Znovu spolu

18. dec 2024

Ahojte, po troch rokoch od rozchodu som sa stretla s ex. Zacali sme si viac pisat, az ma pozval von. Vykomunikovali sme si veci z minulosti, nechcek sa viazat, bola v tom aj nevera, ktoru mu nezabudnem. Chce sa dat znovu dokopy, skusit to znovu, no ja som k tomu rezervovana. Stojim si na podmienke, ze s tou, ktorou ma podvadzal zrusi akykolvek kontakt. Prislo mi to logicke, preco mat stale chrobaka v hlave, co ked. No, naposledy co sme boli vonku, vsetko islo v pohode no nasla som mu spravu kde si pisal s tou dotycnou. Nic som mu k tomu nepovedala, ale nahnevalo ma to, ze to nevie akceptovat. Mam pocit, ze to bude zase take, ako keby železnú gulu vlacil na nohe za sebou a nikdy sa jej nezbavi, teda ju. Ak mam spravne info, ona nema nikoho. Ako by ste sa zachovali v podobnej situacii? Dakujem za kazdu reakciu

ruxandra
18. dec 2024

Nedávala by som sa dokopy s ex a tobôž nie ak tam bola nevera z jeho strany. Urobil to raz, urobí to znova.

lucylaw
18. dec 2024

Nie nadarmo sa hovorí,že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš..A v takomto prípade už obzvlášť 🤦🏻‍♀️

huxy
18. dec 2024

To si fakt až tak zúfalá??? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

dadka1997
18. dec 2024

A ty si kompletná ? A čo čakaš? Ten kto raz podvedie tak bude podvadzat stale, urcite by som do takeho vzťahu nešla .. a tu už nepojdeš do kalúže, ale rovno do blata

simca06022011
18. dec 2024

preco sa chce s tebou davat znovu dokopy, ked stale riesi nieco s tou s ktorou ta podviedol..
Nepoviem, ze bude podvadzat stale, lebo nemusi. Prejdeme si ako ludia kadejakymi obdobiami :DD Ale nevidim, zmysel ist s niekym takymto do vztahu, ked mi vadia jeho znamosti. Nerozumiem, preco sa chce prave s tebou dat dokopy ale ta kvoli ktorej ste sa v podsate rozisli, je pre neho taka dolezita, ze s nou musi byt v kontakte.

lucka_ke
18. dec 2024

asi s ňou stále niečo má... kašli na neho

deti95060810
18. dec 2024

určite nie .... poznám páry ktoré sa dali dokopy po rozvode - nikomu to nevyšlo..
dokonca jedni známy sa 2 krát zobrali a dva krát rozviedli...

petronelag
18. dec 2024

Tak toto určite nie, veď sa nič nezmenilo, on má kontakt s tou, s ktorou podvádzal.

enmery
18. dec 2024

Ešte ste ani nezačali a už musíš riešiť zase to, čo pred 3 rokmi a už si nasratá a dávaš ultimáta. To akože prečo si to robíš? To je posledný na planéte?Zúfalosť?Ja už neviem, ako túto hlúposť inak pomenovať.

koniarova
18. dec 2024

Prepáč, ale ty nebudeš najostrejšia ✏️ v peračníku. 😁😁

fairyy
18. dec 2024

toto nikdy nepochopim ako niekto dokaze zabudnut na to preco sa rozisiel s ex ...a vrati sa naspat... cize ani neviem ako by som sa zachovala v danej situacii , lebo by som sa do nej nikdy nedostala...najradsej by som exa uz nikdy ani nestretla ani na ulici, ale mame spolu dceru tak trpim jeho pritomnost cas od casu na par minut

moonlight1210
18. dec 2024

Vies, kedy si nieco konecne naozaj prekonala? Ked ti zivot postavi do cesty tu istu situaciu, aby ta otestoval, ze tentoraz nezareagujes rovnako. Neurobis tie iste chyby.

Tak porozmyslaj.

