Ahojte, chcela by som vediet vas nazor, aj ked je mi jasne,ze to budu len nase dohady.
Kamosku som volavala vacsinou ja von, niekedy isla, niekedy nesla. Ona ma nezavolala nikdy. Tak som si povedala,ze jej asi nevyhovujem, aj ked fakt netusim,co take jej moze vadit a bola by som radsej, keby mi to povedala...
No ale stalo sa,ze sme sa nahodne stretli, vyzerala byt cela potesena,ze kedy pojdeme von atd, dohodli sme sa na datum, ale den vopred napisala,ze ma vela roboty,ze to rusi. Chapem,stava sa.
Potom sme sa zase nahodne stretli,ze by ma k sebe rada pozvala na kavu,ale ze si musi upratat, ze sa v tyzdni ozve, neozvala.
A naposledy sme sa nahodne stretli v obchode. Zase vyzerala byt rada,ze ma vidi, aj mi to povedala. Opat sme si dohodli stretko,ze si dame den vopred vediet ci to plati. Napisala som jej SMS prva. Neodpisala. Nestretli sme sa. Presiel mesiac.
Dnes sme sa nahodne stretli, isla som stredom cez cestu, ona po chodniku, vyzerala ako v nejakom traze. Pozdravila som sa jej 2x nahlas. Ona nic. Len kracala dopredu.. nechala som to tak. Davnejsie spominala,ze chodi ku psychiatrovi. Neviem s cim, to mi nepovedala, ja na nu netlacim.
Netlacim, nevnucujem sa, ale toto spravanie mi pride ozaj divne... to stretnutie ako dnes,ze si ma nevsimla alebo sa tak tvarila sa stalo prinajmensom 8x. Co si o tom celom myslite?
ja by som jej po náhodnou nevšimnutom stretnutí zavolala a rovno sa opýtala či ma nevidela alebo len nechcela vidieť...
alebo skrížila jej cestu a halóó Majka vidíš ma? ako sa máš? a hneď by si videla čo a ako...
možno lieky, možno diagnóza, alebo starosti....
Ona nie je tvoja kamoska, len sa obcas pretvaruje, ze nou je. V skutocnosti jej ale na tebe vobec nezalezi
Ja ked niekam kracam, hlava v oblakoch, zatulana v snoch, x-krat mi ludia hovorili, ze ma zdravili, dokonca na mna kricali a ja nic 😅 keby kolom mna presla Godzila, ani si nevsimnem 😄 ci mam psychiatricku diagnozu? Neviem, mozno 😅
@nika3136 no tak to by ma dobre nasrala s tymi listkami :D ja sa tiez nevtieram, ani nebudem prva vypisovat, ked vidim,ze o moju spolocnost zjavne nestoji. No ta tvoja kamoska je tiez na pohladanie.. to ozaj radsej nemat.
@maminazosatnika divne ..vsak na to su kamosi,ze si pomozu,ked je potrebne.. nie ze hraju mrtveho chrobaka.
@deti95060810 napadlo mi,ze jej skrizim cestu, ale s kocikom nie som taka rychla 😅, a potom si hovorim,ze zas sa budem vnucovat?
@modra_kolobezka krute, ale tiez mi to tak pride. Keby jej na mne zalezalo aspon odpise , napise, ked ten posraty mobil ma aj tak vkuse pri sebe.
@zenazaba tak to si neviem predstavit byt takto zamyslena 😅musi to byt prijemne, ale zas aj nebezpecne, keby sa odniekial vyrutilo auto alebo co
@julia2002 presne to aj mne vravela,ze sa mam ozyvat... inak ja toto nechapem,ze ked so mnou nechce byt v kontakte, co zjavne nechce, naco ma sama od seba vola, dohodne datum a neozve sa😅. To mi pride trocha kontraproduktivne. Ja ked sa s niekym nechcem bavit, tak sa len pozdravim a uz aj keby doslo k debate urcite ho nepozyvam von...
No kľudne mohla byť aj v tom tranze, ak si zachytila ze chodí k psychiatrovi. Im sa striedajú obdobia veselosti, a apatie. Kľudne to všetko môže byť prejav choroby. Jasne aj nemusí, nepoznám ju. Ale zivot so psychiatrickým pacientom neni vôbec ľahký, a väčšinou ak majú aj nejakých priateľov, sú s nimi z ľútosti viac menej. Viem to podla svojej sestry, ktorá je psychiatrickej pacientkou.
