Zoznámenie na pokeci

30. aug 2024

Ahojte.Skor ma zaujima vas pohlad.Zoznamili sme sa na pokeci (uff ano tam).Obaja sme dospeli a slobodni no ma dieta v striedavej starostlivosti.Rozisli sa so svojou parterkou pred 2 rokmi po 10 rokoch co si nasla druheho.Sice sme mali len par stretnuti ale uz na prvom stretnuti sme si povedali ze si nebudeme klamat a budeme si hovorit pravdu.Na poslednom stretnuti som naznacila ze nehladam ulet ze nechavam to volne plynut s tym ze sa nebranim vztahu.Suhlasil ze nechava to volne plynut ale boji sa ze ma sklame.Na otazku ako sklame povedal ze tak celkovo ze premysla nad vecami ktore sa mozno nestanu.Ze co ak sa budem chciet stretnut a on bude so synom a pod.Je jasne ze syn bude vzdy jeho priorita (inak by som to ani nechcela)Priznam sa ze mam v tom zmatok.Citim ze tam je to chcenie z oboch stran.
Aky je vas pohlad?
Boji sa niecoho noveho ci hlada len vyplnenie casu?

pininka1
30. aug 2024

Ja by som tomu ozaj nechala voľný priebeh. A nemusíš písať ze uff, na pokeci akoby to bola nejaká hanba. Aj ja som sa tam zoznámila s mužom a sme spolu 23 rokov.

earlgrey
30. aug 2024

@pininka1 Pokec pred 23 rokmi bol na úplne inej úrovni ako je teraz 😀 takže áno...uuuuf pokec, určite netušíš, o čom je pokec teraz a vážne sú tam väčšinou len vadné kusy, alebo takí, čo chcú len sex, alebo ženy, čo predávajú svoje fotky a videa mužom, ženy, čo sexujú za peniaze...samozrejme, že sa tam nájdu aj normálni ľudia (bola som tam aj ja a považujem sa za normálnu 🤣) ale celkovo je to vážne úž o inom. To len ohľadom toho pokecu.
@autorka Nechaj tomu voľný priebeh a uvidíš. Možno ten chlap má skúsenosť, že mu bolo vyčítane, že trávi čas s dieťaťom, tak ti povedal, to, čo povedal. Stretávaj sa s ním a ak budeš cítiť, že sa to neposúva alebo to nikam nevedie, tak to nechaj tak.

hipuska
30. aug 2024

Ujasni si hlavne ty v sebe, čo chces. Pretože, vravíš, že chces tomu nechať voľný priebeh a potom prídeš s otázkou na modrého kona. Mne to ako voľný priebeh nepríde. Proste, planujes vzťah a ani toho človeka nepoznáš. Tiež, ten váš rozhovor...nikdy si nebudeme klamať...to ste si aj odprisahali, či čo?

gribka1
30. aug 2024

Veď ho spoznávaj, čo tak skoro riešiš.

elli333
30. aug 2024

Ja si myslim, ze uz ten slub, ze si "nebudete klamat" je taky trochu zvlastny pre dospelych ludi 🙂. Pravda je taka, ze je to prakticky nerealne. Akoze v com si nebudete klamat? Nahodou proste stretne lepsiu a povie ti to na rovinu do oci namiesto toho aby sa odmcal a stale menej a menej sa ozyval? To nespravi. Na take nieco ma gule mozno 1%ludi aj to sa v skutocnosti tazko pocuva. Vela ludi sa bije do prs za uprimnost, ale neviem ci si realne vie predstavit co to vlastne znamena a ze niekedy to ide na ukor slusnosti.

autor
30. aug 2024

Necakala som ze sa chytite toho klamania😉 V mojom vyzname to znamena ze budeme k sebe priamy a uprimni za vsetkych okolnosti.

autor
30. aug 2024

Asi trochu predbieham a mala by som zvolnit v premyslani🙂 Uz nemam 20 ani 30 a v zivote chcem stihnut vsetko to co chce kazda zena.

betulinka1
30. aug 2024

Ako dlho sa poznáte? Ja som sa s muzom zoznámila, bol to moj sused, tiez mal dieta. Najprv sme sa stretávali v ramci toho, ze deti sa zahrali a my sme si pokecali, potom sme chodievali s nimi von, potom na vylety. Ziadne ručičky a pusi a neviem co. Takto to trvalo asi 5 mesiacov, nevinne. Potom sa z toho postupne stal vztah. Cize ked aj mate deti, Ved tiez viete ist von, na vylet, kupat sa, tak isto ako ked ides s kamoskou. Trosku sa musite uvoľnit. Aspon ho spoznas viac aj pri detoch ako reaguje v kritických situaciach 😉.

