Prosim, dufam, ze sa tu najdu zeny, ktorym pridu divni a nepritazlivi muzi, ktori s nimi radi riesia babske veci (manikura, davaju si spolocne masky na tvar, vedia trendy typy na tento rok a pod?):D preboha, preco chlapi radi zo seba robia zenske? Ja si predstavujem chlapa tak, ze je opora pre zenu, je muskulinny, nie je prilis upistany a emotivny. Vie si dupnut nohou, ma svoj vlastny nazor, nepyta sa vsetko svojej zenusky :D pride mi divne, ze zena vsetko manazuje, organizuje vylety, chodi na stk s autom, komunikuje s robotnikom a chlap? Ten len tak jemnucko stoji pri zene a prikyvuje. Otazka na take zeny? Nie ste z toho unavene? Ze musite preberat tu silu, ktora by mala byt na muzovi? Ved zena ani nie je stvorena na taky vykon. Trosku som sa rozpisala, ale normalne je pre mna nepochopitelne, ze aj tu na fore su muzi, ktori sa vyjadruju na zenske temy 🫣a toto iste robia aj chlapi na fb v sekcii priznania zien :D siahodlhe slohy, plne zenskeho vyjadrovania :D akoze preco si toto muzi robia? Mozeme za to my zeny? Ze sme ako robokopy, ktore sa chcu vkuse s muzmi vyrovnavat? Alebo je to výchovou, kde muzi nemali muzsky vzor a mamu videlu ako suprehrdinku, co si vsetko spravi sama a oni sa len tak viezli? Je to hrozne, co vyrasta z dnesnych muzov. Normálne nezavidim mojej dverw, ktora bude randit s takymito kusni :D
Rovno napíš, že narážaš na mňa. Moja jedina vina je tá, že sa mi na ženách páčia nechty a že manželke kupujem menštruačné potreby, lebo ja chodím do obchodu a ona nie. Ale to ešte neznamená, že nie som chlap.
Otočme to naopak - nie tak dávno ste tu riešili obriezku a predkožky, čo sú zas vyslovene mužské veci a nik vás za to nehejtoval. Muži a ženy nie sú nepriatelia, sme si navzájom potrební. A tak, ako vy môžete riešiť predkožky, tak my máme právo riešiť menzesvložky. Chápeš? 🙂
... a ešte by sa mal aj oháňať tou mačetou za tým mamutom...
😉
Ale ak ťa to poteší, na FB do priznania žien nechodím :D
Za seba mozem povedat, ze taketo typy nepoznam, ale som uz starsia... a moji synovia su nastastie normalni mladi muzi.
Vylety organizujem ja, ale zorganizujem aj chlapa aby "doviezol strk". Muz ma narok na nazor. Ten moj. Aj riady obcas "musi" umyt a aj na pivo moze ist, aj dieta prebalil aj som si sama malovala. Ja som so sebou spokojna. Ci je so mnou spokojny aj on sa pre istotu nepytam, lebo strach by mu nedovolil povedat pravdu.
@viestta Haha, dobre povedane :D
@thirstymonk Ja sem teraz píšem jedine a iba preto, aby som ti napísala, že nie som autorkou tejto diskusie, ako by si si možno mohol myslieť na základe našej komunikácie v tej diskusii o nechtoch. 🙂
@taynee Moja manželka nakupovanie neznáša. Nakupovanie hocičoho. A ja to beriem. Mne to problém nerobí. Tak nevidím dôvod, prečo by som do nákupu, kde je XY veci, nemohol prihodiť jedne tampony a jedne vložky. Čo to je podľa vás nejaká forma hanby, či jak tomu mám rozumieť? Tomu zas nekupujem ja. Kým sme neboli manželia, vložky nakupoval jej otec, môj svokor. Pre dve dcéry a svoju manželku (moju svokru) a tiež s tým nemal problém.
V mojej rodine na nákupy chodila mamka, takže ona si kupila, čo jej trebalo. Aj sestre. Nevidím na tom fakt nič hrozné, ani nič ženské. A ja keď som ženu poslal kúpiť do železiarstva 4 matice s podložkami, tak sa tiež necítila blbo. Pre mňa kupovať menzevložky je fakt jak kupovať pivo.
Že sú plodné dni na tebe, to je fakt smutné. Ja som myslel, že rodičovstvo je vecou obidvoch rodičov a nie len vecou držiteľa vagíny. Aké ovocie to prináša - vidno v iných diskusicáh... sama s troma deťmi, manžel sa na nás vykašlal, utiekol k mladšej atď atď... 🙂
@h2 V pohode pani ;)
@h2 Mne fakt žily netrhá, čo si myslí niekto na tomto fóre, kto ma ani nepozná a žije na druhej strane republiky :D Prípadne v zahraničí. Mne je to akože fakt jedno 🙂
Niektoré ženy chcú riadiť🙂tak ako sú ženy ženské sú aj s mužskou energiou a nebavia ich nechty, trendy, ale radšej pokopu záhradu🙂a poznám mužov čo pečú koláče a zavárajú.Ved každý nech robí čo ho baví.Neviem na ktorú diskusiu narazas, ale môj muž mi tiež kúpi vložky.A čo je zle, že ide žena na STK s autom?Ale nepáčia sa mi zozensteli chlapi, ale vieš čo možno lepšie mať doma takého ako nejakého geroja, ktorý by rozhodoval za mňa a ja by som tíško pri ňom cupitala.
