Zvláštne návštevy okolo 7:00 ráno

22. nov 2024

Príde vám normálne ak niekto príde na návštevu okolo 7-8 ráno,aj napriek tomu že ste ho nepozvali ? Len napíše že je niekde blízko ,dnes sa nám to stalo síce len raz ale príde mi to zvláštne ,po prvé ja nikam nechodím ak má nepozvu a keďže je to skoro ráno tak to by som brala že ľudia spia atď

br4n
22. nov 2024

Asi záleží kto príde...
Pre niekoho to nieje uz skóre ráno ale deň

huxy
22. nov 2024

No podľa toho, kto. Ak najbližšia rodina, tak v pohode. Ak niekto iný, robím sa, že spím, alebo čokoľvek iné a na správu by som reagovala o pár hodín neskôr, že som si nevšimla atd.

lucianak
22. nov 2024

Hned by som ich otocila. Rano o 7 mam ine starosti ako necakanu navstevu. A ked aj nemam, tak sa chcem konecne vyspat, ked je moznost.

ivik4
22. nov 2024

Ani moja mamina by sa nedotrepala o 7 rano a este neohlasene 😃. Kto to bol?

vler
22. nov 2024

No pre mna by to normalne nebolo, ani od najblizsej rodiny

januska12323
22. nov 2024

Ani by som neotvorila, o siedmej ráno spím.

vilma7
22. nov 2024

Tak záleží kto by to bol....

0silvia0
22. nov 2024

O tejto hodine v pracovny den som na ceste do prace a cez vikend spim. Takze ja by som dotycnu navstevu nastastie nestihla - jasne ze by mi to vadilo

gypsomilka
22. nov 2024

O 7-8 rano som este vypnuta. Ani by som necitala spravy. Ak by sa stalo,ze by mi niekto zazvonil ci zaklopal pri dverach,slusne by som povedala ze dovi,prid inokedy.

nikiki29
22. nov 2024

Je to nevhodné. A je úplne jedno či to bola matka alebo ujo Fero z Hornej dolnej 🙄

h2
22. nov 2024

Dnes? Akože cez pracovný deň? To sa chystáme do práce, do školy. A cez víkend som o takom čase v posteli, či už spím, alebo som hore. Nie je normálne prísť bez pozvania na návštevu. Prísť bez pozvania na návštevu o 7 ráno je však úplne šialené.

terezkaarthuramax
22. nov 2024

Neotvarala som.islo vsak o niekoho s kym nebola prijemna rec.

Ale co ak by slo o zivot? Zalezi teda aky ma ten clovek dovod.

kavasmliekom
22. nov 2024

Keby som nespala, alebo deti, nech kľudne príde. Mohol ísť niečo vybavit a nemal ináč spoj, tak nebude stáť vonku na ulici...keby som spala, alebo deti, tak by som sa tvárila, že nič neprišlo, nikto nezvonil.

jaond19
22. nov 2024

Pre toto nemame 8 rokov zvoncek. A dom daleko od brány a ulice, cize mozu aj pískat :D postarka zo zaciatku frflala kedy si ho spravime, ale uz pochopila ze skutocne nemam zaujem vyliezat skoro rano (alebo aj v inu hodinu cez den) ked sa mi to nehodí. Ostatní maju tel.c.

ibrunova
22. nov 2024

Ak napíše, tak odignorovať správu. Ak spím, mám vypnuté dáta aj zvonenie. Smola

terezkaarthuramax
22. nov 2024

Inak ja zvyknem tak tvrdo spať v poslednej dobe, že nepočujem ani len kukučkové hodiny. A to mám overené že je ich počuť vonku niekoľko metrov od našeho vchodu.

terezkaarthuramax
22. nov 2024

Len čo ak by išlo o niečo naliehavé, že dotyčný rodinný príslušník potrebuje urgentne našu pomoc..

mandarinka555
22. nov 2024

Nudíš sa, tak si si vymyslela debilinu a ani sa neunúvaš reagovať? Tým ľuďom tu už fakt niektorým je*e🙈

cacianka
22. nov 2024

@mandarinka555 čo vyskakuješ ?! Napísala pred necelou hodinou, nemusí tu celý čas čumieť lebo nejaký citrus je frustrovaný ako debil

butterflyeffect
22. nov 2024

Navstevyy k nam zasadne chodia poobede a ohlasene. Blizka rodina aj neohlasena ale nikdy nikoho nenapadlo prist pred 10:00

terezkaarthuramax
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
22. nov 2024

Prosím vás, vy, čo píšete o živelných či iných pohromách: autorka písala, že sa chcú zastaviť, lebo sú práve niekde v blízkosti. Čiže nejedná sa o situáciu, že by niekto zúfalo zvonil, lebo mu ide o život.

terezkaarthuramax
22. nov 2024

No zaleži na okolnostiach aj. Čo ak by išlo o.evakuáciu? Ja sa toho ak bojim keď tak tvrdo spím
Je ale domA aj môj brat tak ten by snáď šiel pozrieť kto to je.

rozculena
22. nov 2024

@terezkaarthuramax 🙄 aká evakuácia...píše,že dotyčný bol náhodou v blízkosti a nejde o nikoho cudzie,načo sa pôjde tvoj brat pozerať,že kto to je,keď dotyčného pozná a telefonovala s ním.🙄🙄🙄

liusa82
22. nov 2024

no tu by sa taká návšteva ani nedozvonila.Ja kolkokrát spím aj do 10,11 doobeda.A o 7 som len na jeden bok vyspatá😀 nikdy sme takú návštevu veru nemali

terezkaarthuramax
22. nov 2024

@rozculena všeobecne kebyže niekto tak skoro zvoní.

betulinka1
22. nov 2024

To ma nemozu zobudiť ani deti, iba ak ide o zivot 🤣🤣

katka700
22. nov 2024

Neodpisuj na správu, keď zavolajú slušne a stručne vysvetli že sa ti to nehodí - netreba veľa podrobnosti stačí povedať ze si na odchode.
Dnešný svet je hektický, väčšinu veci musíme plánovat dopredu . Z toho logicky vyplýva že napríklad keď vieš že v deň A budeš v čase B na mieste C kde žije tvoja známa a rada by si ju videla, tak zdvihnes telefón a to stretnutie dopredu dohodnes, teda najskôr zistís či má vôbec čas sa stretnúť.
Neohlasene návštevy tipu "som pred bránou" zaváňaju využívaním a často (ak to nie je v rodine bežný reciprocny zvyk) je za nimi uvažovanie "tak u doktora/ na úrade som bol/a kratšie než som čakal/a. Dal/a by som si kávičku a koláčik ale nechce sa mi za to platiť. 🤔Poznám tu v okolí dakoho ku komu by som sa nasackoval/a akože na návštevu?"

lucia13022023
22. nov 2024

Všetky neohlasene návštevy sú cudne. Ci o 7 ráno alebo o 17stej...

wolf_
22. nov 2024

Neohlásené návštevy za mňa nie, bez ohľadu na čas. A keby sa niekto k nám dovalí o 7 ráno, tak sa preľaknem, že čo vážne sa stalo, keď o takomto čase ide... Tak asi tak..