Zo dňa na deň ma prestal ľúbiť

18. aug 2022

Ahojte, neviem či potrebujem radu alebo si len prečítať, aka naivná som..
Písala som si s muzom, ktorého som spoznala v práci, dva mesiace. Denno-denne. Volavali sme spolu aj 3hodiny, pisali si fakt od rana do noci.. stretávali sme sa, plánovali spolu veci cítila som že sme spriaznene duse. Hneď od prvého okamihu až po uplny koniec. On bol veľmi žiarlivý, mával svoje stavy a ja som sa s ním rozišla. On to znášal tazko, ja v návale hnevu ako tak ok. Pisali sme si, snažil sa to ešte ON napraviť, ale ja som si nebola ista, bála som sa že to tak bude stále.
Odznel hnev a zistila som že vazne bez neho nedokážem byt. Ale nejak sa nám vymenila strana. On bol zrazu ten nahnevaný a už sa so mnou nechcel ani rozprávať. Písala som mu, volala, chcela sa s ním osobne porozprávať ale on nechcel. Povedal mi že uz o mna nemá zaujem a že ho otravujem. Prosím vás ako sa to dá zo dňa na deň? Zmena z jeho strany nastala reálne z noci do rana. Ešte večer mi napisal dobru noc zlato moje a rano uplna zmena. Pritom on bol ten ktorý cítil všetko oveľa intenzívnejšie zo začiatku ako ja lebo som mu povedala že ja potrebujem trochu viac času ale o mojich citoch vedel. Ja som teraz zmätená so zlomeným srdcom a on stastny a spokojny. Samozrejme mu to prajem. Ale ako je to mozne zo dňa na deň?

janulicka24
18. aug 2022

Nic nie je zo dna na den. Vsetko proste je nejaky ten proces. Ja by som to asi nechala tak, neriesila, nechala nech aj on ma priestor aj ty ujasnit si, ze co vlastne chcete.

tenerifka
18. aug 2022

Muzi to tak neprezivaju, jednoducho sa objavil novy objekt na scene

ckocka
18. aug 2022

Tak ty sa rozísť možeš a on nie? Býva to tak že keď jeden dolieza druhý už nechce, u vás to prebehlo ukážkovo.

tehulka2011
18. aug 2022

ale prosim ta, toto okolo lasky ani neslo, vraj "prestal ma lubit..."

autor
18. aug 2022

@ckocka ano, moze🙂 aj to chapem, ma svoju hrdosť atd.. len nerozumiem prečo zo dňa na deň. Večer mu bolo ešte smutno a pisal a rano zmena o 180

ckocka
18. aug 2022

Niekedy ten bod zlomu nastať musí, ak by ťa naťahoval mesiace tak zas budeš písať prečo to robí.

autor
18. aug 2022

@janulicka24 samozrejme ho kontaktovať už nebudem 😊 ..

cocolino234
18. aug 2022

@autorka prepáč ale chvíľkové písanie a dvojmesačnú známosť nazývaš láskou... no neviem. Ty si sa na neho naviazala, on si len myslel, že je naviazaný. Keď ste sa prestali baviť, tak zistil, že ťa vlastne nepotrebuje a ty si zistila opak. Ale po dvojmesačnej známosti hovoriť, že ťa prestala ľúbiť zo dňa na deň, to je trošku vtipné.

autor
18. aug 2022

@cocolino234 ja som ten nadpis nedala😬 ja som dala “čo si o tom myslite?”😀

cefka29
18. aug 2022

Usudzujem podla toho ako pises ze je extremne ziarlivy a ma svoje stavy, ze je to chlap totalne nevyzrety a emocne nestaly. Mozno ta chce takto vytrestat a az sa prestanes o neho zaujimat tak bude odrazu znova “zamilovany az po usi”

autor
18. aug 2022

@cefka29 mala som aj ja pocit že ma miestami schyzofreniu🙈😕😂 ale vazne mi moc chyba😏

bosorka2302
18. aug 2022

Zazila som nieco ppdobne a ditycny trpel bipolarkou.co som sa dozvedela az rokmi ale konecne som zistila co bolo dovodom jeho strihov

autor
18. aug 2022

@bosorka2302 mne to tiež napadlo, či nahodou niečo nemá:/ lebo aj počas nasho “chodenia” mal zvlastne stavy čo sa tykalo mna. Raz žiarlivostne scény, následne bol strasne smutny a bál sa, či ma nestratí, potom zase nejaký problem ..😟

ckocka
18. aug 2022

Tu je každá renomovaný psychiater, tolko diagnóz čo sa objavuje na koňovi musí riadne hnúť štatistikami. Len čo to lekári zoberú na vedomie.

