Zradil ma kamarát

12. aug 2024

Ahojte, mám kamaráta, veľmi dobrého, sme v denno dennom kontakte, veľmi som mu pomohla za posledný rok, ked mal problémy. Vela ludí sa od neho odklonilo. máme jedného bývalého "kamaráta" , ktorý mi poslednú dobu robí zo života peklo. Dospelo to tam, ze som z neho zacala mat psychické problémy, nechuť do zivota, (poste až alergiu) v sobotu som celú prerevala, kamoš ma bol ukludnovat, lebo to co sa deje uz vdaka hentej osobe uz nema obdoby. Tento nas spolocny byvaly kamos sa na môjho dobreho kamarata vykaslal, ked bolo najhorsie (podrobnosti uvadzat nechcem). Vcera siel kamos na pivo s inym kamaratom (mala som tusaka neviem preco), ze sa k nim pridá aj ten hajzel co mi robi problemy. Pisem kamosovi, ze henten sa tam urcite zastavi. Na to mi napisal, ze ak príde, on sa zoberie a ide okamzite prec. No a potom vidim na fb spolocne fotecky ako su za jednym stolom a popijaju. Velmi ma to sklamalo... povazujem to za podraz. On sa mi potom aj snazil dovolat, alebo napisat, iba som mu napisala, to co sem, ze to beriem ako podraz. Najskor sa urazil aj on, vecer mi napisal, ze som mala asi pravdu, ze sa mal zobrat a odist a nesediet tam s nim... neviem co mam robit. mam v sebe neskutocny hnev, normalne som kvoli tym nervom v noci nespala....

michaela789
12. aug 2024

Koľko máš rokov? 🙈

autor
12. aug 2024

35

maca1984
12. aug 2024

Keby si mala o 20 menej, ešte by som to pochopila. Ale v tomto veku ? Veď kamarát je svojprávny, sám sa rozhodol s kým bude tráviť čas. Tak nechaj rozhodovanie o voľnom čase, živote na ňom. A nerob drámu.

petulda333
12. aug 2024

Ja ti neviem. Tvoja reakcia nie je v poriadku. Fajn,ostal tam,aj ked ti ten chlap ublizuje. No on tam mohol ostat kvoli tomu dalsiemu kamosovi. A citit taky hnev na neho?! Co ja viem.

kukuk29
12. aug 2024

A nemáš dosť svojich problémov v živote ? Nech si to vyriešia mládenci medzi sebou a ty si ži svoj život.....kašli z vysoka na nich...🤷🤷😉

veronikaszabova
12. aug 2024

Fakt 35??

autor
12. aug 2024

@maca1984 veď rozhodutie som nechala na neho. Ale veľmi ma jeho rozhodnutie mrzí. Keďže rok dozadu, keď bol kamoš na dne, henten sa na neho vykašľal. Pomáhali mu iní kamaráti, vrátane mňa. Preto ma to mrzí.

alica1706
12. aug 2024

Môže byť aj horšie, toto sú hlúposti.
Ja som sa rozišla s otcom môjho dieťaťa. Cely čas po rozchode ma sledoval čo robim kam chodím , nemohla som ist s nikým ( s chlapom) ani na kavu , musela som stále brať ohľady naňho. Aby sme vychadzali dobre kvôli malému. Mala som dve najbližšie kamarátky v tom čase. O všetkom čo mi robil vedeli , stretávali sme sa aj s deťmi , chodili k nám domov. a OBIDVE S NÍM CELÝ ČAS SPÁVALI.
A zomňa spravili úplnú trúbku😄👍🏼

luccija
12. aug 2024

Ako ti môže kamarát robiť zo života peklo ohovára?stojí ti pod oknom?
Veď ho vyškrtni zo života a ideš ďalej.Chlapi to neprezivaju ako ženy.Trocha si hysterická revat celý deň, nespat celu noc.Zi pre seba nie pre kamošov čo kamoši nie su

autor
12. aug 2024

@luccija mňa to prejde. dnes je to uz v poriadku. Ale naozaj ma to dostalo. A áno, ohovára ma, robí mi zo života peklo v pravom zmysle slova.

autor
12. aug 2024

@alica1706 tak toto je hrozné :( je mi ich ľúto. Aspoň si sa ich zbavila, možno ma čiastočne chápeš :(, aj keď to zďaleka neni take hrozné oproti tebe

alica1706
12. aug 2024

Jasne ! Berem to tak, že “smeti sa vyniesli samé” 😄

0silvia0
12. aug 2024

Kazdy clovek je svojpravny a zodpovedny sam za seba. Ved to je super ze tvoj kamos nezivi nenavist voci byvalemu podrazakovi, ze jedno hovori, ine kona je druha vec, aj takito su ludia.
A co mas robit? Nic, je to jeho vec s kym sa bavi a stretava.

