Zoznámenie sa po 40tke

10. sep 2024

Myslíte si že je možné nájsť partnera po 40..Znovu sa zaľúbiť ešte keď som prežila už veľa zlého a sklamaní..dá sa to ešte?
Mam možnosti reálneho vzťahu avšak keď príde k tomu vôbec sa stretnúť,tak neviem ci sa mi nechce alebo je to podvedome odmietanie už partnera..ale zrusim stretnutie potom,komunikaciu..Proste nemám silu ani čas, niečo do toho spoznávania investovat..(alebo to len nie je ten pravý,to práve orechové?)

7miriam77
10. sep 2024

Samozrejme, partner aj láska môže prísť do života v každom veku. Skús sa stretávať s niekým bez nejakých zámerov, proste len stretnúť sa s človekom, spoznať ho, porozprávať sa....a možno preskočí aj iskra...má to byť obojstranné

vyrovnanaosoba
10. sep 2024

Nebránila by som sa tomu. Nie za každú cenu nájsť niekoho. Ale zrušiť komunikáciu a stretnutie bez dôvodu...treba dať láske šancu. Nikdy nevieš.

la_dolce_vita
10. sep 2024

Ak sa tomu neotvoris, nedas sancu ani snahu, tak to veru nepride nikdy..

autor
10. sep 2024

Viem ze chyba je vo mne...nejaký blok alebo co..nechápem to..

h2
10. sep 2024

Pýtaš sa, či je tá možnosť a keď tá možnosť príde, tak ju zrušíš? 🤔 No nie, v takom prípade taká možnosť nie je, keď sama nechceš.

mrkvicka060
10. sep 2024

mas deti?

grof_monte_christo
10. sep 2024

Zrelí muzi po 40, ktorí si nehľadajú ženy o 10 rokov mladšie, veľmi ocenia, keď stretnú ženu s vyriešenou minulosťou, vyrovnanú, bez komplexov, s ktorými sa dá komunikovať a niečo podniknúť. Samozrejmosťou je ochota do vzťahu niečo investovať, čas aj energiu.

cimage
10. sep 2024

Lasku mozes najst aj v 60tke ked chces. Ja by som to nesilila, ocividne ten blok v sebe kvoli niecomu mas a kym si to nevyriesis, tak by som zamerne nehladala. Nie je to fer ani voci muzom s ktorymi komunikujes

falbala132
10. sep 2024

ja som mala za seba tiez hrozne vela nevydarenych stretnuti z netu (za tie roky asi 20-30?), oni by aj chceli, ale ja nie, uz som si fakt myslela, ze som nejaka sterilna, alebo co. ale potom som si povedala, ze uz budem chodit na tieto stretka, len z dlhej chvile, zo srandy, aby som mohla kamoskam dalej rozpravat tie priserne pribehy, na ktorych sa tak strasne bavili...
a hned prve taketo moje stretko dopadlo tak, ze som sa rachla do 30 minut ako nikdy v zivote, fakt chlap ktoreho som hladala cely zivot a ani som nedufala, ze existuje. tesne pred mojou 40.

bykaterina
10. sep 2024

@grof_monte_christo 40 rocny chlap nema sam vsrtko vyriesene. vacsina je teraz skoro do 30 r hotel mama. prave 40 r maju skoro vzdy záväzky. ( v podobe deti)

bykaterina
10. sep 2024

netlač na pilu, chod vonku na turistiku, divadlo, kavu ... aj ked len s kamoskou. Nikdy nevies ci ona nema niekoho znameho ktoreho stretnetete a bude to blesk z jasneho neba. kolegyne svokra si nasla novu lasku skoro v 75 cca. sanca je vzdy len treba byt tomu otvorení a neckat hned svadobne zvony a o pol roka bavanie spolu.

deti95060810
10. sep 2024

nemáš čas ? tak potom načo sa trepeš do vzťahu...

grof_monte_christo
10. sep 2024

@bykaterina Pod vyriešenou minulosťou som mala na mysli vysporiadané predošlé vzťahy. Nie deti.

dharmasanata
10. sep 2024

No najprv sa "uzdrav" potom pomýšľaj nad partnerom. Nikto nechce ísť na rande s človekom ktorý sám nevie čo chce.

svetlonos
10. sep 2024

Máš v pihofecsancu! Ale až ked si v sebe uprace- psycholog- a budeš vedieť co chces a prečo si doteraz mala smolu. On to pomôže a potom s hlavou dobre nastavenou stretneš aj fajn chlapa. Pokial masxteraz už odmietavý postoj, nebude to fungovať!