cefka29
18. aug 2022

Skus si predstavit aky zivot by ta s takym clovekom cakal, alebo si precitaj zopar diskusii tu o zivote so ziarlivcom. To chybanie raz dva prejde, ani sa nenazdas a pride niekto lepsi 🙂

bosorka2302
18. aug 2022

ano presne viem co myslis, tiez som to zazila, miestami som rozmyslala ci aj nema viac osobnosti v sebe nakolko sa pohybujem v odbore, ale bola to bipolarka. Ked mal maniu bol nabudeny v kuse bol k dispozicii,ale riesil aj ine zeny, figuroval na vsetkych zoznamkach a ked mal depresiu, so vsetkymi prerusil kontakt, rozisiel za zo sekundy na sekundu. On sa to snazil riesit, liecil sa, no lieky ho stabilizovali na chvilku max mesiac a zas pol roka aj viac strihy

bosorka2302
18. aug 2022

@ckocka ak narazas na moju skusenost tak dotucny sa ozaj liecil, mal diagnozu potvrdenu psychiatrom

cefka29
18. aug 2022

@ckocka uz som sa bála ze pomaly 10 prispevkov a este nikto nezacal rypat a zosmiesnovat, ale nastastie ti to zachranila 😆

sella38
18. aug 2022

Ak bol tak ziarlivy, ze ta to dohnalo k rozchodu, tak bud rada,ze to takto dopadlo. Ja viem, ze teraz (ked este nieco citis) sa to tazko cita a este tazsie realizuje, ale naozaj nechaj dvere zatvorene a chod dalej. Raz si za to podakujes.

katkine_terapie
18. aug 2022

Autorka: Ved skus byt stastna a spokojna, uvidis ako rychlo ta bude zas lubit😀. Otazka je ci toto je to co chces...

sandrahi
18. aug 2022

no musis sa jednoducho nasmerovat inam, nic sa neda robit. a ani nemysli na to, ze by sa realne nieco robit dalo, pretoze podla mojho nazoru to ani nema zmysel. clovek neprestane lubit niekoho zo dna na den a aj ked som si ista, ze to isto nechces pocut, ale zrejme ta ani nelubil. treba ist dalej.

andreablabla
18. aug 2022

A ak hral na viac strán? Vieš,tieto ziarlivostne stavy a výkyvy nálad mávajú často suknickari.....A riadia sa heslom: Podľa seba súdim teba. A bal na zalubit,lebo mal strach,že príde časom na to,že aj ty si ako on (aj keď nie si).

andreablabla
18. aug 2022

Alebo,ak by pokračoval vo vzťahu,tak by si časom prišla na to,čo je on zac.......... Takto odišiel ako Pán uzasny

andreablabla
18. aug 2022

*prides casom

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babydesire
18. aug 2022

Ja si myslim, ze on chcel byt ten kto to ukonci, chcel ta ziskat a potom byt na koni, teraz chces, tak ti to oplatim, ja uz nechcem..to je typicke u muzov zvlast mladych, este nieje dost zrely, chova sa ako dieta...a svoju ulohu zohraju aj kamosi aby sa pred nimi ukazal ze niejd slzboch tak ta pusti on k vode...a tiez kto vie co ostatnym povedal o tom ze uz nieste spolu

lily14
19. aug 2022

Ako dlho ste boli spolu iba 2 mesiace?

autor
19. aug 2022

@lily14 4 dokopy, dva sme si pisali

radacak
19. aug 2022

Kašľala by som na neho...podľa mňa tam ani o ,,lásku,,nešlo 🤷

momoqui
19. aug 2022

takychto pozname...cista manipulacia, ziadna laska 🙂