Momentálne sa nachádzam vo veľmi zvláštnej situácii ktorú ani sama nechápem ..
Ide o jedneho chalana, obaja mame 26r, poznáme sa cca 4 roky, bližšie sme sa spoznali pred cca rokom kedy sa mi priznal že predáva drogy(trávu) a problém ma aj s užívaním
Ináč ide o veľmi zlatého chalana, ktorý sa mi zo začiatku nepáčil vyzorovo ( pretože nie je môj tip) ale ako som ho spoznala bližšie zistila som že sme si veľmi podobný, mame spoločne záujmy, až na tie drogy no …
Je ku mne veľmi milý, priznal sa mi že sa mu páčim od prvého momentu čo ma uvidel, celé tie 4 roky ako sa poznáme ma volaval von, ja som odmietala
Celé toto obdobie babu nemal
Ma aj normálnu prácu, do ktorej poctivo chodí
Čo by ste robili na mojom mieste? Myslite že sa taký človek zmení? Čo si myslite aj o tom že zrazu ho beriem ináč a páči sa mi ? Je to normálne alebo to je len nejaké poblaznenie?
Stačilo by mi, že užíva drogy.. nie to ešte že je aj dealer (čo už je trestný čin, čiže je otázkou času či neskončí v base). Ak máš kúsok rozumu, ani nad tým nebudeš premýšľať, žeby si si s ním niečo začala.
ako to fakt rozmýšľaš nad konzumentom a dílerom drôg? keby si mala 17 tak dajme tomu, že rozmýšľaš, ale v tvojom veku.
Tak rozmyslaj co budes robit, ked ty budes s dietatm a rodicaku a on pojde do basy za drogovu trestu cinnost. Alebo co budes robit, ked nebudes mat na plienky, lebo muzicek minul posledne prachy za fet...
To nemyslíš vážne, ty ešte uvazuješ, že by si si s ním začala? No veľa šťastia, napíš nám o pár rokov.
Ideálny partner, otec detí. Určite chod do toho a čím skôr s ním maj dieťa. O problémy a dodr... život s takýmto zlatým chlapcom nebudeš mať núdzu.
Nastupil do vlaku, z ktoreho vystupi pravdepodobne (snad) až po vykone trestu. Ziadne sluby (ze prestane s jednym i druhym) pravdepodobne nedokaze dlhodobo splnit.
On sa urcite nezmeni😉
Postupne sa zmeníš a budeš brať drogy aj ty.
velmi zlaty chalan, len predava travu...ok...
nie, takyto clovek s tym neprestane pretoze je to pre neho sposob privirobenia si hoci velmi necestny a trestny. Nehovoriac o tom, ze uz ma "znamych" a ti ho zo svojho kruhu nepustia. Ani on nebude chciet. Raz sa tam zaclenis a neviem aky zlaty moze byt, drogy budu pre neho vzdy na prvom mieste.
ok, a teraz realita bez srandy: vies preco je taky "zlaty"? lebo potrebuje byt...je to maska - ten dotycny ma kontakty s ludmi, ktori su bud zavisli alebo sa odtrhaju od reality skrz drogy, lebo nie su schopni fungovat normalne...ides do toho sveta?
Už len to,že je díler, predáva a ničí životy iným,by mala byť pre teba úplná stopka. To že si ničí len ten ,zatiaľ, svoj je tiež....no načo si zbytočne komplikovať život? To je posledný chlap (a k tomu zhulený), jediný na svete? 🙄
Tak toto je snad zly vtip. Mas 12 ked takto uvažuješ? Nie nezmení, a ak tak k horšiemu. A kvoli tebe uz vobec nie, chlapi sa nemenia. Menia sa len zeny lebo mame v sebe vlastnosť vynosenia a porodenia. Chlap taku vlastnosť nema cize je ako biologicky tvor neprispôsobivý a nikdy sa nezmení. Nikdy. Mozes sa aj na hlavu postaviť a odrážať ušami. Vsak zistíš sama.
Tvoj styl pisania je v tvojich temach naozaj podobny. Ale dobre to vymyslas 😂
"Sa mi priznal že predáva drogy(trávu) a problém ma aj s užívaním
Ináč ide o veľmi zlatého chalana."
