Zožiera ma hnev na bývalého

badinkka
9. apr 2022

Ahojte ani neviem ako začať....poznala som muža skoro 20 rokov bol to rodinný priatel ešte keď som bola mladučká chvíľu sme spolu chodili no časom sme sa rozišli nevideli sme sa roky a tu to začína raz jedného pekného dňa sme sa stretli v jednom obchode ja som bola ocarena nim a on zase mnou (v tom čase mal partnerku s ktorou žil 10 rokov ) začali sme sa stretávať len tak ako kamaráti on chodil ku nám ja ku nemu samozrejme keď jeho partnerka nebola doma nič sme spolu nemali čisto kamarátsky vzťah veľa sme spolu chodili von smiali sa zabávali to som ešte netušila že ma doma problémy asi po 2 mesiacoch ho partnerka vyhodila z domu a ja som mu pomohla vzala som ho ku sebe a tak sme sa nejako dali do kopy bol alkoholik zo zaciatku mi to nevadilo časom áno a začali hádky a tak sme sa rozchadzali a schádzali po roku a pol sa mu ozvala byvala vraj ho stále miluje bola rozhodnutá ho ziskat späť co sa aj po pol roku stalo opustil ma nazval ma pschopatkov a odišiel na lákala ho na peniaze teraz sú spolu pomali rok predala dom a kúpila nový v inom meste ktorý on preraba mne zanechal veľa dlhov preto ma to neskutočne zoziera on ma ignoruje všade si ma blokol odpísal aj svoje deti vidílen ju jej deti co si o tom myslite miluje ho ta zrna naozaj ci chce iba jeho služby

zorana999
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dzulli1980
9. apr 2022

Hnevať by si sa mala sama na seba ... že si bola tak, s prepáčením, naivná a sprostá.
@badinkka

beata_k
9. apr 2022

@badinkka Po roku stale myslis na alkoholika, ktory strieda zeny ako mu pride? A este kasle aj na svoje deti? Zena, maj sa rada, zivot je kratky.

pribinak
9. apr 2022

Šibe ti? Totálne? Dúfam, ze toto je fake story. Neverim, ze niekto môže byt tak bez úrovne.

Už sa teším, ako tu budeš písať, ze si tehotná, on sexuje s inou, ty sa bojíš ísť rodiť, lebo ti zdrhne k nej, alebo ze si súhlasila s trojkou a teraz máš pupaky na frnde a on ti aj tak zdrhol

Dobrú noc

savanna
9. apr 2022

Tak na tomto pribehu ma najviac fascinuje to, ze dve zeny sa idu potrhat o jedneho alkoholika. A este ta druha ho musi lakat na peniaze. Neviem teraz, co ta po roku zoziera - ci laska k nemu alebo dlhy, ktore ti narobil? Ak laska k nemu, tak to cim skor nechaj tak, nekontaktuj ho, snaz sa rozptylit inymi vecami. Ak dlhy, tak to je pochopitelne, ale asi z neho peniaze uz aj tak nedostanes.

miadi
9. apr 2022

@pribinak pupaky na frnde

miadi
9. apr 2022

Prepac nejak som sa v tom stratila ty si mala tiez hrknute ked si sem pisala? Ake svoje deti odpisal ? Ty si za ten rok a pol snim stihla aj deti mat? A nie je to jedno ci ho ta zena miluje ci len chce jeho sluzby ? To musi byt riadny Alfa samec s pipikom zo zlata ked sa onho alkaca co robi dlhy 2 zeny trhaju. Skor by si mala riesit aby tie dlhy splatil on nie tu druhu hus ..

miadi
9. apr 2022

Chodila si k cudzej zene do domu ked nebola doma.. s jej partnerom akoze “ kamaratka.” Uz len to je dost pod uroven. ( pre vas oboch) jemu skripal vztah tak pracoval na tebe aby mal kde hlavu sklonit. Vyuzil ta ako sa len dalo. A ked jej bolo za nim smutno po roku a pol tak sa na teba z vysoka vy 💩 a nechal ti dlhy ?! No bola by som plna hnevu sama na seba . Takuto hlupost urobit. ( a ak spolu mate deti tak chudatka)

janetinka27
10. apr 2022

@badinkka zachranilo ta to,ze sa k nej vratil. pri nom by tvoj zivot isiel dolu vodou a ty by si sa ho nedokazala vzdat

badinkka
autor
10. apr 2022

@miadi nie on už deti mal sú dospelé

badinkka
autor
10. apr 2022

@savanna vôbec nie netrham sa len mam neskutočnú zlosť aká som bola sprostá a naivná len neviem na koho som viac zuriva ci na neho alebo na seba

ckocka
10. apr 2022

To je prototyp chlapa o ktorého sa ženy pobijú, konkurencia je silná. Nezúfaj, môžeš pri troche šťastia stretnúť ďalšieho zadľženého alkoholika.

