Zvláštny kamarát

13. dec 2023

Ahojte. Nie je to doslova problém,ale...
Nedávno som sa presťahovala k priatelovi, sme spolu šťastný, milujeme sa, teraz čakame spolu aj bábätko, len ešte nikto o tom nevie.
Ale k veci... moj priateľ ma kamaráta, samozrejme, že ma ženu, majú dom, ale jeho správanie k žene je doslova nechutné. Keď sedíme v spoločnosti, hocikedy jej capne po hlave, smykne ju, povie jej škaredo, alebo ju poníži.. no je to hnus.. po novom som si všimla, že často na mňa pokukuje, a isiel ma aj za ruku chytiť pred ňou, ja som samozrjeme odmietla a postavila som sa odisla za priatelom, teraz naposledy mal naražky, aj pred svojou ženou, že ci by detektor lži uhádol, že na mňa sexualne mysli ? V tu chvilu som sa postavila, mala som mu chuť vraziť, prišla som za priateľom a povedala som mu že ideme domov. Tak sme šli. Na druhý deň som mu to vsetko povedala, že nemiením byť v jeho spoločnosti, a mam pocit, ze aj jeho žena ma voči mne averziu, ( sak ktora zena by nemala) .. že môžem mat kamošku, ale vlastne nemám a mrzi ma to hlavne voči nej. A priatel mi na to povedal, ze taky bol on vzdy, lebo som nová a preto sa tak chová.
Aj som tu jeho zenu volala von, ale neozvala sa. Čo by som podľa vas mohla spravit ? Dakujem za rady.

dusankomoj
13. dec 2023

Nájsť si iných priateľov. Keď mu to žena toleruje je to jej problém,ale takéto baby sú schopné ho ešte aj obhajovať a aby sa nestalo,že raz obviní teba,že ho vlastne provokuješ a zvádzaš. Nechaj ju tak.

cacianka
13. dec 2023

Počuj Jožo a tebe nie je kokotno, ako sa správaš k svojej žene ?!
Buď sa s ním nestretávaj,keď je taký nechutný psychopaticky debil, alebo sa takto ozvi a nebude mať záujem on stretávať teba.
Partnerovi vysvetli ze neakceptujes takéhoto kamaráta , nech ho uprace, alebo nech ho ani nepriblížil k tebe.

autor
13. dec 2023

@cacianka ja som mu to uz povedala, ze ona si nazasluzi aby sa takto k nej choval .. ale to som mu este vravela pred tym, ako zacal robit to co robi voci mne, .. nno ja sa s nim urcite nestretnem to je jasne aj priatelovi, sam povedal ze on taky je ku kazdej novej babe ktora pride, mozno ked zistila ze si lasku spečatíme babatkom tak prestane.. ale odpor k nemu uz nezmizne fuuuj .. len ma trapi to s nou .. a este ked
@dusankomoj napisala ze sa to moze obratit proti mne je mi este viac zle a este viac ma to mrzi

mirkava
13. dec 2023

To čo je za človeka? Jeho žena ako reaguje? Čudujem sa jej ze je ešte s ním.

thereisabear
13. dec 2023

Podľa mňa by si to s ním mal vyriešiť priateľ, nie ho ospravedlňovať.

cacianka
13. dec 2023

Pozri, môžeš jej povedať svoj názor, postoj, podporiť ju že si nezaslúži takéto správanie od manžela, a je na nej ako s tým naloží. Kľudne jej povedz že o chlapa s takýmto správaním ani bycikel neopries, nemáš záujem, máš svoju lásku a bude bábätko, nech nemá argument že ideš po jej chlapovi a to ty ho zvadzaš.
Keď je trochu normálna, pochopí, keď nie - škoda slov, ty si jej objasnila postoj, jej vec. Tvoji kamaráti to byť už nemusia.
Fuuuuj

zmrzlinka2021
13. dec 2023

Obrátiť sa na neho a rázne ho upratať. Bude mať hanbu. Toto robiť pravidelne, bez emócií, večne, asertivne

rorino
13. dec 2023

Ženu nechaj tak,vybrala si sama a ty sa ho strán,keď bude mať sprosté reči,rovno mu povedz pred všetkými,že s uchylom sa nebavia,no najideálnejšie by bolo keby si sa mu mohla úplne vyhnut,máš na to dobrý dôvod,bábätko potrebuje kľud,veľa stastia

mimikarol
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
grof_monte_christo
13. dec 2023

Tiez si myslím, že by si jeho ženu mala nechať na pokoji, z tohto kamarátstvo medzi vami nikdy nebude. Priateľovi povedz, že sa necítis dobre v ich spoločnosti. A ak máš na to gule, tak tomuto zvláštnemu kamarátovi medzi štyrmi očami povedz čo si o ňom myslís, vieš, tak úprimne a bez servítky. Tebe môžu byť tito ľudia ukradnutí a aj to, že sú to priatelia tvojho priateľa.

thoughtfulweirdo
13. dec 2023

Mne sa teda zdá zvláštny aj tvoj priateľ, keď mu vyhovuje takýto podivin.

autor
13. dec 2023

Moj priatel si ho obhajil, aj jeho chovanie ze to je bezne, lebo som nova a bla bla bla .. ale zase mu to vadi ze to robi, lebo som iba jeho a lubi ma.. ale nic mu na to nepovie.. neviem, jeto jwjo najlepsí kamarat aspon mi ho tak ospevuje noo.. a jeho zena ? No je naivna, vela krat sme aj spolu vsetci boli aj sme mu spolocne povedali aby sa tak k nej nechoval ze to nie je pekne je to hulvatsvo, ale on sa nezmení, nikdy.. a ked zacal na mna hentak utocit sa mi este viac hnusi aj pred jeho zenou ona sa len na tom smeje.. nedala ani raz najavo, ze jej to vadi ale v kusku duse urcite hej.. oni spolu su dlhe roky, ich najvacsim problemom je ze nemozu mat spolu dieta, cize preto sme im to este ani nepovedali ...
To z jeho zenu ma mrzi, lebo som chcela mat kamosku, ale s nou to nepojde a to mate pravdu.. ale tak zivot ide dalej 🙂🙂🙂 a uvidime co prinesie cas, ale jeho vidiet nechcem, nikto sa mi nehnusi viac ako on