Ahojte. Písala som pár mesiacov dozadu s jedným mužom. Vyzeral ako konečne normálny človek charakterovo. Bolo to len pretvárka a dosť naštval. Zablokoval bezdôvodne na soc. sieti. Teraz po x mesiacoch ma začal znova sledovať. Neviem čo za tým hľadá. Myslíte si, že by bolo dobré mu napísať, že si neželám aby sa o mňa zaujímal ? Alebo sa na to vykašľať, nech už nevyzerám za hlupaňu totálnu, že ma to zaťazuje?
Úplne jednoduché riešenie: zablokuj ho
Ja by som ho zablokovala
Nepis zablokuj a hotovo
Je to vtierave keby mu pises, uvidi ze Ta to stve este stale
Súhlasím, keď si neželáš, aby sa o teba zaujímal, tak ho blokni, nepísala by som mu, keď máš verejný profil, je smiešne písať niekomu a rozkázať mu, aby ťa nesledoval, keďže si ťa vie pozriet, aj keď ti zruší follow
To ako keby si mu napísala, nedýchaj.Načo ho chceš vôbec kontaktovať ? Zablokuje a nerieš
Toto sa presne stalo mojej kamaratke, ten muz si ju najprv nahnevany blokol, potom ju tajne sledoval par mesiacov, potom jej na pribeh z dovolenky napisal, ci by nesla s nim na Bali, ze nema s kym a ze to zaplati, tam jej vyznal lasku a teraz sa idu brat a cakaju dieta. Tak toto bol len vtip a presne nic take sa nikdy nestalo 😁.
@gerber58 neries, co chce. Zablokuj ho a mas pokoj. Trochu hrdosti, zena.