bykaterina
10. sep 2024

@grof_monte_christo ale deti su vztah, minulost a hlavne buducnost.. a robit niekomu machochu je o hubu

grof_monte_christo
10. sep 2024

@bykaterina Ak funguje vzťah dvoch ľudí, tak deti ho nenarušia. Mam priateľa po 40, má 2 deti, z toho jedno postihnuté, ktoré si berie z ústavnej starostlivosti domov každé 2/3 týždne na víkend a nás vztah nám to nenabura.

autor
10. sep 2024

@mrkvicka060 áno mam..15 a 18

autor
10. sep 2024

@falbala132 To poznám.. nevydarene stretnutia..sklamania ...cele zle ..
Držím palce..tiez by som presne toto potrebovala

bykaterina
10. sep 2024

@grof_monte_christo no tak to ste svetlá výnimka. A nedá sa porovnávať keď je dieťa non-stop s rodičom a keď ho má sem tam na víkend...

grof_monte_christo
10. sep 2024

@bykaterina To druhé dieťa s nim býva. On je vdovec.

bykaterina
10. sep 2024

@grof_monte_christo veď to chápem a vdovec to musí mať poriesene lebo je jedno rodič. Ja píšem že je rozdiel keď ho má muž keď len jedno dieťa cez víkend.
Ale samozrejme je veľa takých čo ak sa zoznámia so ženou novou kašľu na deti.. skrátka sú iba platcami alimentov.

grof_monte_christo
10. sep 2024

@bykaterina Ano, to je smutné, to máš pravdu. Pre upresnenie, to dieťa, ktoré s ním byvá, je už dospele. Ako funguju 40 nici s menšími deťmi, netuším.

thunderdome
10. sep 2024

Presne toto mne ženy robia. Tak už sa aspoň jedna s tým priznala. Tak to tak nerobte. Zoznamujte sa. Ja mám 43 a nemám s tým problém. To ženy majú s tým furt problém. Tak ak si žena nepýtaj sa ludí ale samu seba že prečo si taká. Odkial si?

barborachors
10. sep 2024

ja osobne na to neverim, resp uz to musi byt ovela tazsie ako v 30-35 veku. Muzov je zufalo malo volnych lebo všetci normalni su zadaní. Asi by som normálne cielene hladala vdovca a nie nejakeho opozdileho pubertiaka na zoznamke. Ale je to len moj nazor, proste okruh sa rapidne zuzuje, nechcem ti brat nadeje ale ja ked som hladala mala som po 30 a bolo strasne malo výberu... a to som dost spolocenska a ukecana atd. Len proste vzdy viac zaujala mladšia kamoska, proste chlapi chcú mladé, my s tym nic neurobime..snad hľadať tak 55+ Aj to budes rada ak nájdeš.

thunderdome
10. sep 2024

@barborachors ja som volný a mám 43 a predsa ma žiadna nechce. Keby to bolo ako vravíš bol by som vzácny. Ale nieje to tak. Vždy ma udupe konkurencia.
Ony sa sťažujú že či nájdu muža po 40-ke ale keď sem dám aj 20cm písmenami že halooo tu sooom. Tak zrazu sú ticho.
Alebo jedna zoznamovacia agentúra organizuje speedatingy (také zoznamky naživo) a vraj vo vyššom veku majú žalostne málo mužov vraj… Ale keď som sa im tam pchal tak už zrazu nepotrebovali už sa všelijako vyhovárali že ja niesom vyhovujúci atď. Už vymýšlali.

grof_monte_christo
11. sep 2024

@barborachors Ja som stretla vdovca na zoznamke. Ale mas pravdu, po velmi dlhej dobe to bol na zoznamke niekto normálny. Už som to chcela vzdať. Skúsila som českú zoznamku a napísal mi hneď po mojej registrácii. S nikým iným som si už nepísala, stretli sme sa a nasli sa.

bykaterina
11. sep 2024

@thunderdome mas 43 tak niekde je chyba... mas vysoke naroky ? nechces deti? ,... kde vidis problem

mantilka
11. sep 2024

Máš málo rokov, aby si sa rozhodla ostať sama...môj názor. Ber to skôr ako rozptýlenie mozno s príjemným clovekom, posedite, porozprávate a uvidí sa.
Tí správni prichádzajú nečakane.

grof_monte_christo
11. sep 2024

@thunderdome Vzhľadom na tvoju diagnózu a problémy s tým spojené by som sa zamerala na budovanie úzkych priateľstiev a už sa netrápila nad tým, prečo u žien nemáš šancu. Bežná žena pochopiteľne cuvne a vzťah so seberovnou by mohol byť tiež náročný. Prepáč za úprimnosť, ja to takto vidím.