seriozna zoznamka prosim odporucte dakujem
Seriózne si budeš musieť spoznať toho človeka sama, neexistuje kuriér ani web kde ti doručia manžela snov.
Seriózna neexistuje, na každej sú tí istí ľudia 🤣
ale skús amor.sk
Kamoška si nasla v poho partnera na pokeci...
@lubossi to asi bolo hodne davno 🙂 teraz je pokec plny "podivinov", uz sa tam len obcas prihlasim koli kamosom a kamoskam, ked si mam chut prehodit slovo, ze co ma kto nove, ale inak je to uplne nepouzitelne na akekolvek spoznavanie a vsetci mame rovnaky nazor (sa pozname 10 a viac rokov z pokecu).
@sbear nepoznam inu solidnu online platformu, moja ex bola tiez z pokecu pred 14timi rokmi 😁 a pred nou tiez som tam spoznal aj seriozne baby, ale to este fungovala ta klasicka stranka zoznamka.sk, kde boli r7briky on hladaju, ona hlada jeho, hladaju niekoho, atd ... a dalo si pozriet inzerat, pripadne aj profil a potomnsinpisat mail, alebo cez pokec si pochatovat a takmspoznat protistranu. Ziadna nezmyselna AI tam nevyberala za mna, ze kto sa mi ma pacit a podobne... Terajsia doba je v tomto uplne trafena. Nikto sa riadne neprizna k zalubam, detom, fajceniu, prqci, skole, atd... a potom to kazda stranka generuje uplne nahodne spojenia a este sj za to nechavajunplatit. Smutna doba je.
@egonsk no na pokeci sa dalo volakedy riadne kecat, ale tak v tom veku bolo kopec slobodnych, dalo sa fakt len nezavazne stretnut. Ludia boli mlady, bez zavazkov. No neviem v 40+, na ludoch sa da najst kopec chyb. Osobne si myslim, ze dobry chlap sa len tak nerozvedie, ked tam boli este aj deti. Fakt pred 20 rokmi tam bola sanca 30% najst fajn chlapa, ktory sadol podla xy poziadaviek zeny.. Teraz tak sanca 0,05%. Ked pozeram celebrity Slovenske, Ceske a aj zahranicne... tak noo, ziadna vyhra ani pre ne teda. Mozno by to chcelo skorej nejaky sebarozvojovy online kurz najpr absolvovat.
@sbear V 40+ sa samozrejme da najst na kazdom nieco, nikto nie je bez chyby. To sa da v kazdom veku. Podla mna treba mat nejaku ucelenu predstavu, ako by mal vyzerat moj vztah v kazdodennom zivote. Priznat si pred sebou a uprimne, ci do niecoho takeho este znovu chcem ist. Ci mam aj nejaku realnu chut, silu a ochotu pracovat v nejakom vztahu na konsenze, alebo som po tych rokoch este ako tak schopny v rozumnej miery robit kompromisy, ktore by neboli prilis bolestive pre jednu, ci druhu stranu. Starsi a vyzretejsi so skusenostami z minulych vztahov - ti "poznaceni" poznaju svoje hranice a cenu, ktoru museli zaplatit za tieto skusenosti. vedia si 2x dobre zhodnotit, ci im nejaky dalsi vztah za to vsetko stoji. Cim je clovek starsi a funguje "single", tym menej je mozno ochotny sa prisposobovat, menit svoje navyky, zonu komfortu, byvanie, volny cas. Jedna vec je "obcasna potreba" partnera, druha vec je kazdodenny zivot s nim v jednej domacnosti - so vsetkym, co k tomu patri, s tym dobrym aj zlym.
@earlgrey tiez by som sa radsej mimo zoznamky. Ale to asi nie je ani mozne v 40+. Cerstvo rozideni/rozvedeni sa rychlo spakuju a idu prec od svojej zeny. A kde ich budem nahanat... Pytat sa ich ex? Pritom viem, ze suseda moc vymyslala, fajn chlap, pustila si ho prec zbytocne. No vobec ziadna sanca ho zbalit. Poznam 2 takych. Taky su asi najlepsi, ale to treba mat naozaj velke stastie a nervy, este kym sa s byvalou natahuju o deti a majetok.
znama rozvedena si nasla par mesiacov na pokeci muza. normalneho (vraj) a to iste jedna single spoluziacka tiez velmi nedavno. Podla mna ta zoznamka a dopohody kanaly sluzia okrem ineho aj normalnym ludom - tzv druha vlna, pre ludi 30+ kde krachuju manzelstva a ludia si opet niekoho hladaju. Len teda je to zrut casu, co si budeme hovorit. Napisat zaujimavy profil, citat ine zaujimave profily a potom este natrafit na toho spravneho.. otazka tyzdna mesiaca alebo roku
@earlgrey ja som zacala mat aj problemy so sankou. Ani si neviem predstavit uz intimitu. Fyzicky uz ani zdaleka nie som plne funkcna. Teraz koli kolenu, sanke, zubom, tak o minimalne 5 rokov starsieho jedine. Hoci mladsi ma ovela viacej pritahuju vo vsetkych smeroch, ale nedala by som to energicky uz.
@earlgrey zatial som pozerala len nazivo, susedov a v praci. Do 35 rokov je clovek este mlady, prisposobivy, bezdetny, este rozmysla o zalozeni si rodiny. Po 40+ nejaky zaostali si ponachadzaju mladsie a zalozia si rodinu. Ale veru taky vhodny ku mne, rozvedeni s detmi, fajn chlapik, co mal zenu hysterku vacsiu ako ja... Aby som sa nemusela extra hanbit... a aby ten vztah bol fajn... Selekcia asi taka, ze 0 na vyber 🙂
@sbear Nepozeraj po susedoch a hlavne nie po tých, ktorí sú čerstvo rozvedení. To nie je veľmi dobre. Skús knižnice, alebo cez koníčky - napr. byciklovanie, turistika..ak máš fb, tak je veľa skupín, kde sa ľudia zhromažďujú práve kvôli koníčkom, možno aj tak bude nejaký muž, ktorý hľadá to isté, čo ty 😉
@earlgrey na internete je plateny kurz, dost drahy, ako pritiahnut spravneho partnera. Robi to fajn manzelsky par. No ak budem uplne v krize, ze niekoho chcem, asi si zaplatim ten kurz. Len akurat som 2 mesiace vyplakavala, ze nemam peniaze zobrat syna k moru na dovolenku. Tak neviem, ci ten kurz si fakt zaplatim.
@earlgrey tiež som v takej skupinke ohľadne turistiky a veľa ľudí si tam nájde parťáka, takže, keby som hľadala 40plus tak cez hobby.A, keď nie aspoň by som športovala a spoznávala nových ludi🤪kamarátka si našla v partner na úrovni a ešte je nejaká kresťanská zoznamka neviem nazov
@luccija Bola som na tej kresťanskej zoznamke (aj keď kresťan nie som - paradox) a ver mi, väčšina mužov tiež nepraktizuje kresťanstvo a boli tam presne preto, ako ja 😁 lebo ostatné zoznamky boli na 💩. A zase som podľa fotiek videla, že tam boli aj muži, ktorí sú aj na pokeci, aj na badoo, aj na tinderi 😁 Skúšajú všade, čo netvrdím, že je zlé, ale pre mňa bolo, keďže tým mužom išlo primárne o sex. A áno - tie skupiny napr. na turistiku sú super a hlavne preto, lebo by bol spoločný koníček.
@mama4444 taka uz par rokov neexistuje.