Zmenil sa mi život

Včera o 16:51

Prišla som sa sem trochu pochváliť, ale hlavne povzbudiť iné ženy.
Pred čosi vyše rokom som prišla o vysnívanú prácu, súkromný život o ničom, nebola som spokojná v ničom, ani so vzhľadom či s postavou. Všetko ma hnevalo, neúspech za neúspechom. Podrazila ma najlepšia kamoška, z vysnívaného bývania som musela odísť, plus pridali sa aj nejaké zdravotné problémy. Najhorší neúspech však bola tá práca, o ktorú som prišla. Znášala som to dlho veľmi zle, cítila som aj veľkú krivdu a nespravodlivosť za okolnosti, ktoré prispeli k tomu, že som musela odísť. Upadla som do kolotoča depresií a prejedania sa. Doslova som vyhorela.
Jedného dňa som začala premýšľať, aké by to bolo úžasné, mať nenáročnú prácu len na pár hodín denne a radšej pestovať svoje záľuby, mať kopu dobrých ľudí a kamarátov okolo seba. Začala som si to celé skoro každý deň predstavovať, premýšľať nad tým. Bola som vtedy len doma a oddychovala som. Velmi mi táto prestávka pomohla. Dala som sa dokopy, chodila veľa von na výlety. Postupne som zabudla na zlé veci a nejako sa mi začalo pomalicky dariť. Prijali ma do novej práce. Doteraz vec nevídana, ale robota super, ludia v nej ešte viac. Našla som si nových kamarátov, nové kamarátky. Ja, z vlastnej iniciatívy. Nečakala som, že mi budú pečené holuby padať do úst. Aj prácu som dlhšie hľadala, kým som nenašla. Postupne sa veci dávali akoby samé do pohybu. Nové bývanie mám tiež a až na pár maličkých detailov, všetko klape ako hodinky. Prestala som zajedat problémy. Možno je to klišé ale strašne pravdivé, a to, že :
1. zbavte sa toxickej práce, ľudí, prostredia
2. choďte za svojím, nebojte sa byť iniciatívny
3. akonáhle vás niečo alebo niekto brzdí, zastavte ho, nebojte sa páliť mosty, uľaví sa vám
Prajem všetkým všetko dobré.

martinkatinka
Včera o 16:54

To znie ako skolenie z OVB 😃
Kazdopadne, gratulujem, ak sa mas dobre 👍

hellwant
Včera o 17:57

Gratulujem

lija22
Včera o 20:57

jej to je pekne. Dakujeme a nech sa ti dari aj nadalej

bystrozraky
Včera o 23:32

Som si istý, že tvoj príbeh bude inšpirovať mnohých ľudí. Gratulujem ti – je úžasné vidieť po dlhom čase taký pozitívny príspevok, ktorý nám všetkým zdvihne náladu. Odrazila si sa od dna, naladila si sa na tú správnu vlnu a výsledky na seba nenechali dlho čakať. Pozitívne veci jednoducho priťahujú ďalšie pozitívne veci!

Ak niekto váha, ako začať robiť kroky, ktoré si tak skvelo zhrnula vo svojich troch bodoch, mám pre vás ešte jeden tajný tip. Skúste si pustiť toto krátke video – jeho počúvaním sa dokážete naladiť na úplne inú frekvenciu, a to má taký vplyv, že sa zmení aj správanie ľudí okolo vás. Viem to z vlastnej skúsenosti.

Najlepšie je pustiť si ho ráno (napríklad ako zvonenie budíka) alebo pri zaspávaní. Stačí pár dní a uvidíte výsledky. Má to však jednu podmienku – treba rozumieť po anglicky.
https://www.facebook.com/reel/2030946764021915
Skús to a nechaj sa prekvapiť, aké veci sa začnú diať!