patus_2
10. apr 2022

@badinkka uzavrú túto kapitolu a vobec sa k nej už nevracaj. Popracuj na svojom sebavedomí, nikdy si už nezačínaj so zadaným a buď rada, že nemáš alkoholika na krku. Vlastné keď si to tak zhrnies, tak by si mala byť šťastná, že si sa ho zbavila a nie hnevať sa .

kepassa
10. apr 2022

@badinkka prepac ale mozes byt nasr...a jedine tak ma seba. Kto chce kam, pomozme mu tam. Ze sa dve dospele zeny biju o kus alkaca, kt. robi dlhy, taha sa s tou, z ktorej momentalne profituje...no to mi hlava neberie ake dokazu byt zeny zufalky. Radsej byt sama vklude a cakat na princa ako brat prveho smejda, kt. ma vycicia a odkopne. O com to je? Zeby som nebola sama?? Asi existoval dovod preco si sa s nim raz rozisla a preco aj ta druha..a teraz sa o neho bijete ako o posledny kus torty (ten najlepsi na svete) vzchop sa a zacni zit rozumne a pre seba.. verim,ze cochvila ho kopne aj ta druha chuderka a bude opat volny.. Vtedy sa prefackaj ak by Ti len napadlo opat sa o neho zaujimat ..

badinkka
autor
10. apr 2022

@patus_2 hnevám sa iba nato ze ma tak oklamal vôbec ho nechcem späť ,mame stále spoločných priateľov ktorý mi vždy povedia aj keď to nechcem počuť co všetko má áno ma lebo ona ma peniaze hádže foto na fb aký krásny dom postavil a mňa zruinoval to ma hnevá skôr som chcela počuť ci ho dotyčná fakt ľúbi alebo ho pošle do .... keď všetko porobí co sa domu týka nech by ostal na ulici lebo on nič nemá...dotyčná je už vo veku ma 58 on bude mať 50 tohto roku

badinkka
autor
10. apr 2022

@patus_2 čas keď sme sa dali do kopy zadaný už nebol bol na ulici vyhodený ako kus 💩

spadnutaslivka
10. apr 2022

pripomína mi to jedného známeho... "sympatický, veľmi šikovný, byt si sám parádne a moderne poprerábal, lebo je murár, on sa vyzná... to by bola partia" - čo na tom, že 40-nik, bez partnerky/manželky, neustále pod parou a navyše pokukoval po mladých dievčatách... určite je to partia na pohľadanie. Och.

kitycat
10. apr 2022

Ako si sa kvôli nemu za rokbzadlzila? Vzala si mu pozicku na alkohol ci co? 🤔🤔🤔

badinkka
autor
10. apr 2022

@kitycat áno pôžičku a dosť vysokú

badinkka
autor
10. apr 2022

@savanna jedna normálna odpoveď áno tie dlhy pokým sa ja utapam ako to všetko zvládnuť on si stavia dom za peniaze ktoré niesu ani jeho a mne sa takto vysmieva kiež by sa mu to všetko chcelo vrátiť

kitycat
10. apr 2022

@badinkka dievca zlate. Za hlupost sa plati. Ako si mu zie peniaze dala? Prevodom? Alebo do ruky? Ak prevodom, skus nejako reklamovat v banke, ze si zle poslala a oni by to snad vymohli za nejaky poplatok... Mozno pravnik, ale to je take hadzanie hrachu o stenu ked ide o peniaze.

Neostava nez buchat hlavu o stenu a platit, aby si si sama nenarobila viac problemov. Kolko mas rokov ak on je zrely 50nik? Predsa si nemohla mat vo svojom veku az take ruzove okuliare..

brembo
10. apr 2022

@badinkka veď neboj. Ona ho po čase vyhodí. Keď je alkoholik a teraz má peniaze,tak začne chlastať prvú ligu. Onedlho už bude len chlastať. Jeho súčasnej dojde trpezlivosť,uzavrie kohútiky a jenu ostane dom,ktorý nebude vedieť utiahnuť. Zase si nájde ďalšiu,ktorú odžube,alebo mu exekútor zoberie dom,a on bude konečne opäť na ulici. Máš ešte možnosť apelovať naňho,nech ti splatí dlh. Keď odmietne si ,žena vieš sem tam čosi o ňom vypusti,nech si jeho okolie o ňom urobí krajší obraz. Keď nemá charakter,tak neber naňho ohľad ani ty.

laska86
10. apr 2022
ladrona
10. apr 2022

@miadi takých "kamarátok"je veľa,čo sa chodia "kamarátiť "do cudzích bytov k zadanému mužovi,riešia to,čo sa ich netýka.potom,keď ich "kamarát" vráti k partnerke ,sa so stiahnutými ušami vrátia domov k manželovi a hnevajú sa

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
badinkka
autor
11. apr 2022

@vlcik1 to máš pravdu nedala ho na LV ani nemôže ma vyhlásený bankrot a hlúpa tiež nieje mala obrovský dom celý jej ho prerobil a vyhodila ho na ulicu s holov ritov 🤷‍♀️ a myslím ze to urobí aj teraz keď prácu dokončí nič nechcem len aby padol na hubu

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz