Zo vzťahu do vzťahu

14. júl 2024

Aký máte názor na to keď ide človek zo vzťahu do vzťahu? Ak sa s niekým rozidete, napr. aj po 5rocnom vzťahu, je normálne ísť hneď do iného vzťahu? Ci si dáte nejaký čas pauzu, trebárs len 2mesiace...proste dať si čas, veď predsa s tým človekom žijete par rokov...?

sevrin
14. júl 2024

Za mlada som to tak robil (klin klinom sa vybíjal), ale čím som starší a múdrejší, tak tento spôsob sa mi páči oveľa menej.

isis234
14. júl 2024

Ak sa s niekým rozídeš, daj si určitý čas na prehodnotenie... Nechaj si čas LEN pre seba.. Nie je vhodné ísť hneď do iného vzťahu.

viestta
14. júl 2024

Kazdy nech sa rozhoduje sam za seba. Aj v otazke ako dlho sa bude "liecit" z nevydareneho vztahu aj akym sposobom sa z neho bude liecit.

vanilkovazmrzka
14. júl 2024

2 mesiace nie su ziadna pauza podla mna.

lindous
14. júl 2024

Podľa mňa je to veľmi individuálne, od toho aký bol vzťah, od dôvodu rozchodu, od celkového rozpoloženia... niekedy má človek v sebe ten starý vzťah uzavretý už dávno pred rozchodom a v podstate je rovno pripravený stretnúť/prípadne už aj stretol niekoho nového (toto bol môj prípad, neľutujem nič) a inokedy je zase lepšie nechať si čas iba pre seba, dať sa dokopy... univerzálne pravidlo v tomto neexistuje, dôležité je byť uprimný k sebe samému aj k tomu druhému a vedieť čo od toho nového vzťahu očakávaš, lebo určite nie je fér si z niekoho spraviť len leukoplast, lebo nechcem byť sama a tváriť sa, že to s ním myslím vážne, aj keď sama zatiaľ neviem čo chcem...

muchotrafka298
14. júl 2024

Toto je u kazdeho individualne, niekto napriklad nevie byt sam, ze v kuse ma nejaky vztah. Jeden nevyjde, okamzite si hlada niekoho ineho. Mam trebars kolegynu, ktora vyslovene ze ma kazdy mesiac ineho frajera, ale je to mlade dievca, ma malicko cez 20 rokov. Zivotneho partnera do buducnosti si este nehlada. Ide od jedneho k druhemu, ked ma den pauzu to je aj vela.
U niekoho to trva dlhsie, kym sa da dokopy a zacne si neikoho hladat. Nikto neurcuje, co je spravne a co nie. Vyslovene je to o tom, ako to dany clovek citi.

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bessie12
14. júl 2024

Mala som niekoľko ročný vzťah a počas burliveho rozchodu som sa dala dokopy s mojim terajším. Sme spolu 3 roky a budúci rok planujeme svadbu 🥰🥰🥰

janickacrazy
14. júl 2024

Kamoška sa tak vydávala, že ženích na poslednú chvíľu stihol doniesť na svadbu potvrdenie o rozvode a to bola už aj tehotná. Boli spolu 20 rokov, ale nakoniec sa aj oni rozviedli.

larrylurex
14. júl 2024

Ide aj o to, aký bol ten vzťah, ktorý ten človek opustil. Ja som bola v takmer 6 ročnom vzťahu, ale už posledný rok a pól bol ten vzťah úplne o ničom a asi posledný pól rok, som ani nemala pocit, že v nejakom vzťahu som a veľa vecí som si vtedy utriedila v hlave. A city som nemala už žiadne.
(Spätne však ľutujem, že sme to oficiálne neskončili skôr, teda ja, no to je na dlhé rozprávanie... Už je to minulosť)
S terajším partnerom som sa začala stretávať hneď ako sa ten vzťah končil a dokonca sme sa bavili už počas tých posledných mesiacov predošlého vzťahu.
No ak by bol ten predošlý vzťah intenzívny a mal nejaký ťažký rozchod, myslím že by bolo vhodné byť aspoň pár mesiacov sama a určite by som nešla hneď do ďalšieho.

marianarem
14. júl 2024

Mam na to len taky nazor, ze kazdy clovek je iny. Ja som typ, ktory nedokaze ist zo vztahu do vztahu. So svojim muzom som sa zacala stretavat a kamosit asi 3 dni po rozchode s predoslym partnerom. Ale tam viac ako kamaratstvo naozaj nebolo mozne. Kazdy hlbsi rozhovor, kazde zblizenie ma doslova fyzicky bolelo, v podstate len otvaralo ranu. Tento stav trval tak pol roka.
Na druhej strane poznam ludi, ktori bud si nasli niekoho este pocas predosleho vztahu, alebo mali niekoho noveho za 2 dni. Niektore tie nove vztahy aj vydrzali. Ozaj kazdy nech si robi, ako mu vyhovuje.

tara42
14. júl 2024

Ja som tak isla. S bývalým som sa rozišla a isla som hneď do vzťahu s terajším. Som s nim 12 rokov a mame spolu 4r dcerku. Moze to vyjsť ale aj nemusí.

cookie29
15. júl 2024

podla mna je pauza dolezita. Pripomenut si KTO SI. Aj ked je predosly vztah uzavrety.