Tu mas totiz odpoved:
“Stojim si na podmienke, ze s tou, ktorou ma podvadzal, zrusi akykolvek kontakt. … No, naposledy co sme boli vonku, vsetko islo v pohode no nasla som mu spravu kde si pisal s tou dotycnou.“

Osobne by som po tomto prvom poruseni dohody cele stretavanie a vsetko rovno zrusila a dovidenia. Toto nema vyznam skusat. Ako naco?
Proste pokus bol, doslova obratom ho posral, tak zbohom. Uz ziadne dalsie “druhe” pokusy.

A to pre svoje dobro, prv nez otehotniem, ci sa inak zaviazem k tomu, ze sa nakoniec budem ja za nim vlacit ako chvost za psom, zurit, ze si robi, co chce a podvadza ma dalej, dozadovat sa, aby ma respektoval, a budem to vsetko trapne nazyvat “dalsou a dalsou sancou”, ktoru mu akoze davam ja (aby som mala zo seba lepsi pocit a nemusela si uvedomovat, ako paradne toci on mnou).

Cele toto beztak robis, lebo ho stale milujes, neprestala si a stale chces tu satisfakciu, ze si ty ta najdolezitejsia pre neho. Uplne ti pomazalo brusko medom, ked on navrhol, ze sa mate zas dat dokopy.

Kasli na neho, konecne to uzavri a uprac si hodnoty o sebe. Raz ti uz ublizil. Preco sa mu ponukas, nech to ma komu urobit zas?

Jeho aj tak ocividne na vztahoch najviac rajcuje to, ze ma na kom porusovat pravidla, hrat vabank, uzivat si adrenalin zo zakazaneho a rochnit si v pocite, ako ma nieco potajomky naviac.

jana_eyre_2
18. dec 2024

Nemám nič proti tomu dat sa dokopy s niekým z minulosti, ale pokiaľ tam bola nevera, tak ani náhodou.. ak niekto takto sklame, nikdy by moju dpberu späť nezískal..

ahhola
18. dec 2024

Idealny adept na mnozenstvo, raz ty, raz ona, raz ty, raz ona...
A do tretice😅nejake stvrta

earlgrey
18. dec 2024

Stretli ste sa po 3 rokoch a ty si mu už správy čítala v mobile? 🤔

koniarova
18. dec 2024

@earlgrey párik jak lusk. 😁

catca25
18. dec 2024

Ak uz zo zaciatku nevie dodrzat tvoju (a uplne logicky) stanovenu podmienku ze ma zrusit kontakt s dotycnou, nebude to fungovat. Dava tym najavo ako mu na tebe zalezi.
A ak si sa mu uz aj prehrabavala v mobile, zjavne ani ty jemu neveris.
Nie. Nebude to fungovat.

barborachors
18. dec 2024

kurevnik ostane navzdy len kurevnikom, a ty sa zobud. Si zena tak sa nechovaj jak handra na podlahu. Ani len na tu kavu si ist nemala.

harrisson
18. dec 2024

No za pokus nič nedáš...

betulinka1
18. dec 2024

My sme sa s muzom, ked sme spolu chodili rozisli na 3 mesiace. Iniciátorom som bola ja, volam to, ze sa nam stretli v jednom momente velmi intezivne ega a ja nie som clovek, co vysvetluje. Nebola to nevera ani nasilie ani nic podobne. Ak by to bolo nevere, nikdy by som sa k nemu nevrátila. Ale vratenie sa k sebe bolo z jeho iniciatívy a teda tak intenzívnej ako si predstavíš v romantických filmoch. Odkazy pred bránou, kvety do prace, milion sms bez mojej odpovede. Proste intezivne pracoval na tom aby som sa aspon ozvala. Cize pokial je snaha tvojho ex taka nijaká, tak naco zase si s nim začínaš? Ved chlapov je viac ako dost. Nemate spolu deti, no srala by som na nevernika.