@h2 ktorá to je?🙂)
@thirstymonk Sakra, aká pani?! Si si pozrel môj vek v profile? 😁 Sme na MK, bavíme sa medzi sebou, ako kamoši, tykáme si atď. Tak ma neštvi s nejakou pani.
Ono väčšinou ide každý tak ako videl doma.Ked bola mama riadiaca osoba bude aj dcéra.Ked syn doma nič nemusel a o všetko sa starala mama nájde si podobnú ženu🙂a potom sa súperia ktorá je lepšia a lepšie princatku navarí🙂
@luccija Nech sa páči, diskusia, ktorá zaujme moderného mladého muža na Modrom koníku 😂:
https://www.modrykonik.sk/forum/kozmeticke-produkty-a-sluzby/pastelove-nechty-kazdy-inej-farby-2/
@h2 PRepač slečna. No mladeho jak mladeho. Najmladší už nie som rozhodne :D
No mne muž kupuje aj vagialne tablety,keď mám mykózu a ja zas kupujem autá,waaau asi sme ľudia .Varíme obaja a dokonca aj spolu
Moj je maskuliny, vie su dupnut, vie sa postarat, ma chladnu hlavu v rieseni problemov. vsetky prace muzske okolo domu porobi, nemusim sa bat ze by mi nebol oporou, ale zaroven vie prejavit emocie ale rozhodne nie je upistany, vie spravit doma aj “zenske prace”a veru ze spolocna manikura a maska nam nie je cudzia🙂 treba najst balanc. Vobec nemam pocit ze mam doma makkysa. Prave naopak
@thirstymonk nie, nerozumiem vasmu podeleniu v domacnosti a stojim si za tym, ze zena, ktora je zenou, tak taku nebude pritahovat takyyo jedinec :D vzdy muskulinnu zenu bude pritahovat submisivny muz a zas silneho muskulinneho muza, zas zenska zena. Tak to funguje proste. Ked je zena moc mamickovska a chlapska, tak jendoducho takeho muza pritajovat nebude. A zena, ktorá ma tu zensku energiu, tak tu zase nemoze pritahovat muz, ktory sa sprava ako zena. Vsak to je nepritazlive. Ved ked sa pozrieme do minulosti, muI bojovali, chodili na front a nie, ze ostali doma, varili, prali a zsny sli bojovat. Preco sa tato spolocnost uplne otaca? Vsak zachvilku ti zeny stratia fakt ,,gule". Moj manzel je policajt a neviem si predstavit, ze ide do drogerky a ide mi kupovat vlozky 🫣alebo so mnou debatovat o mojich nechtoch a ake saty su teraz v mode 🥹
Ja chodím nie len po STK, ale aj po mechanikoch s autom jedna radosť, riešim si všetko sama, čítam si o tom a pýtam sa na fórach lebo ma to zaujíma a mám aj priateľa. Tak isto ako ma zaujíma kopu iných veci a nemám čas si nejak všímať a zaoberať sa druhými ľuďmi.. skús si aj ty najst nejaký koníček, potom možno nebudeš mat toľko času zaoberať sa niečím, čo nezmeníš aj keď si vlasy budeš trhať.. odporúčam ❤️
Preboha veď to sú hygienické potreby, ktoré používa každá jedna žena. Naozaj je toto v roku 2024 tabu? Keby mi partner odmietne v obchode kúpiť tampóny, tak nieje môj partner. Našťastie, môj je normálny a nijak by sa jeho mužského ega toto nedotklo a chodí mi po tampóny a ešte aj čokoládu prihodí ❤️
Ale vsak ja nie som zensky 🤣🤣🤣 som chlap jak hora. Stokilovy. Len sa mi pacia nechty na zenach a nemam problem kupit menzesvlozky. To fakt nie je znakom zenstiny. Pochop to 🤣
Inak tým maskam na tvár,ja sa ani nepytam prídem a drbnem to mužovi na tvár a manikúra a pedikúra je myslím štandard v starostlivosti o telo a to neznamená ,že si chlap lakuje nechty
No ja neviem, mne teda by ani náhodou neprekážalo, keby chlap kupoval všetko, aj moje vložky. Tiež nemám problém s tým, keď sa vyjadrí k tomu, či sa mu farba mojich nechtov páči alebo nie... autorka, to ty si založila aj tú tému o tom, či si nalakovať nechty každý prst inou farbou?
Akože tie príspevky tam - chlap sa má starať o chlapské veci typu - šróbovať, montovať, opravovať - a potom tu každý druhý príspevok o tom, ako sú ženy vyfľusnuté, lebo nevládzu, lebo chlap im "nepomôže" ani o dieťa sa nestará, nikam nemôžu ísť, lebo chlap sa nedokáže postarať o domácnosť. Tak ja neviem už...
Neviem podla mna si kazda moze najst takeho ktory jej vyhovuje
Submisivni muzi a dominantne zeny vzdy boli aj budu