Zvláštny štýl položenia otázky vo vzťahu

24. jún 2024

Ahojte, s niekým sa už trištvrte roka nezáväzné stretávam. Prešli sme si už mnohými sklamania mi, aspoň pre mňa, kde som prišla o dôveru. Mám na Vás takú otázku. Tento, môj " sa ma od začiatku pýta otázky štýlom. Stretneme sa, či? Proste vždy tam tú utvrdzivaciu časticu - či, hej? Aké máš plány, aby som sa vedel zariadiť. Niekomu to príde normálne, ale vo mne sa už pri tej straty dôvery spustí kontrolka. Premýšľam, čo má za ľúbim, prečo sa potrebujeme utvrdzovať, prečo sa vlastne pýta týmto sprostým štýlom.... Som z toho na nervy. Aj dnes sa ma to spýtal ohľadom zajtrajšku. A ja že správ si vlastný plán, lebo som myslela, že už má niečo za ľúbim, prečo sa takto pýta. On akoby sa na konci urazil. Teda rozlúčil sa len takým čau. Potom som premýšľala, či sa chcel ozaj stretnúť a ja som ho teraz odmietla. Keď on sa to tak sprostí pta vždy. Neviem prečo to robí, má mnoho za ušami, tak mi neverím. Mam chuť sa teraz ospravedlniť,zas 😓

mikadooo
24. jún 2024

Prečo sa ho neopýtaš, že prečo dáva na koniec vety to "či"? Môže to mať len taký zvyk z domu... Úplne nevinná vec... A ty z toho robíš nejaký postranný úmysel... Už ste sa o tom niekedy bavili, prečo to tam dáva? Ale pobav sa s ním o tom naživo, nie cez správy, bavte sa bez mobilov, normálne tvárou v tvár. Je to lepšie, ver mi. Odložte tie pekelné prístroje a stretávajte sa a komunikujte ústami.

ajajaj00
24. jún 2024

tak ty sa urcite neospravedlnuj

erica5
24. jún 2024

Koľko má pán "Či" rokov?Pýtam sa, lebo mladí ľudia toto od nich počúvam.

autor
24. jún 2024

@erica5 On má už po 40tke.

vanilkovazmrzka
24. jún 2024

Mne to evokuje to, ze ocakava, ze si to coskoro rozmyslis a ukoncis to. On sa s tebou chce stretavat, ale neznamenas prenho nic vyznamne, len sa chce uistit, ze ci si zasuka alebo ci uz nastal ten moment, ze ta to prestalo bavit/zacala si chciet nieco viac

egonsk
24. jún 2024

nieje to ten herec? 😉 asi moc pozeraval ten serial ked bezal v TV a nalepilo sa to nanho ...😅

3petka
24. jún 2024

Ja by som povedala že si je neistý či ho vlastne chceš. A chce sa teda utvrdit v tom či sa s ním chceš ešte stretnut. Potrebuje to proste od teba počuť.
Normálne sa ho na to opýtaj, však ste dospeli ľudia paneboze…

autor
24. jún 2024

Mne to vždy zaváňa nejakou nekaloosťou, ako by sa chcel utvrdiť skôr v tom, že bude čistý vzduch.

thereisabear
24. jún 2024

A nie je proste submisívny? Že čo povieš, to spraví?

autor
24. jún 2024

@thereisabear On teda rozhodne nie je submisivny, to skôr ja. Možno sme obaja neistí. Mňa však tieto jeho otázky zneisťujú.

thereisabear
24. jún 2024

Tak sa ho narovinu opýtaj, prečo sa takto pýta.

egonsk
24. jún 2024

ked budes analyzovat kazde jeho slovo, prehliadnes jeho skutky.

autor
24. jún 2024

@thereisabear že aby sa vedel zariadiť.

autor
24. jún 2024

@egonsk aké skutky?