@julia2002 ja som tiez radsej za pravdu, aj ked nie lichotivu, ako ked ti niekto s prepacenim sere na hlavu a robi si dobry den.
vobec to nemusi znamenat, ze ta nema rada, alebo jej na tebe nezalezi.. to by sa asi nepotesila, ze ta vidi a nedohadovala si stretnutia.. mozno je z tych, co by aj chcela, ale nevie si veci zorganizovat a potom nic nestiha, nic jej nevyjde.. alebo je naladova (to by vysvetlovalo aj toho psychiatra) a ked si dohadujete stretnutie, tak sa na neho citi, tesi sa a potom v termine pride depka a ona nie je schopna ti ani odpisat.. moze za tym byt vselico.. a mozno ani nema zaujem o kamaratstvo s tebou, ale nedokaze ti to povedat do oci, tak sa tvari, ze ano super, stretneme sa a potom to zrusi, ked uz to nie je face to face..
mozes sa jej opytat, preco to robi, ze je ti take spravanie neprijemne, ale nemas zaruku, ze ti povie pravdu..
co mozes urobit, je povedat jej, ako sa citis a ze za takychto okolnosti, ak sa nic nezmeni, bude asi lepsie nebyt kamaratky
@ajusa12 ona mi to raz sama povedala. O tom psychiatrovi. Vraj mu plati 600e mesacne, takze tam chodi intenzivne,fakt neviem. Ale v tom mas pravdu, ze niekedy mi pride vesela prevesela a niekedy smutna a apaticka ,bohvie co riesi. Ja ju mam rada, je mi sympaticka ale nememu telatu ani vlastna matka nerozumie, neviem ako jej pomoct a ci treba
@reanda ano, nad tym som rozmyslala,ze jej to poviem. Ked sa stretneme osobne,ze co si myslim a co mi vadi a ako sa citim
V pripade,ze neostanem nepovsimnuta..opat raz
tak ak zostanes nepovsimnuta, bud to ukonci a uz si ju nevsimaj ani ty, alebo sa s tym zmier, ak ti je teda sympaticka a mas ju aj tak rada, neber si jej chovanie osobne a ber ju, ze je proste taka..
Vsak a preco jej to nenapises takto priamo ? Normalne : cav pocuj ,uz niekolko x si sama navrhla stretko a zakazdym si to zrusila, pripadne sa ani neozvala. Naco ma potom volas ?
To Vy sa takto bezne narovinu nerozpravate s ludmi ? Lebo ja s kamoskami ano , aj znamej by som to napisala, nie zo seba robit trubku, vsak naco. Spytam sa a budem vediet. Ona sa bud zahanbi a povie alebo ani na to nebude reagovat a je pokoj, vies na com si
Ja sa uz nevnucujem nikomu. Proste kto chce, moze sa mi ozvat. Ale ja uz to u niektorych ludi nerobim. Tiez som bola taka, ze som ludi volala na stretka, ozyvala sa im a oni to prehliadali a kaslali na mna. Vrchol bol, ze som mala urcite rodinne problemy a ludom som sa neozyvala. Kolko si myslis,ze sa mi ich ozvalo? Ano, presne nula. Jedna kamoska ma kontaktovala, lebo nieco potrebovala a ked sa ma pytala, ze ako sa mam, tak som jej povedala pravdu. Ostala zaskocena a ze "toto ako co rozpravas? To nemoze byt pravda". Mali sme umrtie v rodine, velmi blizkej a nahle. Vela ludi sa ozve len vtedy, ked nieco potrebuju.
Ja toto tiez nepochopím, ludi co skacu dva metre ked ma vidia,chcu sa stretnut, ist na kavu, pozvu sa k nam...a ked pride na lamanie chleba, tak nemaju upratane, su chori a tak podobne...nechapem to vobec.
@ivik4 ale ja sa jej presne chcem toto opytat narovinu do oci, nech vidim reakciu.
@julia2002 mohla by fungovat, mala som kolegynu s bipolarnou poruchou na troch druhoch liekov.
Fungovala akoze samostatne, ale popritom vystrajala hovadiny.
Nikto nie je príliš zaneprázdnený. je to len otázka priorít. Ak chcú pre vás nájsť čas, nájdu ho.
Ja casto nereagujem, lebo mam sluchadlo v usiach a este nad niecim premyslam 😃 a tiez poznam take, ze slubuju hory doly a prd makovy. Naposledy som takuto nadsenu kamosku pozvala do divadla, kupila listky a ona mi to odriekla, este v dany den som jej pisala, ze je to aktualne, len mi napisala, nech si to uzijem aj za nu :D diky pekne. Uz sa nikomu nevtieram. Aj ona - moje pozvanie k nam na navstevu ma, aky je rok dlhy, este neprisli... a pritom mame tiez deti, tiez hraciek (mozno aj 2x viac ako oni), cisto, vonavo, obcerstvenie, dobra nalada... nevidim problem, ale je mi to jedno. Neries. Mozno ma problemy, ktore s tebou nechce zdielat.