Len zo zvedavosti.😀 Kedy ste zoznámili svojho partnera s kamarátmi, rodinou či známymi? 😊Alebo kedy zoznámil váš partner vás ostatným? 😊 Sama neviem si povedať kedy bude ten správny čas a kedy už je veľmi skoro či naopak neskoro. 😄
@lenuska9999 Tiež mi to tak asi vyjde, uvidím či druhá strana bude súhlasiť so zoznámením ďalej.😀 Ja mam stále obavy vždy, že ak to nevyjde tak to bolo zbytočne skoro.😀
@mimka1402 u nás to bolo veľmi rýchlo, asi pár týždňov a hneď sme aj svadbu chystali, takže celá rodina bola hore nohami, dokonca babka 90-rocna mi išla dohovárat, že je to veľmi skoro, no veru neľutujem, som spokojná
@janickacrazy Tak to gratulujem, že vám to vyšlo. ☺️ Na vzťah asi neexistujú škatuľky čo je správne.
@mimka1402 ja by som po troch mesiacoch. Po prvom je rýchlo,.prvý mesiac je taký otukavací ešte. Druhý sa to vyvíja, ste už k sebe uprimnejsi, ak vydržíte 3 má to perspektívu.
Veď keď ho predstavíš rodine, to ešte neznamená žiaden záväzok….u nas ak keď som bývala u rodičov, aj keď mi deti vyrastali, bol dom otvorených dverí, takze frajerovi a frajerky sme poznali od začiatku a bolo to tak dobre, veď ho predstav ako kamaráta a jemu by som povedala, že o nič nejde, je to len návšteva…..
V deň zoznámenia. Mama mala narodeniny, dal celú rodinu hneď v prvý deň. Už vtedy ma to malo varovať, ze sa ho len tak nezbavim. 🤣🤣🤣
@mimka1402
jeho rodičov som poznala, lebo som organizovala oslavu narodenín pre jeho otca, takže tam som spoznala aj celú jeho rodinu, vtedy ešte ako kamarátka.
Vravela som mu, že moju rodinu mu skôr ako po polroku nepredstavím, ideálne po roku...
Rodičov (a s nimi polovicu rodiny) spoznal po 2 týždňoch oficiálneho chodenia na svadbe sesternice 😂
@mimka1402 asi po mesiaci 😀