Zvláštna náhoda

27. dec 2024

Ahojte, v téme nežiadam ani tak radu, len sa vyhovoriť z nepríjemných pocitov. Pred 2 rokmi som sa dozvedela, že zomrel môj bývalý vo veku 43 rokov na infarkt a dnes druhý bývalý vo veku 40 rokov tragicky. Uz by som bola vdova. Nie som poverciva ale je to zvláštne. Verim, ze moj manžel bude dlhé roky v zdraví a stasti žiť. Čo by ste si o tom mysleli? Blbá náhoda?

pribinak
27. dec 2024

Nepíše príčinu ich smrti. Čo je zo tragicky? Autonehoda? Zavraždili ho?
Infarkt? Bol športovec? Kardiak?

andaluzia12
27. dec 2024

Poznám babu, nebola vydatá, ale prvý partner jej zomrel pri autonehode, druhý na covid.. baba ma cca 35, ti chalani mali tiež podobný vek …. Náhoda?

marianarem
27. dec 2024

Ano nahoda a keby boli s tebou ostali, bolo by vsetko inac, mozno by zili ovela dlhsie, mozno este kratsie, to sa uz nikdy nezisti.

zuzanita1609
27. dec 2024

Hm,rozmýšľala by som myslieť na poistenie 🤭 (ironick). Ale ak je to ozaj fakt,tak sa ospravedlňujem za moju nemiestnu poznámku 😊.

isis234
27. dec 2024

Náhody neexistujú. Všetko sa deje pre nejakú príčinu.

ahhola
27. dec 2024

Nebola by si vdova, pretoze by neboli tam, kde boli, ked ich zastihla smrt. Zili by iny zivot, inde, ten z IM by ho mozno dostal neskor, alebo skor, ked by si ho viac jedovala.😅.. Pri tej nehode je mozne, ze to bola samovrazda, povedal jeden policajny psycholog, ze to tak byva, ale kvoli pribuznym to nerozmazavaju, napr. Auto omotane okolo stromu... 🌳

autor
27. dec 2024

@pribinak Prvý infarkt, neviem, či mal problémy so srdcom. Druhý spáchal vraj samovraždu.

autor
28. dec 2024

@ahhola Ten, čo spáchal samovraždu to vraj urobil kvôli žene, keď ho opustila. Neviem, čo je na tom pravdy. Nebola som s ním už dlho v kontakte. Len mi to známi povedali. Bol vojak, na misii to zvládol. Toto by som od neho nečakala.

mojemenonikto
28. dec 2024

Buď rada, že si už nebola s nimi 😉 A ver tomu, že tvoj súčasný manžel bude mať ešte dlhý a skvelý život, ktorý si budete spolu dlho užívať 👍

kittykat22
28. dec 2024

lebo byt vojakom niekde na misiach je taky fajn job. Hotova pohoda jahoda, odkial sa vracia vojak vyzenovany ako thajsky mnich 🙄

ukgirls
28. dec 2024

ze si uz vo veku kedy si treba davat pozor ... hold po istom prekroceni vejovej hranice sa nas pocet znamych zacina rapidne znizovat

autor
28. dec 2024

@ukgirls mám 40 ale je to ozaj nepríjemné vidieť odchádzať rovesníkov

autor
28. dec 2024

@kittykat22 Myslela som to tak, že vojaci robia psychotesty, on bol taká kľudná povaha. Nečakala by som, že spácha samovraždu.

mamina7070
28. dec 2024

a si vydata?

mojemenonikto
28. dec 2024

Nemaj ilúzie o psychotestoch. Samovraha častokrát neodhalia ani klinickí psychiatri, ku ktorým taký človek chodí na pravidelné prehliadky. Nikto nevidí do hĺbky duše druhého človeka. Každý z nás si tam svojich démonov pestuje sám a niekedy to bohužiaľ skončí takto tragicky. Smrť je súčasťou života a postupne ako žijeme strácame nielen kamarátov, ale bohužiaľ aj veľmi blízke osoby.

marianarem
28. dec 2024

Psychotesty robil asi pri vstupe, misia s nim mohla velmi zamavat, mohol to byt uz iny clovek nez ten, ktoreho si poznala.

janickacrazy
28. dec 2024

Kľudná povaha nemá nič spoločné so samovraždou, práveže tí nervaci sa vyzuria, dajú emócie von a sú v pohode potom. Ti kludni a často nenápadní ľudia sa trápia vo vnútri a niekedy spáchajú aj samovraždu a všetci sa čudujú prečo. Na misii mohol zažiť také veci, ktoré ho psychicky úplne položili.

autor
28. dec 2024

@mamina7070 áno, už 15 rokov, mám dve deti

autor
28. dec 2024

@kittykat22
@marianarem
@janickacrazy na misií bol pred pár rokmi na Cypre, kde sa nebojuje. Takže myslím, že to s jeho samovraždou nesúviselo. Aj môj manžel je vojak, viem, aká je to náročná práca.

ahhola
28. dec 2024

13.19.
To.sa hovori, ze uz sa rube v nasom lese, napr. Les 1968tnikov🤔

ahhola
28. dec 2024

13.21
Psychotesty negarantuju nic, len otestuju adepta v aktualnej zivotnej etape, mozno vestkyna Teodora😅

heln
29. dec 2024

psychika je nevyspytatelna, to je ako ten cesky psycholog co tento rok spachal samovrazdu, tiez by som povedala, ze taky clovek ju nemoze spachat, lebo dobre pozna psychiku a vie ako odvratit zle myslienky....
mohla to byt skratova samovrazda, nad tou clovek neuvazuje dopredu, neplanuje ju, nastane po nejakej udalosti, ked clovek nevidi ine vychodisko.

heln
29. dec 2024

tuto situaciu beriem ako nahodu s velmi nizkou pravdepodobnostou.

aurora33
29. dec 2024

Si poverčivá

janickacrazy
29. dec 2024

@heln ktorý to bol?

autor
5. jan 2025

@heln a vieš čo je ešte zvláštne? Že môj bývalý mal rovnaký dátum narodenia ako môj manžel.