Dobrý večer
Poprosím vás ako to vidíte vy?
S jedným chalanom sme si písali nonstop celé dni
Písal mi ze ma má rád mali sme ísť aj von
Ale včera z ničoho nič zrušil kontakt prestal odpisovať, písať nič nulový kontakt
Ako to mam chápať?
@bazarik2021_ Možno si našiel iný objekt. Prepáč ale môže to tak byť.
mozno ma jeden den iny program ako vypisovat si 🙂 vydrz a uvidis
@janka_23 nie nie 😄 Jakub
@bazarik2021_ skus vydržať a uvidíš ci sa ozve alebo nie. Hlavne mu nevypisuj
@bazarik2021_ mozno mu na to prisla manzelka
Stava sa to casto na socialnych sietach, netreba sa na to viazat, hlavne ak ste sa napr este ani nevideli
Možnože zomrel
@bazarik2021_ normalne, nasiel druhy objekt. Neboj nic, takych este bude na mraky 😅
To je tzv. ghosting. Nenapise na rovinu ze vies co, nechcem si s tebou pisat, ale hra mrtveho chrobaka. Kasli na neho.
Ak to bolo len pisanie, proste ho to mozno preslo alebo si tym len tak kratil cas, tazko povedat, no ak sa nebude ozyvat, tak podla mna vies, ze bude lepsie na neho proste zabudnut
@leangela večer mi teda napísal ze si myslel ze niekoho už mám ale mam pocit ze proste sa mňa iba vykaslal a chce to ukecať 🤣🤣
@brembo No jak to čítam, tak na pokračovanie som aj ja zvedavá. Ale teda neraz som sa aj ja stretla s takým prerušením z ničoho nič, ale to z ničoho nič som len ja tak vnímala, on v tom videl niečo iné, mal svoje dôvody vraj.
@brembo rozhodla som sa ze ho budem mat u riti ako on mňa
Lebo prestal mi písať dobre ráno a dobru noc ako zvyčajne
Napíše mi doobeda pár správ áno pracuje ale to pracoval aj predtým ale naša konverzácia sa razom zmenila na obmedzený kontakt
Napísala som mu ze ci už nechce byť v kontakte a on mi odpísal ze chce
Ale písal mi ze v práci ma tri kolegine a jedného kolegu
Mám pocit že sa do jednej z tích báb zamiloval
🤷♀️ Neviem ako to je ale radšej to nechám plávať
@danajahotkova môže to byť všelijak možno zle obdobie ale pocity ženu nikdy neklamú milým sa?
@bazarik2021_ Tak mňa nezvyknú klamať. Mne v takom prípade pomohlo uvedomiť si svoju hodnotu. Nebyť tu zakaždým keď si zmyslí. Keď zrazu sa ozve, chce sa stretnúť alebo niečo. A vtedy sa ukáže, čo ďalej.
@brembo ďakujem 😇😇 aj mňa to mrzí lebo sme si dobre rozumeli ale život ide ďalej
Trápiť sa pre chlapa je zbytočné
@brembo dúfam, že teraz jej neponúkneš samého seba 🤣🤣
@karolinakr to je chlap 😄 doteraz som bola v tom ze je to žena 🤫😬