Zoznamka pre ženy a mužov

mama4444
17. aug 2024

seriozna zoznamka prosim odporucte dakujem

egonsk
17. aug 2024

@mama4444 taka uz par rokov neexistuje.

axve
17. aug 2024

@mama4444 myslim ze badoo je fajn, nasiel som si tam partnerku

personality
17. aug 2024

Seriózne si budeš musieť spoznať toho človeka sama, neexistuje kuriér ani web kde ti doručia manžela snov.

earlgrey
17. aug 2024

Seriózna neexistuje, na každej sú tí istí ľudia 🤣
ale skús amor.sk

lubossi
17. aug 2024

Kamoška si nasla v poho partnera na pokeci...

bubka23
17. aug 2024

@lubossi my tiež tak isto

egonsk
17. aug 2024

@lubossi to asi bolo hodne davno 🙂 teraz je pokec plny "podivinov", uz sa tam len obcas prihlasim koli kamosom a kamoskam, ked si mam chut prehodit slovo, ze co ma kto nove, ale inak je to uplne nepouzitelne na akekolvek spoznavanie a vsetci mame rovnaky nazor (sa pozname 10 a viac rokov z pokecu).

sbear
Včera o 14:43

@egonsk tiez som volakedy hladala muza snov cez pokec. Pred 20 rokmi sa tam dalo postretavat kopec chlapov. Aj som si nasla, bohuzial koli mojej neschopnosti sme sa po 5 rokoch rozisli. Teraz som 10 rokov single. Nemam chut chatovat od rana do vecera. Pokec neodporucate teda?

sbear
Včera o 14:45

@earlgrey ked su na kazdej ty isty, tak staci potom jedna neplatena nie? Alebo sa na to vysrat a zit dalsich 10 rokov uplne single? Ou shit.

egonsk
Včera o 14:48

@sbear nepoznam inu solidnu online platformu, moja ex bola tiez z pokecu pred 14timi rokmi 😁 a pred nou tiez som tam spoznal aj seriozne baby, ale to este fungovala ta klasicka stranka zoznamka.sk, kde boli r7briky on hladaju, ona hlada jeho, hladaju niekoho, atd ... a dalo si pozriet inzerat, pripadne aj profil a potomnsinpisat mail, alebo cez pokec si pochatovat a takmspoznat protistranu. Ziadna nezmyselna AI tam nevyberala za mna, ze kto sa mi ma pacit a podobne... Terajsia doba je v tomto uplne trafena. Nikto sa riadne neprizna k zalubam, detom, fajceniu, prqci, skole, atd... a potom to kazda stranka generuje uplne nahodne spojenia a este sj za to nechavajunplatit. Smutna doba je.

sbear
Včera o 14:58

@egonsk no na pokeci sa dalo volakedy riadne kecat, ale tak v tom veku bolo kopec slobodnych, dalo sa fakt len nezavazne stretnut. Ludia boli mlady, bez zavazkov. No neviem v 40+, na ludoch sa da najst kopec chyb. Osobne si myslim, ze dobry chlap sa len tak nerozvedie, ked tam boli este aj deti. Fakt pred 20 rokmi tam bola sanca 30% najst fajn chlapa, ktory sadol podla xy poziadaviek zeny.. Teraz tak sanca 0,05%. Ked pozeram celebrity Slovenske, Ceske a aj zahranicne... tak noo, ziadna vyhra ani pre ne teda. Mozno by to chcelo skorej nejaky sebarozvojovy online kurz najpr absolvovat.

3tato
Včera o 15:30

@sbear V 40+ sa samozrejme da najst na kazdom nieco, nikto nie je bez chyby. To sa da v kazdom veku. Podla mna treba mat nejaku ucelenu predstavu, ako by mal vyzerat moj vztah v kazdodennom zivote. Priznat si pred sebou a uprimne, ci do niecoho takeho este znovu chcem ist. Ci mam aj nejaku realnu chut, silu a ochotu pracovat v nejakom vztahu na konsenze, alebo som po tych rokoch este ako tak schopny v rozumnej miery robit kompromisy, ktore by neboli prilis bolestive pre jednu, ci druhu stranu. Starsi a vyzretejsi so skusenostami z minulych vztahov - ti "poznaceni" poznaju svoje hranice a cenu, ktoru museli zaplatit za tieto skusenosti. vedia si 2x dobre zhodnotit, ci im nejaky dalsi vztah za to vsetko stoji. Cim je clovek starsi a funguje "single", tym menej je mozno ochotny sa prisposobovat, menit svoje navyky, zonu komfortu, byvanie, volny cas. Jedna vec je "obcasna potreba" partnera, druha vec je kazdodenny zivot s nim v jednej domacnosti - so vsetkym, co k tomu patri, s tym dobrym aj zlym.

earlgrey
Včera o 15:38

@sbear No ja neviem, ja som to vzdala už veľmi dávno. Radšej budem sama momentálne...a keď mám niekoho stretnúť, tak mimo zoznamky 😁

sbear
Včera o 16:19

@earlgrey tiez by som sa radsej mimo zoznamky. Ale to asi nie je ani mozne v 40+. Cerstvo rozideni/rozvedeni sa rychlo spakuju a idu prec od svojej zeny. A kde ich budem nahanat... Pytat sa ich ex? Pritom viem, ze suseda moc vymyslala, fajn chlap, pustila si ho prec zbytocne. No vobec ziadna sanca ho zbalit. Poznam 2 takych. Taky su asi najlepsi, ale to treba mat naozaj velke stastie a nervy, este kym sa s byvalou natahuju o deti a majetok.