lindous
24. jún 2024

Ja som mala tento "blbý" zvyk a priateľ, keď sme spolu pred rokmi začínali, mi to aj povedal... proste som nechcela tlačiť, vnucovať sa, až príliš som sa snažila prispôsobiť, zariadiť sa vždy podľa neho... vždy to bolo "môžeme sa stretnúť, ak TY chceš" a podobne, bála som sa dať najavo, že to JA chcem a jeho to zneisťovalo, pritom a v tom vôbec nepočujem nič nekalé a nejaké bočné úmysly a plány, práveže naopak... som rada, že mi to narovinu povedal a mohli sme si to vysvetliť, odporúčam to určite aj tebe 🙂

autor
24. jún 2024

@lindous keď ja už som to niekoľkokrát povedala a stále. Možno to je jeho zvyk, lenže moja automatika reaguje tak (prečo sa pýta? Chce sa vôbec stretnúť?) alebo horšie (Prečo to chce vedieť, čo má za ľúbom).

lindous
24. jún 2024

Tak keď sa ťa zase tak spýta, otoč to, povedz, že ako on chce, nech sa on vyjadrí a ty sa zariadiš... mne by teda ani len nenapadlo, že niekto to môže čítať akože má ten druhý niečo za lubom (ak tým myslíš stretnutie s niekým iným napr.), tam by si skôr overoval kde budeš a čo budeš, aby ste sa určite nestretli, ale nenavrhoval by stretnutie s tebou... skôr dokážem pochopiť, že človek potom nevie či to ten druhý naozaj chce... akým štýlom si mu to povedala? jednoducho, že ti to vadí alebo si mu aj vysvetlila prečo a ako sa ohľadom toho cítiš? on ti to nijak nevysvetlil?

autor
24. jún 2024

@lindous Ja som mu povedala, že potom sa cítim neisto s tým, že či on vlastne chce. A ja už ani neviem, čo mi na to povedal, lebo to už bolo dávnejšie. Ale zvyknem mu odpovedať, že ako Ty chceš. Aby som v tom mala istotu, ale je mi to sprosté a je to večne takto.

rozculena
24. jún 2024

Nemám problém,vyrobím si problém.Či?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mqkm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rorino
25. jún 2024

Tak sa ho opýtaj rovnako."A chces sa stretnúť,či?"

belasy_motylik
25. jún 2024

Nechápem čo je na tom čudné a už vôbec nie o akej strate dôvery píšeš. Normálne ti necháva priestor sa rozhodnúť, keby sa s tebou nechcel stretnúť tak ti nepovie nič. Pre utvrdzovaciu časticu strata dôvery? Že má niečo za lubom, lebo sa ťa pýta? Preto ho takto odpáliš? No tak mne by pri takejto tvojej reakcii byť ním skôr blikala kontrolka voči tebe.

trema
25. jún 2024

A stoji ti tento vztah za to, ked si uz pocas 3/4 roka presla mnohymi sklamaniami a stratila doveru?

domkakvet
25. jún 2024

Ja na tom vobec nic zle nevidim, stretnite sa a uvidis, ci si sadnete.

belasy_motylik
25. jún 2024

Ešte k môjmu komentáru vyššie - A inak, aj tie tvoje odpovede, že "ako ty chceš" ... . Mne z toho čo píšeš prídeš neistá vo vzťahu skôr ty, preto tak nereálne a prehnane vnímaš to, čo tam ani nie je a jeho reakcie sú možno len zrkadlením tvojej neistoty, ktorú tam vnášaš.

autor
25. jún 2024

@trema Až teraz si začínam uvedomovať, že to nikam nevedie, kým nenastanú závratné zmeny u oboch. To samozrejme nie je možné s problémami, ktoré máme je to na dlhú trať. Kadžý si potrebuje dať do poriadku vlastný život, môj názor.

autor
25. jún 2024

@belasy_motylik V poriadku, som neistá, áno som.

pralinka25
25. jún 2024

Podla.mna mas problem s komunikaciou a to teraz vobec nemyslim v zlom ani ako urazku alebo negativne.
Mne jeho ci nepride ze ma nieco za lubom. Vobec by ma to nenapadlo. Skor neistotu by som v tom videla. Mozno by ste sa mali viac rozpravat narovinu. Tazko takto radit. Chapem tvoje sklamania a zranenia ale ovplyvnuju negativne tvoj zivot. Mozno by aj z toho bol vztah ale obaja sa nejako motate. Na by som mu povedala znova narovinu ako to vnimama a aj dovod preco.