024

@kvetina1990 nič v zlom, ale lacnejšie by ta vyšiel milenec... a este by si mala aspoň ten sex 🙈😉

brendaa
29. jún 2024

@kvetina1990 ahoj ako má poriešené bývanie ked pride z roboty?

kvetina1990
autor
29. jún 2024

@brendaa rodicia. Jedináčik čiže veľký dom. Doma robí okolo domu, kosi, vari, upratuje, šikovný je. Len to ma serie že mu nevadí sedieť doma zadarmo. Ale toto vyčítať nemôžem. Tiež som sa musela vrátiť k našim s malou späť.

vyrovnanaosoba
29. jún 2024

@kvetina1990 nakúpi, lebo vie, že ty mu vrátiš 3x toľko. Aj ja som mala takého ale prvého frajera. Prvýkrát ma pozval na kofolu a zmrzlinu. Druhýkrát už vytiahol veľkú bankovku, naschvál, že asi mu z toho nevydaju, či nemám drobné, potom si zabudol peňaženku, tak som asi 5x platila ja, to som ešte dostávala vreckové od mami a on už pracoval. Ale áno, vždy pekne voňal, usmieval sa, objimal ma a bola som pobláznená. Keď ho mama pozvala na obed k nám, odvtedy nechcel odísť, každý deň chodil k nám, pozrel si telku, aj sa najedol, komu lepsie. Nakoniec vysvitlo, že ani nerobí, peniaze si požičal. Veľmi som vtedy plakala, že ma takto oklamal a zneužil. Len citovo, našťastie dom s nim nespala. Teraz nie ze by boli peniaze pre mňa prvoradé, ale už pozerám na to, či sa vie o seba postarať, a aj o rodinu v budúcnosti. Zvlášť keď mám malé deti, by som žiadneho muža nezovola len pre pekne oči.

kvetina1990
autor
29. jún 2024

@vyrovnanaosoba áno v tomto máš pravdu. Dcéra je samozrejme na prvom mieste. A po tých sklamaniach to akosi veľmi nepreživam... Tiež mi nejde o prachy ale potrebujem vedieť ze sa o nás chlap bude vediet postarať...

retatka
29. jún 2024

Je to len kamarát.Keď nemá čo robiť ,aj ty si mu dobrá .Plus ťa finančne využíva .U mňa by šancu nemal .

januska12323
29. jún 2024

To nie je partner ale zlý kamarát. Hľadaj ďalej a dcére predstav frajera až keď uvidíš, že je schopný normálneho vzťahu.

canany
29. jún 2024

Keby aspon dobry sex bol, tak poviem, ze mas aspon gigola, ale takto nemas nic.

muchotrafka298
29. jún 2024

@canany presne toto iste som ja chcela napisat, len si ma predbehla. Ze vlastne ona len dava a on berie, nedava nic a nema z neho ani uspokojenie.

mantilka
29. jún 2024

Chlap by mal mať stabilný príjem. Už to je čudné, že ty si platila 3 dňový pobyt. Nehnevaj sa, ale "kamarát"...pýta od matky s dieťaťom peniaze. Však má kamarátov alebo rodičov od ktorých si požičia... Alebo ti mal dopredu povedať, že teraz nemá peniaze, nemôže s tebou plánovať výlet. Boli ste na výlete a nemal pokus o nič. Je veriaci? A to sa vy neviete porozpravat otvorene o sexe? Však každý má nárok na svoj názor, ale ten druhý by mal byť informovaný a súhlasiť s tým. Nehnevaj sa, ale si dospelá skúsená, už dávno si ho mala preklepnúť zo všetkých strán. A Radim ti, nie sú namieste žiadne obavy že ho stratis. Treba sa baviť o sexe. Stretnúť sa s rodičmi...keď nebude chcieť, asi má manželku alebo priateľku. A všetko robiť mimo dcéry.

fido69
29. jún 2024

@kvetina1990 Ty si de facto vydržuješ chlapa. A on ťa oni neuspokojí? Načo ti je taký "chlap"? 🤔