Caute maminy
Par tyzdnov si pisem s celkom fajn chlapom cez pokec. Jasne, viem, ze tam je to nic moc, ale tento vyzera byt iny.
Je rozvedeny, ma deti, riadne sa stara a prispieva. Je vzdelany, vsestranne rozhladeny.
Vekovo po 40tke, cize uz zrejme vie, co v zivote chce.
Zatial sme si vsak nevymenili ani cisla, stretko takym stylom, ze ved mozeme skusit, ale nic konkretne. Pise vsak vela, ozaj vela, zaujem tam je.
Mam si to cislo vypytat ja, ale pockat. Aby som zas nevyzerala taka vlezla😀
s tam cislom pockaj, urcite ho nepytaj 🙂
@wishes
@ivangeline takze radite vyckat a nebyt iniciativna?
Vyzerá byť iný aký iný .
@alickapusinka nepyta nahe fotky, nema ziadne narazky, vedie slusnu zmysluplnu debatu, zaujima sa, aky som mala den, ako sa citim. Nemyslim, ze mu ide iba o sex. Je rozumny, ovlada cudzie jazyky, vzdelany, pracovity okolo domu a take.
no však uvidíš na prvom stretnutí uvidíš čo je zač. jasné teraz nepýta nič ale potom ťa pekné spracuje a uvidíš čo bude chiceť.
@alickapusinka ved par foto sme si vymenili hned vyjadril voci mne velke sympatie,ze stihlunke blond su presne jeho typ, ale tak slusne, nie vulgarne. Je o nieco starsi nez ja, cca 10 rokov a to mi imponuje.
Dajte stretko aj bez vymeny cisiel a uvidis, niekde na neutralnej pode.
@miamaria byva blizko, 20min autom tak stretko by bolo v pohode len nechcem byt vlezla a pockat, kedy navrhne on asi...
Ja by som pockala, kym stretko, uz konkretne alebo aj vymenu cisel, navrhne on. Mal by to urobit v najblizsom case. Inak by som myslela, ze az taky velky zaujem nema. Inak kolko je to par tyzdnov, co ste v kontakte?
@monro asi tak 2 tyzdne to su priblizne. Najskor iba tak obcas, teraz ozaj vela sprav
Tak 2 tyzdne su este nic. Pockala by som.
@monro ano ved nechcem byt vlezla. A on je starsi, posobi tak galantne, stara skola, tak to nechcem uponahlat
Dej tomu šanci, já jsem se přes pokec seznámila se svým manželem s kterým jsem už skoro 15 roků ♥️
@zutera parada👍❤️
Pre mužov v tomto veku sú zoznamky ako národný šport, česť výnimkám. Na to aby si zistila o čo mu ide potrebuješ viac času ako 2 týždne. Ak má záujem, sám si vypýta číslo a navrhne stretko, ak si bude naďalej chcieť len vypisovať tak by som zapochybovala. To že je inteligentný a pracovitý neznamená hneď že chce ísť do vzťahu, je veľa mužov na úrovni, ale nechcú sa viazať...na nos ti to určite vešať nebude, zistíš sama časom podľa správania
@mikinka123 pockam tyzden ze ako sa to vyvrbi.
Treba sa stretnut co najskor, aby si zbytocne nezivila nadeje. Cislo nedavaj, az po stretku uvidis, ci ma zmysel pokracovat, potom aj cislo.
Hlavne sa nezamiluj cez písmenká v správach ako moja kamoška,...také kaleráby jej natlačil že dovidenia, celá mimo bola z toho a nakoniec aj tak ju chcel len na jedno ...
Si len jedna z mnohých, s ktorými si písal alebo píše. Si nová, zaujímavá, preto veľa správ. Ale prajem Ti, aby to tak nebolo.
@katkati skusim to stretko, uz sme sa dohodli. Neskusim-nezistim😉
Pockaj nech navrhne on.
@domkakvet ved piseme ze uz sme dohodnuti ideme na veceru
Ja som komentare necitala, tak super.
@domkakvet v pohodke. Stretko bolo super, ani domov sa nam obom nechcelo. Zatial teda velmi fajne
držím palce a daj nám nádej, že sa ešte dá nájsť niekto normálny na internete ;) 🙂 :D
@lucyso vdaka❤️ zatial to vyzera super. Javi sa seriozny, prisiel po mna, aj kvety priniesol, vzal ma na veceru a potom prechadzku...odprevadil az domov a potom este pisal, ze dakuje za krasny vecer a tesi sa na dalsi. A mne veru velmi imponuje zaujem starsieho vzdelaneho muza, takzeee, zatial je vsetko velmi fajn. Samozrejme, ratam s tym, ze este to moze dopadnut hocijako
beriem spat vsetko, ved uz ste sa stretli :DD no drzim palce
@simca06022011 vdaka😘 vecer pride zas tak uvidme. Vyzera to super, snad to nezakriknem
Vsak sa rovno stretnite a uvidis. 🙂 Mozno tolko pise vsetkym