Zvláštne rýchly “postup” vo vzťahu

27. máj 2024

Ahojte, zamyslam sa nad takou otazkou, ked prvy raz stretneme chlapa, ktoreho vobec nepoznate, dajme tomu ze to bolo prve rande. Je normalne aby si fotil co sme si objednali a zrazu ze odfotme sa spolu? Akoze mne to v poriadku nepride, po 2 stretnutiach vas ma “vazne rad” a pritom vas ani nepozna. Mna to neskutocne odradilo az dokonca som dostala nervy a hnev na toho cloveka, stretli ste sa niekto s niecim takym? Neustale hovori o tom kedy budeme zase spolu kedy pojdeme niekam na vikend, konverzacie su take bezne vobec nic specialne ze by sme si nejak osudovo “sadli” mne to cele pride ze ten muz ma nejaky problem…

olivia_c
27. máj 2024

Poznam tieto typy muzov a ruky prec od nich. Dobre ti nasepkava rozum aj intuicia 😊

colsami
27. máj 2024

Nie nestretla som sa s tym 😃
A ani mi to nepride v poriadku.

stanulienkat
27. máj 2024

Mne nepride v poriadku uz to, ze si odfotil jedlo.🙄

tramtada31
27. máj 2024

Môj otec mojej mame na prvom rande povedal, že si ju vezme za zenu. Pretacala panenkami. Ale chytila si zlatu sliepku (super manzel, super otec, človek, čo má najvyššie akademické tituly, diplomat, dnes veľmi dobre finančne zabezpečený, cely zivot mal oci len pre ňu,…) a sú už 40 rokov manzelia

lindous
27. máj 2024

Stretla som sa tým, že na začiatku kopa rečí ako budeme, čo budeme a potom skutek utek, ale iné som chcela... aj keď sa nájde kočka, ktorá to takto mala a dopadlo to fajn, vyhovovalo jej to (a určite boli aj také stretnutia), neznamená, že to tak musíš mať aj ty, niečo ti na ňom zjavne nesedí, po 2. rande cítiť voči niekomu hnev a mať na neho nervy je jasné znamenie, že to netreba naťahovať... a to bez ohľadu na to ako moc je jeho správanie (ne)normálne, objstranne ste si nesadli

janickacrazy
27. máj 2024

No pozri sa, každému vyhovuje iné tempo. My s mojím mužom sme mali prvé rande asi 8 hodín. Potom sme sa stretávali každý deň. Po týždni sme začali hovoriť o svadbe a deťoch. Pre väčšinu ľudí šialené tempo, nám to prišlo v pohode. Sme spolu 15 rokov a stále nám to neskutočne klape. No u vás to vyzerá skôr jednostranne. Ak ti to nevyhovuje, tak to ukonci.

soulmaya
27. máj 2024

@olivia_c veru ano 🙂

ninusa221
27. máj 2024

Tak napríklad my sme sa spolu hneď vyspala keď sme sa 1 krát videli u nás doma keď boli naši na dovolenke. Sme spolu 5 rokov a doteraz nechápem prečo som to urobila, a vôbec som si neuvedomovala rizika 🤣

amy2807
27. máj 2024

moji stari rodica sa zasnubili po tyzdni od prveho stretnutia a mesiac na to sa brali..boli spolu do smrti

autor
27. máj 2024

@amy2807 lenze toto boli vztahy pred modernou dobou, myslim ze vtedy ludia trocha inak rozmyslali, navyse som ani nenapisala ze ten chlap si robi selfie a dava si do pribehov aj sam, co mi pride ako totalne zufalstvo a snaha o vynutenu pozornost, proste nejaky psychicky problem

autor
27. máj 2024

@janickacrazy to ste mali stastie 🙂

amy2807
27. máj 2024

ale ano ako to je fakt divne....ja som chodila na rande s jednym ktory po druhej schodzke uz sa isiel zoznamit s mojou sestrou a volal ju svagrinka..to bola nasa posledna schodzka :D

autor
27. máj 2024

@amy2807 no presne toto je ten typ, ten uz na druhom rande ma chcel predstavit rodicom, nechapem…

marcellka32
27. máj 2024

Tak jedlo si fotí moja puberta 16 ročná...
Keby to robil chlap, myslela by som si niečo, a možno si robí album jedál 🙂

deti95060810
27. máj 2024

tak kedysi to bolo iné... môj starký prišiel na vohľady a ponúkali mu dve staršie dievky - on chcel tú najmladšiu...
aj mu ju dali a boli spolu manželia až do smrti... moji starí rodičia. ❤
@amy2807

biaa
27. máj 2024

Ahoj mne to nepríde normálne teda ja som s priateľom 4 mesiace a máme spolu snáď jednu fotku😂 nejak sme sa k tomu nikdy nedostali ešte . Už si vravím že kurnik musíme už dajú fotku niekde dať a vždy zabudneme 😂

autor
27. máj 2024

@biaa bud rada, radsej jedna ako 30 za den 😀

ndrag
27. máj 2024

by som sa necudovala ak by to bol jeden z camrdov co nahana Kovesova 😀.Bacha nanho, este si o chvilu zacne pytat peniaze 😀

