Zoznamka Partner na úrovni

6. dec 2023

Ahojte,

Skusenosť s: zoznamka Partner na urovni.
Pozitivna/ negativna
Ake su poplatky?
Našli ste si tam partnera na urovni ?
Vekovo od 28- 33 ?

deedol
7. dec 2023

kamos ma dobru skusenost, ma odtial (uz) manzelku a je skvela (a ano, na urovni🙂). vekovo bol vtedy cca tak ako pises. poplatky neviem.

lelelienka
7. dec 2023

Pred rokmi som tam spoznala dnes uz manzela, netusim aku maju uroven dnes. Za mna teda super, ale samozrejme ako vsade, aj tam sa najdu aj blbci, nerobme si ikuzie. Clovek musi mat aj stastie.

letmebe8
7. dec 2023

ja mám negatívnu skúsenosť, 2 roky dozadu takto v decembri som si tam písala s jedným dotyčným zo Žiliny, aj sme sa stretli, ešte v ten večer som sa náhodou dozvedela že je zasnúbený a snúbenica tehotná 😀 samozrejme som ho s tým konfrontovala 😀 a potom som to už neskúšala, s inými zoznamkami som mala skôr skúsenosť, že ma to nebavilo, vypisovať si s niekým a potom sa stretnúť a zistiť že je debil, tak skúšať ďalej.... skôr som za stretnutie a spoznanie sa reálne, nie cez zoznamku....súčasného partnera som spoznala v práci..... posledný ex bol cez pokec 😀 a prvý ex bol sused o 3 domy ďalej 😉

domkakvet
7. dec 2023

Za mna zoznamky nie.

ailiba
7. dec 2023

Moja kamoska sa tam zoznamila s manzelom. Podla mna trena skusit.

pkgirl30
7. dec 2023

ja som po roku odtiaľ odišla, žiadna negatívna skúsenosť, skôr žiadna skúsenosť ...treba skúsiť 🙂

autor
7. dec 2023

@letmebe8 tiez som osobne za osobne stretko, ale mam home office aj keby som bola v praci kazdy ma rodinu, takze nic a ked si vyjdem von s kamoskami, nikto ma neoslovi. Kde mam hladat ? Skusam zoznamky.