lubossi
Včera o 16:25

znama rozvedena si nasla par mesiacov na pokeci muza. normalneho (vraj) a to iste jedna single spoluziacka tiez velmi nedavno. Podla mna ta zoznamka a dopohody kanaly sluzia okrem ineho aj normalnym ludom - tzv druha vlna, pre ludi 30+ kde krachuju manzelstva a ludia si opet niekoho hladaju. Len teda je to zrut casu, co si budeme hovorit. Napisat zaujimavy profil, citat ine zaujimave profily a potom este natrafit na toho spravneho.. otazka tyzdna mesiaca alebo roku

sbear
Včera o 16:25

@earlgrey ja som zacala mat aj problemy so sankou. Ani si neviem predstavit uz intimitu. Fyzicky uz ani zdaleka nie som plne funkcna. Teraz koli kolenu, sanke, zubom, tak o minimalne 5 rokov starsieho jedine. Hoci mladsi ma ovela viacej pritahuju vo vsetkych smeroch, ale nedala by som to energicky uz.

earlgrey
Včera o 16:30

@lubossi No ja práve z kategórie 40+ som na pokeci natrafila na samých divných mužov 🤣

sbear
Včera o 16:30

@lubossi aj viacej rokov u mna. No skusim pokec. 30+ to mi pride este kopa moznosti. Ale 40+...

earlgrey
Včera o 16:31

@sbear S tým sa netráp, ak máš niekoho spoznať a má ťa mať rád, tak ťa bude mať rád takú, aká si. Treba veriť

earlgrey
Včera o 16:34

@sbear Skús amor.sk .. pre ženy zadarmo a muži musia platiť...nájdu sa tam aj normálni muži, ktorí túžia po láske. Len treba selektovať.

sbear
Včera o 16:36

@earlgrey zatial som pozerala len nazivo, susedov a v praci. Do 35 rokov je clovek este mlady, prisposobivy, bezdetny, este rozmysla o zalozeni si rodiny. Po 40+ nejaky zaostali si ponachadzaju mladsie a zalozia si rodinu. Ale veru taky vhodny ku mne, rozvedeni s detmi, fajn chlapik, co mal zenu hysterku vacsiu ako ja... Aby som sa nemusela extra hanbit... a aby ten vztah bol fajn... Selekcia asi taka, ze 0 na vyber 🙂

earlgrey
Včera o 16:39

@sbear Nepozeraj po susedoch a hlavne nie po tých, ktorí sú čerstvo rozvedení. To nie je veľmi dobre. Skús knižnice, alebo cez koníčky - napr. byciklovanie, turistika..ak máš fb, tak je veľa skupín, kde sa ľudia zhromažďujú práve kvôli koníčkom, možno aj tak bude nejaký muž, ktorý hľadá to isté, čo ty 😉

sbear
Včera o 16:39

@earlgrey na internete je plateny kurz, dost drahy, ako pritiahnut spravneho partnera. Robi to fajn manzelsky par. No ak budem uplne v krize, ze niekoho chcem, asi si zaplatim ten kurz. Len akurat som 2 mesiace vyplakavala, ze nemam peniaze zobrat syna k moru na dovolenku. Tak neviem, ci ten kurz si fakt zaplatim.

sbear
Včera o 16:44

@earlgrey chodim 1 rok na konicek meditacie, su tam muzi aj zeny. Za ten rok tam boli 2ja chlapici, ktori viditelne hladali vztah. Obaja uz asi zadani, lebo tam nechodia. To asi nie je akoze idem si kupit tovar. Musi to byt obojstranne.

sbear
Včera o 16:46

@earlgrey cize cerstvo rozvedeni ani mamahotel radsej nie? Mamahotel poznam, to nie je nic moc pre mna. Mne staci uplne moja vlastna mama.

earlgrey
Včera o 16:48

@sbear Samozrejme, že to musí byť obojstranné. A s tým plateným kurzom neviem. Poznala som muža, ktorý vraj mal nejaký kurz a tam mu vraveli na čo si má pri ženách dávať pozor..hľadal len chyby a to podstatné mu unikalo...a bol trocha psycho 🤣

earlgrey
Včera o 16:48

@sbear Čerstvo rozídení nie...to by si bola možno len záplata ...

luccija
Včera o 16:52

@earlgrey tiež som v takej skupinke ohľadne turistiky a veľa ľudí si tam nájde parťáka, takže, keby som hľadala 40plus tak cez hobby.A, keď nie aspoň by som športovala a spoznávala nových ludi🤪kamarátka si našla v partner na úrovni a ešte je nejaká kresťanská zoznamka neviem nazov

sbear
Včera o 16:55

@luccija ta turistika je v Bratislave? Tam by som mozno isla koli hladaniu... Ine hobby ma nebavi a sport uz vobec. Iba meditacia a ked tak turistika nejaka lahsia.

earlgrey
Včera o 17:09

@luccija Bola som na tej kresťanskej zoznamke (aj keď kresťan nie som - paradox) a ver mi, väčšina mužov tiež nepraktizuje kresťanstvo a boli tam presne preto, ako ja 😁 lebo ostatné zoznamky boli na 💩. A zase som podľa fotiek videla, že tam boli aj muži, ktorí sú aj na pokeci, aj na badoo, aj na tinderi 😁 Skúšajú všade, čo netvrdím, že je zlé, ale pre mňa bolo, keďže tým mužom išlo primárne o sex. A áno - tie skupiny napr. na turistiku sú super a hlavne preto, lebo by bol spoločný koníček.