Mali ste už niekedy taky zvláštny pocit z nejakej osoby? Neviem ten pocit opísať.. 😀
@foxanda ani nie ze náklonnosti, ale niečo mi proste nesedí na tej osobe.
Jasné, bežne.
Tak potom áno.
@svokrinjazykmonika
@foxanda najhoršie je to, že sa mi ta osoba paci no zároveň mam z nej ten pocit..
Niečo ako "kontrolky" v hlave.
Niečo ti tá osoba hovorí, ale cítiš niečo iné.
Daj na svoju intuíciu, pre niečo ten pocit z toho človeka máš.
Pravdaže. Ale aj ma to prešlo. Akože nie sme úplne kamošky, ale tá osoba nie je úplne že katastrofa, ako som si na začiatku myslela (kolegyňa). Zas netreba sa úplne dosierať zo svojej akože "intuície". Ak už musíš byť s niekým v kontakte, tak treba nejak obrusovať hrany a koexistovať ako to ide. (Samozrejme sú aj extrémy, intrigy, atď. , v tomto prípade som volila výpoveď, lebo inej cesty nebolo a žiadne brúsenie hrán nepomáhalo).
@mikadooo nie je to ze musím byť s tou osobou v kontakte.. asi dám tomu čas a ozvem sa po pár rokoch, možno moje vnímanie bude iné
poznas tu osobu, alebo ide len o prvy dojem? na prvy pohlad sa ti moze niekto pacit, ale prvy pohlad je povrchny, nepoznas tu osobu a nemozes vediet, aka je.. ten 'pocit' to ale vie, pocity vidia hlbsie, ako oci..
preco hned po par rokoch? nie je to trochu moc? 😀
Ja som mal a uz asi dva krat minimalne. Myslim ze v odbornej literature sa to vola erekcia ale niesom si uplne isty.
Fakt velmi zvlastny pocit ale nie neprijemny, taky zvlastne zaujimavy..... Nikdy nie pri chlapoch ale mozno potrebujem vacsi statisticky celok
@reanda spoznala som tu osobu pred rokmi (vtedy som ten pocit nemala), po rokoch sme sa dali znova do kontaktu a najskôr to bolo fajn.. no potom som sa nie ze úplne dozvedela nejakú vec o tej osobe, dosť veci tomu nasvedčuje tak asi z toho mam taky zvláštny pocit..
@reanda ja som osoba, ktorá je citovo založena, nelaham s mužmi len tak do postele, pre mňa má všetko čas a nemám sa kam ponáhľať. Ta osoba (dosť veci tomu nasvadcuje) ze je lahkovazna čo sa intimity týka, tak ma to vzalo.. ma 26 rokov a myslím si ze je to nevyzretostou, preto asi tomu nechám čas a po rokoch keď už bude možno mentálne zrelsi sa ozvem.
aha.. takze to nemas ten pocit z tej osoby, ale z toho, co si sa dozvedela.. to je dost rozdiel
@reanda popravde už ani neviem z čoho mám ten pocit.. či je to z toho čo som sa dozvedela, alebo z toho ze to robí tá osoba. Vždy som ho vnímala inak, no teraz ma to celkom zasiahlo..
no, zvlastne, takto si planovat roky dopredu, co urobim - za tie roky sa moze stat vselico.. ale ako myslis, kazdy ma svoj styl 🙂
@reanda mala by som sa mu teraz ozvať podľa teba?
po rokoch, uz moze byt zenaty 🙂
@magic08 ale bojím sa ze budem len jedna z tých.
ak je to sukničkar, tak budes. Nefantaziruj o tom ako sa kvoli tebe zmeni, pretoze sa nezmeni. A dozriet nemusi nikdy
Prečo práve na tohto chceš čakať? Poznáte sa zbežne, nemáš dobrý pocit a chceš roky čakať? Radšej hľadaj iného.
@magic08 preto neviem či chcem ísť do toho. Praktizuje sex hneď na prvých stretnutiach a to ja nechcem. Nemá záujem najskor ženu spoznať a potom sa s ňou fyzicky zblížiť.
@januska12323 to nie je ze chcem čakať, momentálne mám obdobie ze nikoho nehľadám na vztah.
ked nikoho nehladas na vztah, tak preco ho riesis? nerozumiem
@magic08 chcela som vedieť vás názor na ten pocit z danej osoby a to ze ak sa budem cítiť na vztah tak sa mu casom mozno ozvem.
prepac, ja naozaj nerozumiem tvojmu zmyslaniu. Keby ti tu povieme, ze chod do toho, tak pojdes? Ved sa rozhodni sama, ci chces byt pouzita na prvom rande, alebo nie. Ak ano, smelo do toho, ak nie, tak ho neries.
Reči, že ma sex na prvých stretnutiach? Ved ale ty s nim predsa ten sex nemusíš mať. Ja osobne na reči nedávam, vždy sa snažím človeka spoznať, ale ide už o moje reakcie co danému človeku dovolím a co nie.
@777januska777 q čo mám povedať ze áno bude sex a keď prídem tak nebude? Alebo ako
a čo si šiši? Prečo chceš pred prvým stretnutím oznamovať, že bude sex? Idem na stretko, dotyčný má náznaky, tak povieš, sorry, toto nie je môj štýl, ja na prvom stretnutí nesexujem. To je všetko, to je také ťažké?
Zvláštny pocit? Pocit odporu, pocit náklonnosti... skús to viac rozviesť.