Zoznámili sme sa a prestala komunikovať

denno
31. júl 2023

Zdravím nedávno som sa zoznámil s jednou babou
A proste párkrát sme boli von a sme boli dohodnutý aj na ďalšie dni lenže prestala absolútne komunikovať a neviem vlastne čo sa stalo ze sa tak zachovala neviem co mam robiť poradíte mi ?

viestta
31. júl 2023

Ked sa neozyva, tak nic z toho nebude

deti95060810
31. júl 2023

prestala komunikovať? bola voči tebe neuprimná, rande s tebou ju nebavilo...
nechaj jej odkaz keby náhodou si to rozmyslela...

denno
autor
31. júl 2023

@viestta ale par dni predtým sme sa normálne rozprávali aj všetko a nerozumiem co sa stalo práveže som si myslel ze keď je staršia tak sa bude aj tak chovať

katkaluky89
31. júl 2023

@denno keď sa neozýva kašli na ňu, nebudeš sa predsa niekomu vnucovať..

deti95060810
31. júl 2023

@denno ak náhodou musela narýchlo odcestovať alebo niečo podobné , keď sa vráti nájde si odkaz - uvidíš....

kiwi3
31. júl 2023

robit? nic, max tak napisat, nech sa ozve, ked bude mat chut. mozno to nebrala ani ako rande a ked zistila, ze ty hej, tak sa zlakla. zial, asi nema zaujem.

denno
autor
31. júl 2023

@kiwi3 práveže prvé stretnutie brala ako rande a to ja som nebral ako rande ale tak rozmýšľam ze prečo nemôže normálne odpoveď ako dospelá žena,

falbala132
31. júl 2023

a naco davat vasmu stretnutiu privlastky, rande-nerande? - nema viac zaujem.

h2
31. júl 2023

@denno Sú len tri možnosti:
A. je mŕtva
B. je v kóme
C. nemá o teba záujem a nemá dosť odvahy povedať ti to na rovinu
C je správne.

kiwi3
31. júl 2023

@denno no vidis, tak aspon nemusis az tak lutovat, hned mas jednu vec, co sa ti na nej nepaci. lebo ovela jednoduchsie, ako nieco vysvetlovat, je robit mrtveho brouka. niektori ludia (na slovensku zvlast) nevedia vobec komunikovat a radsej to budu hrat do stratena a zatajovat sa, miesto sformulovania par viet. ale to tak mas so vsetkym, aj v pracovnych veciach a pod.

hsara99
31. júl 2023

Nevie ako ti povedať že nemá záujem, tak ta ignoruje. Nie normálne, ale žiaľ bežne v dnešnej dobe.

denno
autor
31. júl 2023

@hsara99 ale tak jedna vec je všetko bolo dohodnuté a zo dňa na deň prestala komunikovať akože ma to štve ale tak nič s tým nenarobim.

vanilkovazmrzka
31. júl 2023

Nasla niekoho, s kym ju to bavi viac.

vanilkovazmrzka
31. júl 2023

Pokial nebolo dohodnute nic, co by bolo vopred zaplatene, tak co je na takej dohode zavazne? Nic, je to len slovny dohovor, ze niekedy niekam pojdete

toskanka
31. júl 2023

@denno Volá sa to ghosting. Je to otrasné, ale žiaľ v dnešnej dobre už akosi bežné. Netráp sa nad tým 🤔. Hovorí to niečo o nej, nie o tebe.

zuza265
31. júl 2023

Ghostla ta🙂 posun sa dalej, s takou to nema vyznam

elenka74
31. júl 2023

@denno Nemá odvahu ti povedať, že kámo, nepáčiš sa mi, nezaujal si ma. Je to kruté, ale taký je život, nájdeš si inú, ktorá ťa bude mať rada.

denno
autor
31. júl 2023

@zuza265 o tom ghostingu už som čítal niečo ale prvýkrát sa mi to teraz stalo .

zuza265
31. júl 2023

@denno v linku co som ti poslala to odbornicka popisuje 🙂 je to neprijemne a taki ludia podla mna naozaj nie su zreli na vztah..

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denkabemommy
31. júl 2023

@denno v skratke GHOSTING

denno
autor
31. júl 2023

@miriam11 neviem čo je s ňou

domkakvet
31. júl 2023

@denno nema uz o teba zaujem.

denno
autor
31. júl 2023

@domkakvet je to tak no ..

domcci72
31. júl 2023

ked uz sa neozvala, tak myslim, ze by ti malo byt jasne, ze to uz dalej pokracovat nebude, nehrotila by som to, nevyckavala by som zbytocne na nu 🙂

denno
autor
31. júl 2023

@domcci72 jasne nebudem sa zbytočne tým trápiť kvôli tomu .

rude_baby
31. júl 2023

Proste si ju až tak nezaujal...

denno
autor
1. aug 2023

@rude_baby tak a nakoniec ma.aj blokla aj ked uz som nic vobec nepisal ...

tanyag
1. aug 2023

😁 koľko máš rokov? že ťa to tak trápi? Bola to posledná žena na planéte?