Zmiešané pocity z novej známosti

sw33tyk
31. mar 2024

Ahojte. Zaujíma ma váš názor na jednu situáciu, ktorá sa mi stala v živote. Našla som si novú známosť, už na prvom stretnutí medzi nami bola obrovská chémia a zažívala som pri ňom niečo neuveriteľné, čo som ešte nezažila. Jediný problém bol, že neustále bol v kontakte s bývalou aj keď mi tvrdil, že sú len kamaráti a v tomto smere sa nemám čoho báť. Verila som mu. Boli to pekne 3 mesiace a jedného dňa to so mnou ukončil z dôvodu, že sa párkrát popritom stretol aj s bývalou a zistil, že k nej stále niečo cíti. Pri tom v tom vzťahu z jeho rozprávania šťastný nebol. Takže nakoniec to ukončil len v tom smere, že mi praje všetko dobre do života a že bude lepšie, keď už kamarátstvo ukončíme, keďže vie, že z mojej strany je tam láska a on tu lásku ku mne nemá alebo ani nemal neviem. Nakoniec ma aj zmazal, zablokoval a iba mi povedal, že to spravil preto aby som rýchlejšie zabudla. Ale som z toho psychicky na dne, ja som mu naozaj verila, že je ten pravý, takéto pocity som pri nikom ešte nemala. Vo všetkom sme si rozumeli, on mi sám prvý povedal, ze ma miluje. Neviem to pochopiť ako môže niekto zo dňa na deň otočiť, že jeden deň miluje a druhy nie..samozrejme mám v sebe malú nádej, že zisti, že spravil chybu, že sa v nej znova sklame..nechcem naivne čakať, idem ďalej samozrejme ale niekedy viem, ze človek musí zažiť znova sklamanie a až potom si uvedomí, čo mohol mať a stratil bezdôvodne...zažili ste niečo podobné ? Nie je to môj prvý rozchod ale sama neviem ako ma niekto vedel tak po 3 mesiacoch ako keby namotat a viem, že sa z toho budem dostávať dlhšie ako tie 3 mesiace, ktoré sme takmer nonstop trávili spolu. Bolo to veľmi pekne obdobie ale daň za to pekne obdobie je vysoká. Žila som ako v rozprávke s ním, každý deň sme spolu boli alebo si písali, volali a chodievali na rôzne výlety. Stále sme mali o čom. Neviem sa s tým vyrovnať

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
31. mar 2024

Ty sa naozaj cakas, ze sa zas das dokopy s chlapom, ktory sa vratil k byvalaj? Tri mesiace s tebou, tri s nou... Budete mat chlapa v striedavej starostlivosti? To je fakt partia, ze v troch okresoch nenajdes lepsieho...

janka_23
31. mar 2024

@sw33tyk zažila som v minulosti niečo veľmi podobne, obetovala som tomu človeku par rokov, čakala ze sa uvedomí, príde na to ze urobil chybu lebo aj keď bol vo vzťahu vzdy si ma drzal blízko seba a živil vo mne nadej ale nakoniec to aj tak skončilo velmi zle. Takže z vlastnej skúsenosti ti radím, vyplac sa, posmut ale potom zavri dvere a viac ich neotvor. Proste chod dalej a viac mu šancu nedávaj. Maj svoju hrdost a nájdi si niekoho pre koho budeš prvou a jedinou volbou

gribka1
31. mar 2024

Tak stalo sa. Ľudia sa zaľúbia, ale ak to nie je obojstranné, nie je čo riešiť. On ťa mal ako náplasť, a ty si sa zabuchla. U neho boli 3 mesiace málo, a stále dúfal že bývalá sa vráti. Fakt sa to stáva. Čo je horšie, že namiesto toho, aby si sa skúsila zahojiť, predstavuješ si ako sa k tebe vráti, a tým predĺžiš svoje trápenie. Mala by si to uzavrieť a kašľať na neho.

vanilkovazmrzka
31. mar 2024

Ja som to zazila, ale z pohladu tej byvalej. A tak ti poviem, ze ty si mu dala priestor, aby si uvedomil, co stratil. Takze pre svoje dobro nanho zabudni, milujem ta ti moze povedat hockto, pokym to neciti a nedokazuje cinmi, su to len slova, ako dobry den.