0silvia0
12. aug 2024

@alica1706 pane boze, to co si mala akeho alfa samca🫣co po nom zeny saleli. Dufam, ze sa ti zivot vratil do normalu.

markusrasford
12. aug 2024

@autorka ako ti robí zo života peklo? Ako sa dostávajú k tebe informácie ze sa o teba bývali kamarát zaujíma?

biba_18
12. aug 2024

@alica1706 fuuuch, to chce mať silný žalúdok ...

maca1984
12. aug 2024

@alica1706 Panebože 🙈 tak tu naozaj doslova platí to o tých smetiach.

alica1706
12. aug 2024

@0silvia0 práveže úplne priemerný chlap😄 alfasamca by som nechcela lebo presne by som takéto veci čakala od nejakého alfasamca.
@biba_18 akože oni museli mať silný žalúdok? Nie to s tým sa musíš narodiť že si špina bezcharakterná 😁 ja som musela mať silný žalúdok aby som sa z nich nedovracala.
@maca1984 ale jedna sa ešte pokúšala o záchranu , napisala mi asi mesiac po tom ako som to zistila , že či sa naňu hnevám🤣

viestta
12. aug 2024

Autorka, kamarat sa sam rozhodne s kym sa bude kamaratit a s kym nie. To nie je tvoja kapusta aby si sa do toho miesala. Aj keby to bol manzel, tak by sa mohol sam rozhodovat s kym sa bude kamaratit, nie to este kamarat. Ked ostal s clovekom, ktory mu ublizil je to jeho volba a ty ju mas akceptovat a nevyvadzat ako male decko. Predpokladam, ze vsetci zainteresovani su dospeli a preto o sebe rozhoduju sami.

autor
12. aug 2024

@viestta ale ja súhlasím, tráviť čas si môže každý s kým chce. Ale na druhej strane, aj ja môžem na rôzne podnety reagovať ako ja chcem. A veľmi sa ma to dotklo, možno preto, keby to bolo opačne tak ja tam s ním z pricípu nevysedávam. Ale zarazila ma jedna vec. Sám mi napísal, že keď tam henten príde, okamžite odchádza. toto mi načo písal, mohol si to odpustiť...

biba_18
12. aug 2024

@alica1706 tie "kamošky" som myslela ... kks, toto neviem či by som predýchala...

viestta
12. aug 2024

Autorka, vsak sa ho spytaj preco neodisiel, ked ta to tak ondie? Mozno ti povie dovod, mozno sa dozvies, ze ta do toho nic.

autor
12. aug 2024

@viestta pýtala som sa, povedal mi ze spravil chybu, ze ani nevie preco tam ostal ked nebol v príjemnej spolocnosti. Co uz. mna to prejde, len ma to naozaj včera strasne vytocilo, ked vecer pred tým zamnou kamarát dosiel, lebo som bola v zlom stave, kedze útoky od bývalého kamaráta sa vystupnovali.

petulda333
12. aug 2024

Uvedom si,ze tam siel s niekym inym. Ten dotycny mu mozno vadil,ale kvoli kamosovi neodisiel. Ty by si odisla,ale my zeny to vnimame inak,nez muzi.

autor
12. aug 2024

@petulda333 ten dotyčný s ktorým tam šiel, vedel, že kamarát nemusí hentoho ďalšieho, napriek tomu ho tam zavolal. nebolo to náhodné. O to viac by som možno ešte bola vytočná už na oboch. Toto sa nerobí

viestta
12. aug 2024

Co sa nerobi? To, ze tebe niekto ubizil neznamena, ze uz sa s nim nikto z tvojich znamych, rodiny a kamaratov nikdy nemoze stretnut. Podla mna robis z komara somara. Ty rozhodujes iba a len o tom s kym sa budes stretavat ty. Vsetci ostatni to maju rovnako a tebe ostane len akceptovat ich rozhodnutie. Alebo aj neakceptovat, ale za chvil nebudes mat ziadnych kamaratov, lebo si ich sama odplasis svojim spravanim. Keby mne niekto urobil to co ty tu stvaras, tak ta vylucim zo svojho zivota. Pretoze takych ludi do zivota nepotrebujem. Sama rozhodnem s kym sa budem bavit a s kym nie. A s tebou by som sa uz nebavila.

markusrasford
12. aug 2024

@viestta veľmi pekne píšeš a múdro, nerob si "starosti' toto je ďalšia vymyslená téma

autor
12. aug 2024

@viestta ok, tvoj názor, dakujem ti za tvoj pohlad

alickapusinka
12. aug 2024

neverim že máš 35 rokov takto sa 35 ročna nechova ja som si myslela že 14/15 rokov.TY nemáš čo rozhodovať kto s kým pôjde von kto sa s kým stretne.