zabka79
27. máj 2024

Rozhodne mi blika cervena kontrolka, treba pocitat s tym ze to tak ma s kazdou

sisska96
27. máj 2024

Môj bývalý bol taky, že spravme si selfie. Potom na druhom či treťom stretnutí ma volal na dovolenku spolu s jeho rodičmi. No boli sme spolu nejaký čas, ale už na začiatkom bol divný a stále aj ostal. Už je bývalý, len škoda že som nenechala ho hneď na začiatku

trnafcanka01
27. máj 2024

Toto vyzerá ako lovebombing - hneď na začiatku randenia na teba strieľa nezmyselné láskyplné prejavy, lebo si ťa chce zaháčknuť a ak mu na to skočíš a zamiluješ sa, má voľný priestor na to, aby prejavil svoju reálnu povahu (častokrát to robia narcisti) alebo v tom lepšom prípade sa na teba len vykašle, lebo nestojí reálne o vzťah, ale o "lov". Alebo je len mešuge všeobecne. Každopádne, dala by som si pozor, tvoja intuícia ti radí dobre.

autor
27. máj 2024

@trnafcanka01 nastastie ma to odradza takym sposobom ze nehrozi ziadna zamilovanost, uz som mu to priamo vysvetlila, len zial spravy chodia dalej aj po hodinach neodpisovania, ja som uz vztah s narcisom mala takze viem o com hovoris, len ten sa spraval troska normalnejsie ako tento cudak

mandarinka555
27. máj 2024

@stanulienkat Tiež mi to napadlo ako prvé...Neviem, čo to za debilné nápady, fotiť si každú kávu...každé jedlo...Už len čakám, že si tí ľudia začnú fotiť zadky...no a v neposlednom rade, aj "predky"🙈

vilma7
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janickacrazy
27. máj 2024

@vilma7 u nás bolo prvé rande vo februári a svadba v auguste 😁

vilma7
27. máj 2024

Ak považuješ za psychicky choré, že si robí selfie a dáva do príbehu, tak je psychicky postihnutý takmer celý svet. .
Ja mam tiež taky vzťah, rýchly...2 mesiace písania, v decembri prvé rande, v auguste svadba a už sme spolu 9 rokov, dve krásne deti. Takže ide to aj takto ;)

3009
27. máj 2024

My tiež po troch mesiacoch svadba a sme spolu 44 rokov.

bodka70
27. máj 2024

Tiež by mi blikali kontrolky, poznám tu kombináciu, že rozhovor viazne, nič zaujímavé či aspoň trochu osobné sa nebavíme, ma len všeobecné reči typu ako sa máš, dobre ráno ti prajem - ale zároveň si velmi akože zaujímavá a príťažlivá pre neho. A hneď sa chce strašne rýchlo si vzťahu dať, pritom nič osobné medzi vami nie je. Po prvom náznaku, že mu to nezeries, dá spiatočku. Proste to sú muži, čo berú ženy rad za radom, je im jedno, ktorá, snáď sa nejaká chytí, dá im sex alebo aspoň ten pocit, že ju ulovili.

simca06022011
27. máj 2024

a ake postupy by boli ok? ja som isla po 3mesiacoch pisania a shclapom na rande a rovno sme skoncili pri sexe :D a sme spolu 20 rokov.. na co sa chces hrat? :D bud to citis alebo to necitis.. kolkokrat som sa citila s niekym tak dobre, ze mi neprislo vobec, ze sa vidme 1.-2.krat.. a jedna fotka? alebo zaujem o to, nech sa rychlo vidite? podla mna z tvojej strany tam nie je iskra a to bude vsetko.. Mozno aj silí niečo a rychlo sa chce "natlacit" do vztahu, ale to uz ty musis citit...
a to so sietami, pribehmi a fotenim = to je bohuzial chora doba, a ma to tak vela ludi a beru to ako nieco super "cool". Mne to ide neskutocne na nervy ked niekto len mobilom blýska :D

mamatroch
27. máj 2024

Mne raz jeden na druhom rande hovoril, ze "ma miluje" 😆🤦🤣 ...som hned pochopila, ze pre neho maju tie slova vahu asi ako "dnes mas pekne tricko".
A pri najblizsom stretnuti - v interieri (tapa sprosta som si neuvedomovala riziko, blazena nevedomost mladosti) rovno vylozil z batohu aj tabletky od bolesti, ze - pre istotu, ak by ma bolela hlava 🤦🤪 ...no mal smolu, hlava ma sice nebolela, ale nic nebolo, rozhodne som netuzila takto zacinat vztah. A ja som mala stastie a poucenie, lebo teda stat sa mohlo vselico...
...po dalsom stretnuti som to uz rovno ukoncila, nase predstavy a ocakavania boli diametralne odlisne.
Ty ked uz teraz citis, ze Ti v hlave zvoni alarm, pocuvni ho, prvy dojem je vacsinou ten spravny.