Známy môjho partnera sa spýtal, či som jeho dcéra

leniz
17. nov 2024

Ahojte dievčatá, včera sa mi stala taká sranda, jeden známy môjho partnera sa nás spýtal či som jeho dcéra. Neviem či ja vyzerám tak mlado alebo či on vyzerá tak staro ale sme skoro rovesníci. Čo by ste si mysleli? 🫢😁

januska12323
17. nov 2024

Poďakovala by som za kompliment a tešila sa z toho celý deň.

galganka
17. nov 2024

Nič. Stalo sa mi to viackrát. 😂

zuzubb007
17. nov 2024

Že ťa chcel potešiť, mne tiež niekedy zarve cudzí takýto kompliment akože poteší to, že dobre človek vyzerá a nemyslím si nič, skôr, že to povie aby reč nestála a niektorí chlapi majú tendenciu takéto keci dávať

leniz
autor
17. nov 2024

@zuzubb007 ja som sa potešila, ale partnera to trochu asi prekvapilo no bol z toho taký že to fakt vyzerám tak staro sa ma pýtal 😅

sisska96
17. nov 2024

Aj môjho muža sa už spýtali že veľmi mladú babu našiel, že prečo si nenašiel niekoho v podobnom veku, no je medzi nami iba par mesiacov :D

ssimusska
17. nov 2024

@leniz mne sa stávalo, že si ľudia mysleli, že môj otec je môj partner 😅 ( ja 21, on 48) A to už bol ken trapas, keďže sa aj dosť podobáme

lindous
17. nov 2024

Že mu muselo byť jasné, že nie sú jeho dcéra, proste chcel zalichotit a podpichnúť kamoša 😅

marca12
17. nov 2024

@leniz Mne sa to stalo s kolegom a v praci. Zakaznik sa opytal,ci ma dcerku v praci. Smejeme sa dodnes na tom ako kolegovi "polichotili"😂 a tiez mame rovnaky vek.

petracandle
17. nov 2024

@ssimusska presne toto sa stáva aj mne, a pritom sa podobáme a oco je síce fešák, ale nie aby zbalil takú ako ja 😃 vždy som sa cítila ako nejaká zlatokopka, ktorá si nabalila uja

katica06
17. nov 2024

@leniz raz sme .boli s mužom na výlete,už kupovala vstupenky na hrad, ale dosť sa ponáhľal na toaletu tak nepozrel výdavok. Keď sme neskôr pozrel lístky zistili sme že mi na kase dali detský lístok, muž mal vtedy 26.( S mužom sme jeden ročník, 20 rokov sa pousmejem, keď si na to spomeniem.
Nech si ľudia myslia čo chcú

x_mery_x
17. nov 2024

To je supee, ze vyzeras mlado, ja som raz tak isla s priatelom a so sestrou do zoo, mala som uz viac ako 18r a pokladnicka si myslela, ze priatel je nas otec, tak nam dala detske listky :D ale pytali sme pre dospelych hahaha :D

vanilkovazmrzka
17. nov 2024

Ze vyzeras mlado, gratulujem 🙂

hatsepset
18. nov 2024

@ssimusska presne 😂😂😂 ja 35 otec 60 - ja dve deti 12 a 6 a sa ho pýtali že či som žena jeho a vnúčatá či sú deti 😂😂😂 - ja sa na otca ale absolútne nepodobam

gabinkomisko
18. nov 2024

ja veľmi rada spomínam, ako ma muž s teplotami doviezol na pohotovosť a na dverách ma posielali preč, že oni sú až od 18. Mala som 30 🙂

klaridka
18. nov 2024

Ber to v pohodičke... medzi mnou a manželom je rok rozdiel a bežne sa nám stáva, že si ľudia myslia, že som jeho dcéra, prípadne tento víkend sme boli na wellness a mysleli si, že milenka.... už som si zvykla... je to vtipné 🙂

dvanastka
19. nov 2024

Takéto lichotenie neznášam. Keď niekto chce dať tento tip komplimentu, mal by ho dávať, keď je človek osamote. Keď sú dvaja partneri spolu, vždy ostane jeden urazený, alebo nepríjemné zaskočený.

viera27
19. nov 2024

@dvanastka nezostane kazdy urazeny a nezostane kazdy zaskoceny. Ti so sebavedomim sa na tom bavia. Ono nie vzdy je to “kompliment”, niekedy je to proste naozaj predpoklad.

miroslava21
19. nov 2024

Ja som raz prisla s detmi do muzovej prace a jeho kolega isiel za mojim manzelom ze prisli ta deti pozriet 🤦‍♀️ mala som vtedy 35 rokov 😊

sisska96
19. nov 2024

@miroslava21 Podľa mňa mali na mysli Vaše deti, a nie že aj ty si dieťa

margotka17
19. nov 2024

@leniz podobne sa stalo mne v praci, keď prišiel pán, ktory sa mi pozdravil a hneď sa spýtal, aaaa ocko tu dnes nie je??? Muž z kuchynky sa ozval so smiechom, že hej, tu som, tu som 🫣

miroslava21
19. nov 2024

@sisska96 nie, on sa mi to potom aj ospravedlnil 🙂