zuzanka.zuzu
31. mar 2024

bol sex? ak áno, tak on len čakal kým jeho ex začne žiarliť... žiaľ ty si bola len zásterka a ešte si aj zasunul, no výhra na plnej čiare. už mu len držať palce nech sa zase nerozidu (lebo by sa ti určite ozval) a zabudnúť 😉

ivik4
31. mar 2024

Prosim Ta, necakaj 🙄. Aj keby bolo keby,neponizuj sa a nechci chlapa ktory Teba nechcel

sw33tyk
autor
31. mar 2024

Sex bol samozrejme ale o dosť neskoršie. Práveže on ten vzťah ukončil z dôvodu, že s ním dosť manipulovala. Tak si povedal, ze uz staci. Neskôr si to uvedomila a chcela sa k nemu vrátiť ale on to už uzavrel a sám jej povedal, že už má novú známosť a že s ňou bude musieť prerušiť kontakt, pretože to nie je dobré a nakoniec oňho neviem akým spôsobom zabojovala, stretli sa a zistil, že ju stále miluje

Ja viem, že máte pravdu ďakujem Vám nemá zmysel čakať, len mi to príde ľúto, ale tak rozhodol sa ako sa rozhodol, len to nepochopím, že spravíš správny krok, opustis tú s ktorou nie si šťastný, nájdeš novú s ktorou si šťastný a vyberieš si nakoniec tu, s ktorou to nevyšlo. Nerozumiem asi už ničomu

gribka1
31. mar 2024

@sw33tyk Lebo niekedy muži milujú mrchy a ženy manipulátorov ... nie vždy zvíťazí rozum

lindous
31. mar 2024

@sw33tyk Úplne chápem, že ťa to mrzí a bolí, ale "našťastie" si stratila iba 3 mesiace a zrejme to pre neho nebolo tak silné, aby bývalá už nemala šancu, takže ktovie ako by to dopadlo, keby ho ona nechcela späť, asi by sa to len o niečo natiahlo a možno by stretol niekoho úplne iného...o ich vzťahu vieš predpokladám iba z toho čo ti povedal on, ktovie čo všetko a ako tam bolo naozaj...

cina1
31. mar 2024

tak isteze je ti to luto, ale tu nie je o co stat...cim skor to prijmes, tym lepsie pre teba

sw33tyk
autor
31. mar 2024

Áno beriem to tak, že je lepšie teraz ako keby mu začne písať neskôr a vtedy zisti, že miluje stále ju, len to nechápem, prečo toto všetko spravil, či bol zo mňa len pobluzneny alebo som fungovala ako náplasť. Chcel ma predstaviť rodičom, kamarátom, zobrať ma do prace, kde robí, vyberal dovolenku kam by sme išli, neskôr chcel aby som sa k nemu nasťahovala, že nechce na mňa tlačiť ale chce byť čo najviac so mnou. Aj sa mi vždy priznal, že mu bývalá píše, alebo zrovna volá, že ak mi to prekáža, on ju zablokuje aby som sa nebála. Ja som mu verila tak som to od neho ani nežiadala. Každý deň sa mi hneď ozval, plánoval ako strávime spoločný deň a keď sa mi náhodou nedalo kvôli práci tak mi neustále písal a večer mi vždy zavolal cez video a ďakoval mi, že som mu prišla do života a nakoniec ostali ozaj len slzy.

gribka1
31. mar 2024

Neostala tehotná? Je divné, že po tomto ako sa správal podľa tvojho popisu, sa náhle rozhodol ostať s ňou.

janka_23
31. mar 2024

@sw33tyk pozri si na YouTube Petr Casanova. Ma skvele videa ale aj podcasty. Nájdeš tam aj svoju situáciu, myslím ze to video sa vola ja, prevoznik a ďalšie skvelé video je preco vymenia 90 za 10

sw33tyk
autor
31. mar 2024

Ďakujem pozriem 🙂 a nie tehotná nie je, zatiaľ 🙂

gribka1
31. mar 2024

Tak máš pravdu, je to záhada potom.

sw33tyk
autor
31. mar 2024

@gribka1 ak je ona ozaj taky manipulátor, tak šťastný nebude skôr či neskôr. Takýto ľudia sa nemenia ale zas niekedy je láska silnejšia aj keď vidíš, že to nie je medzi vami dobre ale stále bojujes. Asi tak vnímam pohľad na túto situáciu.

egonsk
31. mar 2024

@sw33tyk no tak si osviezil svoj sexualny apetit s lahkym ulovkom (tebou) a vratil sa k tej, ktora mu vyhovovala v niecom inom. Vsetko to okolo boli len rozpravky aby dosiahol to co dosiahol. Ak by ta bol bral vazne urobil by take kroky s ex, ake spravil teraz voci tebe.
Snad nezistis o mesiac, ze si tehotba, inak to bude romanik na pokracovanie...

