Zdravím nedávno som sa zoznámil s jednou babou
A proste párkrát sme boli von a sme boli dohodnutý aj na ďalšie dni lenže prestala absolútne komunikovať a neviem vlastne čo sa stalo ze sa tak zachovala neviem co mam robiť poradíte mi ?
prestala komunikovať? bola voči tebe neuprimná, rande s tebou ju nebavilo...
nechaj jej odkaz keby náhodou si to rozmyslela...
@denno keď sa neozýva kašli na ňu, nebudeš sa predsa niekomu vnucovať..
@denno ak náhodou musela narýchlo odcestovať alebo niečo podobné , keď sa vráti nájde si odkaz - uvidíš....
robit? nic, max tak napisat, nech sa ozve, ked bude mat chut. mozno to nebrala ani ako rande a ked zistila, ze ty hej, tak sa zlakla. zial, asi nema zaujem.
a naco davat vasmu stretnutiu privlastky, rande-nerande? - nema viac zaujem.
@denno no vidis, tak aspon nemusis az tak lutovat, hned mas jednu vec, co sa ti na nej nepaci. lebo ovela jednoduchsie, ako nieco vysvetlovat, je robit mrtveho brouka. niektori ludia (na slovensku zvlast) nevedia vobec komunikovat a radsej to budu hrat do stratena a zatajovat sa, miesto sformulovania par viet. ale to tak mas so vsetkym, aj v pracovnych veciach a pod.
Nevie ako ti povedať že nemá záujem, tak ta ignoruje. Nie normálne, ale žiaľ bežne v dnešnej dobe.
Nasla niekoho, s kym ju to bavi viac.
Pokial nebolo dohodnute nic, co by bolo vopred zaplatene, tak co je na takej dohode zavazne? Nic, je to len slovny dohovor, ze niekedy niekam pojdete
Ghostla ta🙂 posun sa dalej, s takou to nema vyznam
@denno v skratke GHOSTING
ked uz sa neozvala, tak myslim, ze by ti malo byt jasne, ze to uz dalej pokracovat nebude, nehrotila by som to, nevyckavala by som zbytocne na nu 🙂
Proste si ju až tak nezaujal...
😁 koľko máš rokov? že ťa to tak trápi? Bola to posledná žena na planéte?
Ked sa neozyva, tak nic z toho nebude