Je vela ludi ktory tajne fajcia marihuanu hoci je to trestne, ale zacinat si s clovekom ktory je aj dealer za co uz hrozi trest vazenia a tvrdit, ze inak je to zlaty chalan, tam uz by som vazne uvazoval nad tvojimi myslienkovymi pochodmi a ci mas naozaj 26 pretoze toto mi pride ako troll post.
Za druhe, dealer bude nadalej dealerom pokial zostane v anonymite a ten tvoj zrejme v "odbore" dlho nezotrva ak takuto informaciu vesia zenam ktore sa mu pacia na nos.
Tu sa niekto zrejme nudi......fake post.
moja botaska má viacej rozumu ako ty
zlatý chalan, len užíva a predáva drogy - ty fakt nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku!
On sa zmeni 😍🙂😳
Zo zavislosti sa malokedy uplne vymanis, ked aj, najdes si ine nahrady. Aby na teba neskusal len tvoje tahy a skoncis este vacsia troska nez on
@vojtovicka ale až po deťoch, aspoň troch 😂
@autorka máš 26. Keby si mala 15, tak tu mavneme vsetci rukou, lebo ved predsa mlada/naivna/nech sa popali. Ale v tvojom veku už ozaj nieje priestor na takéto somariny. Zachvilu máš 30, sním bud len zabiješ drahocenný čas, alebo skončíš s tromi usoplenymi deťmi na krku ako sociálny prípad, lebo on ma už teraz nasliapnute na kriminál... Naco.. Nacooooo🤌🤷
Toto nemozes mysliet vazne tuto temu.
Nieee, nic s nim nezacinaj, je zlaty pokial nie je zdrogovany abo kym ho niekto nepriskrti
Kokos, na tomto fóre iné odpovede nedostaneš 😂 tráva je droga, súhlasím. Ale škatulkovať ľudí podľa trávy sa nedá… nie je to tvrdá droga. Byť s ním môže a nemusí byť chyba. Určite to nie je riskantnejšie, ako byť s niekým kto pašuje benzín, cigarety, vyrába konské salámy a podobne. Ale riskantné to je. Urob to rozhodnutie sama a nenechávaj ho na ľudí. Buď sa zmieriš s rizikom, alebo budeš celkom oprávnene opatrná.
No aj mojej znamej dcera mala takéhoto priatela,teraz sedi v base ,dostal 9 rokov a ona ostala sama s dcérou, ťažké bolo povedať dcere ,kde je jej ocko
Za mňa pohode. Kopu mladých predávalo trávu a hulilo. To bude určite pre MK sok ale zo štatistík nejde o novinku.
Ono sa to pomaly eliminuje ako človek dospieva a približuje sa k 30ke.
Tety z modrého koníka by som na tvojom mieste nepočúval.
Pozri sa na neho bez toho ze huli a predáva trávu, ako vyzerá ako pôsobí aké má záujmy. Z toho vieš vydedukovat ako sa bude asi vyvyjat ďalej. Ak by bol jeho jediný príjem predaj trávy tak tam není dobra vyhliadka. Ale ak ma normálnu stabilnú prácu a trávu ma ako bokovku je silný predpoklad ze to do par rokov skončí z jeho vlastného rozhodnutia.
Túto niektorí poznajú trávu a dealerov len z filmov.
Áno vie skončiť zo dňa na deň, nie žiadny díler ani nikto nepôjde po ňom keď skončí. Predpokladám ze objem ktorý predáva mesačne je rádovo v desiatkach gramov co prakticky není ani množstvo kvôli ktorému by ho policajti riešili aj keby o ňom vedeli.
Áno, zmení sa. Ja som si tiež vravela, že len tráva, plus "každý" okolo mňa fajčil. Robotu mal nadpriemernú, aj plat. Aj hlavu.
Zmenil sa. Ostal závislý na tvrdých drogách, to už som bola zaň vydatá a mala deti. Zmenil sa, veru... už je skoro bezdomovec a bude môj kríž asi až do smrti, aj keď je už exmanžel. Ale tie decká trpia tým, akého majú otca.
A aj veľa, veľmi veľa ľudí z tej partie sa zmenilo. Tiež podobným smerom. Nie všetci, samozrejme, niektorí aj tým opačným. Ale už by som neriskovala. 🙂
Máte 26r, teraz je to pre teba CHALAN, čo fajčí trávu. Bude pre teba ok, keď to bude manžel a otec tvojich detí, čo fajčí trávu? Nešla by som do toho, aj keď mi takéto veci vo všeobecnosti nevadia, mimo blízkych 🙂