samanta44
31. mar 2024

@sw33tyk nebolo to zo dna na den jednoducho ju neprestal milovat bola si len jeho naplast a aby frajerka poziarlila ze ma druhu. Aj ked bemali dobry vztah laska je laska.je to hnusne ked chlap takto vyuzije zenu a samozrejme ked sa zase pohadaju sa ozve

janka_23
31. mar 2024

@sw33tyk ci bude alebo nebude šťastný už nerieš. Rieš seba, aby si mu ked sa ti ozve už nedala ďalšiu sancu

sw33tyk
autor
31. mar 2024

Tehotná nebudem :D to by mi tak chýbalo veru, áno zachoval sa hnusne a viem, že sa už neozve, nech to majú akékoľvek, pretože sám povedal, ze nech sa stane čokoľvek on sa už ozývať nebude..uvidíme ale s odstupom času už taká sprosta nebudem, len je to čerstvé, teraz by som mu asi odpustila všetko ale viem, že časom už nie, odpustím ale nezabudnem

syslik81
31. mar 2024

ze ta zablokoval lje len dobre .. casom to bude boliet menej a menej .. hprsie su na tom tie s kt sa rozite partner po rokoch -zo dna na den blokacia preco? lebo? a koniec ... a vies co? kazda to prezila a prezije - to je zivot .. len ho nechaj jeho ex a ty si najdi chlapa poriadneho

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli18
31. mar 2024

Toto sa deje bezne. Ja poznam 3 take zeny, ktore sa rozisli s dlhorocnymu partnermi, nasli si inych, s nimi mali dokonca aj dieta a po case sa rozisli/rozviedli a vratili sa k tym byvalym a vydali sa za nich. Tak to iste robia aj muzi.

sw33tyk
autor
31. mar 2024

Ďakujem za vaše rady a skúsenosti, viem, že to chce všetko len čas, akurát, že som po rozchode po vzťahu ktorý trval 8 rokov, takmer rok som bola sama a konečne som si myslela, ze prišiel niekto, prečo ten vzťah pred tým nevyšiel ale žiaľ nie 🙂

sevrin
31. mar 2024

@sw33tyk bola si len akási náhrada, chalan sa vytrepal a vrátil sa k bývalej. Ak chlap nemá uzavretý predchádzajúci vzťah, tak nemá zmysel niečo s ním riešiť. Keby ho mal uzavretý tak pri tebe si na exku ani nespomenie.

ahhola
1. apr 2024

Len lovec skalpov, nic ine. Buduje si zakladnu do buducna, mozno je systematicky a kazdej venuje 3 mesiace svojho podleho zivota. Potom bude z mnoziny byvalychh vytahovat jednotlive kusy podla potreby. Nikam mu nezmiznu ako kedysi, vsetky budu pekne v mobile. Vyherkyna bude napr. Nejaka dedicka, on neda svoju kozu zadarmo a poriadne to preoseje, je to strateg. Uz ani sekundu by som nevenovala myslienke na takeho zmrda. Len na teba pouzil lacne triky, nadobudnute na chuderach pred tebou. 👽

ahhola
1. apr 2024

Aha, z prveho precitania mi naskocil typek, ako pisem vyssie, ale ono to skor bude ako pise samanta, ci sevrin. Mas ale vacsi problem, zda sa... 8 rokov... To co bolo?
Keby si teraz kontaktovala toho exa a on nechal frajerku kvoli tebe, bola by to podobna storka.
Siby, ryby... Toto mk lepsie ako sibacka😄

domkakvet
1. apr 2024

@sw33tyk narozpraval ti vymysli a s tebou bol iba preto aby jeho ex ziarlila a vratila sa k nemu, lebo sa zrejme rozisla ona s nim.

sw33tyk
autor
5. apr 2024

Tak už som mala tu možnosť na jeden krátky rozhovor, žiaľ nebol vyrovnaný s predchádzajúcim vzťahom kde ho znova bývalá, hlavne keď sa dozvedela, že je celkom bez nej v pohode, dostala znova na svoju stranu. Pri prvej hádke s ňou mal záujem sa o tom porozprávať a ozvať sa mi. Viac sa mi už samozrejme neozval ani ma neodblokoval ani nič, iba si priznal, že asi sa rozhodol zle a že chce aby som ho pochopila, pretože naozaj ku mne niečo viac cítil ale myslel si a verí, že to s bývalou bude klapať. Ale pomaly zisťuje, že asi jej osobnosť len tak ľahko nezmení, možno iba na začiatok ale inak je to jej staré ja stále vo vnútri. Ja som mu povedala iba toľko, že za mňa už koniec, ublížil mi dosť a ešte sa stále z toho spamätávam. Že ak ma odblokuje, zablokujem ho ja a že toto je momentálne náš posledný rozhovor, nakoľko som tu neni od toho, že budem čakať, či mu to vyjde alebo nevyjde. Čo samozrejme pochopil. Bolo to pre mňa veľmi ťažké sa s ním znova rozlúčiť ale viem, že som spravila dobre.