elli333
30. aug 2024

@autorka ja rozumiem co asi si tym slubom, ze si nebudete klamat chcela docielit. Ale nemyslim si, ze sa to da. Jedine co sa da je spoznavat sa zblizovat a uvidite. Nikdy nic nieje iste, kazdy vztah raz moze skoncit, ale to neznamena, ze nikdy nestal zato 🙂. Mimochodom pre mna by veta "bojim sa, ze ti ublizim" znamenala, ze on zacina vidiet, ze je to pre teba dolezitejsie ako prenho. Zvolni tempo 🙂

lindous
30. aug 2024

Súhlasím s elli vyššie, tez tam medzi riadkami čítam, že začínaš (alebo aspoň on má ten pocit) na neho tlačiť resp. ideš na to moc zhurta… na jednej strane chápem, keď píšeš, že nie je čas strácať čas 😅 na druhej, niektoré veci sa nedajú uponáhľať, hlavne asi on ťa potrebuje najskôr dobre spoznať, keďže on nehľadá ženu len pre seba, ale je tam aj dieťa…

janickacrazy
30. aug 2024

No hlavne si zisti, či aj on chce dieťa ešte v budúcnosti, aby si zbytočne nestrácala čas. Lebo mne to tiež tak príde, že ty chces vážny vzťah a on skôr pohoda, jahoda, príležitostný sex poteší, ale viazať sa mu veľmi nechce.

mabenn
30. aug 2024

strasne malo informacii na nejake zmysluplne posudenie...jedine, co ti asi vrta v hlave je jeho vyjav obavy "ze ta sklame" - toto sa da vnimat vselijako...moze to byt dobre znamenie toho, ze to berie vazne, moze to byt aj ale aj prejav jeho bud slabeho sebavedomia alebo traumy zo zlej skusenosti, tazko povedat

autor
30. aug 2024

Tieto debaty sme prebrali podla mna v ramci srandy.Uz na prvom stretnuti po mesiaci stretnuti zartoval o svadbe a vybere prsten,na tretom stretni ci by mi neprekazalo byvat v dome ze mi spravi priestor na zahradku a pod.Vsetko som to brala ako vtip🙂 Vie ze raz budem chciet deti a sam povedal ze nepremyslal nad tym ale nebrani sa.

autor
30. aug 2024

Na druhej strane sa obava lebo vidi ako sa ludia v jeho okoli rozchadzaju po rokoch.Preto som taka zmatena.

earlgrey
30. aug 2024

Jeho "obavy" sú len blbé výhovorky.

qwer2019
31. aug 2024

Ak cítiš, ze sa tam niečo nádejne a pekne rysuje, ako si napísala, nechaj to plynúť a uvidíš. Ak akceptujes jeho dieťa, chceš aby práve ono bolo priorita number one, si si vedomá toho, že ho má v striedavke a čo všetko to môže obnášať, tak mu úprimne povedz, ze vieš čo ťa čaká pri mužovi s dieťaťom, a ze sklamať sa môžte na úplne inom póle než je dieťa... ľudia sa vyvíjajú, vzťahy detto, čiže stat sa môže čokoľvek. Možno sa istým spôsobom aj bojí, čo by som sa nečudovala vzhľadom na predošlé sklamanie a ešte keď tam je dieťa... ďalej sa stretávajte, užívajte spoločne chvíle a uvidíte kam to až dotiahnete. Je úplne zbytočné v tomto momente riešiť sklamania, keďže ste v úplných začiatkoch, diskusie podobného typu vám môžu akurát možno sice zanedbateľným spôsobom, ale môžu vám nahlodávať vzťah, ktorý je ešte v plienkach..ak sa to dá vlastne už nazvať vzťahom. Môj názor. Nech si šťastná 🩷

anketkarka
31. aug 2024

Tu Ti nikto nenapíše, čo má v hlave on. Mohol si robiť zadné dvierka tou výhovorkou o synovi. Srandičky o budúcnosti mohli byť. Ale aj Ty si ich brala viacmenej nevážne. Tak ak sa z toho vykľuje niečo vážnejšie, tak otvorená a priama komunikácia by mala byť základ. Okrem bežných vzťahovych veci by ma určite zaujímalo ako si to predstavuje so synom. Kedy vás dvoch chce zoznámiť. Na jednej strane by som chápala, ak by tomu dal čas, aby si chránil syna, ak by vám to neklaplo. Na druhej strane, kým nepoznáš jeho syna, tak sa môže na neho vyhovárať, že nemôžete byť spolu, lebo je so synom, pričom to tak vôbec nemusí byť. Všetko je o dôvere a komunikácii. Držím palce, nech vám to vyjde.

pininka1
31. aug 2024

@earlgrey tuším o com je pokec, stále tam chodím, keďže mi ostalo par kamarátov s ktorými som ďalej v kontakte a ako aj predtým aj teraz píšu ľudia čo chcú len sex ale aj takí co sa chcú reálne zoznámiť, akurát že základňa je vacsia

earlgrey
31. aug 2024

@pininka1 to "reálne zoznámiť' je diskutabilné. Keďže si vydatá, predpokladám, že nemáš potrebu zoznamovať sa s novými mužmi a tým pádom si s nimi nepíšeš a nestretávaš sa. Na rozdiel od slobodnej ženy, ktorá sa zoznamuje a aj reálne stretne a aj tak už na prvom stretnutí muži počítajú so sexom 😀 Ale jasné, je to tvoj názor, ktorý ti neberiem. Ja mám zase iné skúsenosti s pokecom a už sa neznížim na to, aby som sa tak niekedy zaregistrovala.