Zaujímala by ma taká vec... Prosím nepíšte negatívne názory. Určite máte medzi priateľmi nejakú známu osobnosť (herec, spevák, moderátor... atď) a ja som si dnes len tak dala do priateľov jednu známu osobnosť (je to muž) .. a teda skúsim to skrátiť. Keď som klikla na kolónku tak mi prišla do správy reakcia a ja som na to reagovala smajlíkom že som videla aby to nebolo "neslušné" ignorovať... No a po tej reakcii mi chodia správy... Že ako sa mám, koľko mám rokov a tak... Najprv som si myslela že je to falošný účet ale nie je. Mám z toho trochu divný pocit. Keď som na tu kolónku ''pridať priateľa" klikla tak som nečakala že mi napíše
Nemám to brať vážne?
No za mňa tieto správy chodia automaticky, zrejme to má tá známa osobnosť takto nastavené ...
- nemám medzi priateľmi známu osobnost
- nepíšem ľuďom s ktorými si nechcem písať
- ak by mi niekto písal a ja sa s ním nechcem baviť neodpisujem/vyhodím z priateľov/zablokujem podľa potreby
Prepac, ale posobis na mna, ze by u teba mal sancu aj princ z Nigerie.
@babovka2321 😂😂😂
@dzulli1980 nemyslím si. Preverila som si to pre istotu a má v priateľoch našu susedu nepamätám si počet priateľov ten dotyčný spevák bol aj na svadbe mojej sesternici ako hosť aby zaspieval na hodinku dve ale podľa fotiek profil falošný nie je...
No nič,idem si otvorit aj ja ucet ci konto na fb😁.
Tak kliknem na kolonku a budem zaplaveny spravami👍.To sa mi paci😂😂😂.A ked kliknem 2x poslu mi prachy alebo daku odmenu🤔🤭
@babovka2321 alebo vojak, ktory je niekde na misii, a akurat potrebuje nejake peniaze 😂
Nová fanynka,tak skúša,kam si ochotná zájsť? 🤨
@babovka2321 prečo hneď šancu? Nikomu ju nedávam. Len som chcela názor či takýto štýl ako som opísala jeho správy niečo znamena napr. Záujem o mňa . Ja nepotrebujem po sklamaní riešiť mužov ale iba ma zaujíma názor
Ja som len chcela tym povedat, ze posobis trochu naivne. Ved nam sem hod link na tu celebritu, nech vieme, ci je to falosny profil alebo len jednoducho nejaky slizak (ako napriklad Adamec)
Nebud naivna. Zrejme to skusa na kazdu. Hadam si nemyslis,ze si mu padla do oka a len tebe jedinej ide pisat.
Och toto je tak krásne naivné ... také "teen-age" ... je to automat, tie správy chodia každému, kto ho označí.
@babovka2321 tak, to si vyhod z hlavy😂.Potom si bude pisat aj s tebou😂😂😂
Určite máte medzi priateľmi nejakú známu osobnosť
no nie,nemám,ako by som k takej osobnosti prišla?
@dzulli1980 no mne prišla správa klasicky na messenger.
nepoznam fakt nikoho, kto by si pridaval do priatelov ludi, ktorych osobne nepozna. je to divne.
@tundra o to presne mi islo 🤣🤣
Kolko mas rokov?
Za mna pravdepodobnejsie, nez to, ze sa nudi a pise random fanusickam, co ho poziadaju o priatelstvo, je to, ze to ma nastavene. Ale preboha, preco by si niekto nastavil taketo otazky ako automaticke odpovede? Mozno to meno by tu zahadu vyriesilo… ak je to ten spominany Adamec, Kuly alebo ten chalan z Duo Jamaha, tak budis 🫣😄
A este ma zaujima na aku “kolonku” si to klikla?
Vsak to nebolo to “stali ste sa priatelmi, zamavajte xy na pozdrav” ci co to chodi na messenger pri novych priateloch..?
https://www.facebook.com/help/2470334116391218
Postupuj podle tohoto: https://www.facebook.com/help/1216349518398524
@babovka2321 19
@babovka2321 mam rad babovky,znamena to,ze aj teba?😂😂😂Môzem ti napisat😳.Das, si ma do priatelov😂😂😂
@babovka2321 som na Pc. Mobil mám vybitý. Môžem napísať meno?
Napiis
daj sem link na tú osobnosť,veď si tu anonymne.........vyskúšam,či aj mne napíše
@tundra jedneho toyotofila uz doma mam 😅 skoda
@babovka2321 😭😂 👍a just si ta dam do oblubenych.
@tundra dostanem doma bitku😭
@rozculena keby nešiel sem link pre istotu napíšem meno: Miroslav Sýkora
Nie je to Boris Kollár?😛